Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Kris, mai dar ce gospodina scumpa ai tu acolo...
Si al meu Cristian tipa daca indraznesti sa nu faci ca el. A mai avut o perioada din asta cu tipete din orice, si i-a trecut ptr vre-o 2 luni. Acum, iar...Eu il ignor, chiar ma intorc cu spatele cand se da asa in spectacol si am instruit si tot anturajul sa faca la fel. In scurt timp se calmeaza si vine spasit la mine, ma intreaba daca a fost "baznicu" (obraznic) si imi face "mai-maia" sa nu fiu suparat pe el. Cateodata cedez din prima, cateodata il las sa mai fiarba . In legatura cu teatrul si eu voiam sa il duc we asta dar m-am razgandit..e prea mic si e foarte impresionabil. Asa ca mai asteptam...

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata la sasaiti si peltici!

Baiatul meu nu-i nici una nici alta, vorbeste normal .

Kris, ce ma distreaza cum zice Bia...i-am povestit si sotului si a ras cand a auzit ca Lubulud=Vladut, dar trebuie sa o aud pe viu!
Legat de crize, si Vlad mai urla pana obtine ce vrea, de cele mai multe ori cedez , dar si eu il ignor si plec din camera, apoi vine la mine si il intreb daca s-a calmat si zice "da".

Eu am cumparat ieri bilete pt. "Greierele si furnica" de joi, sper sa fim sanatosi si sa ajungem la spectacol.

Edit: Am vazut si eu gospodina lu' mama, ce prepara ea bun acolo? A vazut-o si Vlad si o striga clar "Bia" sau "Biaca"

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'Buna dimineata!
Bubu, te simti mai bine azi?
sper si eu sa nu ne imbolnavim prea tare, ma bazez pe faptul ca Rebe nu e bolnavicioasa si aceste viroze de inceput de colectivitat sint normale si benefice, pina la urma.
Dorsarul inca nu l-am depus, inca nu a luat sotul adeverinta, atita birocratie sa i se elibereze hirtia asta nu am vazut!
Kris, sa o manince mama pe mica gospodina, ca e tare dulcica!
Rebecca plinge/tipat doar daca o certam si nu o mai bagam in seama, atunci tipa disperata si intinde mainile dupa noi, nu ii place deloc sa fie certata. Altfel nu tipa.
Kris, cu taiatul cornitelor cred ca e putin mai greu cu bunicii prin preajma. Intai trebuie sa vorbesti cu ei sa fie pe acceeasi lungime de unda cind tu o certi sau ii interzici ceva, ca daca ea gaseste refugiu in bratele lor, nu prea ai sanse mari.

cu intilneala, eu as propune saptamina viitoare, pe un miercuri-joi, undeva cit mai central, ca sa poata veni cit mai multe fete (Pizza Hut, GRrill..., mamma, etc).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salut si de la noi.

Patricia,eu sunt la fel,cand tusesc simt ca am plamanii in gat,Iau inca antibiotic,uit de siropul Mucosolvan sa-l iau,de fapt imi provoaca greata si de aia mai sar peste el.

Bubu sanatate,ai grija de tine.

Natalia zice DUDUTZ la Vladutz(are un verisor pe care il cheama Vlad) dar zice si Blat adica Vlad.

Am vazut-o pe Bia gospodina,ce frumoasa e!

Ubi si eu as vrea sa o tund pe Natalia.Dar ta-su nu vrea sa-i tai zulufii de la spate,cica sunt prea dulci cand fuge si ii sar zulufii ii sare si lui inima in acelasi timp.Am emotii sa o duc la frizer,nu de alta dar Natalia impinge pe toata lumea necunoscuta ei si zice NUUUUUU.La doctor e o adevarata tragedie inca.Nici sa nu vorbeasca cu ea,daca i-a zambit doctorul si i-a zis hello a inceput sa urle si tzup la mine in brate sa-si ascunda fatza.Trebuie s-o imobilizez ca sa poata s-o examineze si e toata un urlet.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

alina, gabi a inceput de azi sa spuna da, pina acum spunea doar no si dadea din cap stg-dr. azi la baita l-am intrebat daca mai vrea sa ii invirt morisca la barca si el a zis da si a dat din cap sus-jos! foarte haios, insa nu s-a mai repetat minunea de atunci.
sirimie, eu ii dau invariabil o sticla de formula diluata cind se trezeste, daca se intimpla sa mincam si noi vrea doar ce ii place din farfuriile noastre (crenvusti, pastrama, citeodata galbenus de ou sau brinza), piine cu philadelphia si gem. nu ii mai dau cereale ca nu vrea. la gradinita il duc direct la mecul dejun, dar sare citeodata peste cereale si maninca doar niste piine prajita cu vegemite.
kris, ai invatat-o sa faca si cozonaci? al meu scoate toate castroanele si oalele din dulapuri si le insira pe jos.
azi am fost cu el in parc de dimineata, aveam musafiri la masa dar am hotarit ca mai bine petrec timp cu puiul decit sa fac pregatiri, am facut ce-am putut dupa ce l-am culcat pe el si am mai pus si musafirii la treaba... ca doar sint prieteni apropiati.
noi avem intilnire cu mother's group pe 16 dec, anul trecut a cumparat fiecare cadou pt copil de acelasi sex cu al ei si s-au impartit aleator. cred ca pt intilneala puteti lua cadouri unisex, mi se pare o idee interesanta sa primeasca toti copiii acelasi cadou,va fi ca un semn de apartenenta la grup...
va pupacesc ca e miezul noptii, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Florina,am vazut ca ai postat si mi-am adus aminte ca trebuie sa intreb bona de durian.Asa ca a zis ca da stie fructul dar ca ei nu-i place,il mananca pur si simplu,nu-l gateste asa cum ai zis tu.Si ca mai e un fruct,jack fruit a zis ca se numeste(am pus-o sa repete ca sa pricep ca are un accent destul de puternic si mai vorbeste si foarte incet de parca sopteste cuvintele)si ca e cam la fel ca durian dar e mai gustos si miroase bine.Daca vrei s-o mai intreb si altele cu cea mai mare placere,doar ca daca nu stiu despre ce vorbesc nu stiu ce s-o intreb.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

BDana, Bubu, Patri, Lavinia, Catiflo, va multumesc pt raspunsuri si aprecieri!

Patri, i-am instruit si pe bunici..daca nu vor sa ajunga sa manance bataie de la nepoata! Nu mi-au placut niciodata copii razgaiati si prost crescuti!

Catiflo, Bia facea pateuri. Aceea era o coca de foietaj. Nici mami lui Bia nu stie sa faca cozonaci, ;

Patri , suna interesanta propunerea ta! Sunt de acord! Haideti fetelor..ca apoi vin sarbatorile, curatenia , cumparaturile. Scuze in ordine inversa!,

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna dimineata si sarut manutele, mamicutelor!
Vad ca in week-end este accpetat chiulul aici, asa ca nu ma mai rusinez. Noi acum iesim la cumparaturi, ca avem noevoie, si o sa ne luma si masinute noi. De fiecare data primeste masinute noi, doar ca nu resusesc sa 'supravietuiasca' prea mult timp, uneori nici macar pana la urmatoarea iesire.
Spuneti-mi, va rog, ce sa fac sa nu-si mai scota 'putzurucu`' afara, ii dau doar body si pantaloni, nu mai putem folosi demult bluzite, si azi-dimineata pana am facut eu bibe si-a dat jos nadragii si pe langa marginea body-ului tot a ajuns.

O zi frumoasa!

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

buna dimineata!
Kris, sa asteptam ce mai zic si fetele!
succes la dat militaria jos din pod!
Alex, cred ca niste kilotzei ar fi indicati

Lavinia, sper sa te faci bine in curind.
De crinuta tot nu a aflat nimeni inca nimic??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

lavinia, mercic, eu nu ma omor dupa fructele exotice dar al meu sotz e innebunit dupa exotisme, mereu viseaza la o reintoarcere in thailanda. a fost intr-un cartier "vietnamez" si s-a intors cu minunea de fruct.
alex, foarte delicata situatia, al meu nu pune mina decit citeodata cind face baie si ii spun ca pe acolo face pipi. poate incearca sa te atentioneze ca vrea la olitza? incearca sa-i disragi atentia cind se intimpla evenimentul, mult succes...

Mergi la inceput