Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Alina Maria spune:
Salut fetele ,
Sirimie eu ii dau lui mandy dimineata o sticla de lapte cu cereale , am facut gaura la biberon mai mare si bea foarte repede .
Eu dimineata am timp destul asa ca dupa ce isi bea laptele cu noi in pat coboram si ii fac o sticluta de ceai si o felie de paine cu putina ciocolata usoara de copii .
Pe la 11 mananca un biscuite , la 12 paine cu ceva , si apoi pleaca la gradinita pana o ia tacsu la 5 jumate .
Eu lucrez la restaurat deci incep dupa masa si vin seara .
Multumesc de raspuns Patricia , parca tu mi-ai raspuns .
In rest nu mi-ati spus daca mai sunt puiuti tot cu asa putini dinti ca noi , 10 .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
BDana spune:
Ce bine ca sunteti mai multe in BUc si va putetiorganiza intr-un fel.
Sa va amuzati si voi cum imi arata fiu-miu legumele dintr-o carticica:
Pacea=ceapa
vatana=vanata
tatoiu=cartofu
diche=ridiche
adeio=ardeiul
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
ana maria spune:
Alex, la noi shefu casei e cupilu. Si a fost apreciat pentru dimensiunile lui intrucat, fetele stiu, ca fost prematur si foarte mititel. Iar acum e maricel si desteptel.![]()
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
bubu05 spune:
Buna fetelor si Alex2
!
Eu ma laud ca am facut febra azi-noapte si azi la pranz, acum parca ma ia iar...iau antibiotic si antitermice, ceaiuri cu lamaie si miere, dar mi-a pus capac raceala asta. E cel mai nasol sa iei de la copil, ca faci o forma mai nasoala...n-am mai facut febra de cativa ani buni si acum...tare mi-e ca o sa iau cam toate bolile de la Vlad...
Alex2, v-am admirat si eu, Claudiu este tare scump, mai ales cum doarme la tine in brate!
Simona, e super programul propus, noi poate pe la 17 vom putea ajunge. Iar ce a zis Liviana suna bine, adica sa punem bani si sa luam cadouri la fel pt. toti.
Patricia, m-a amuzat dialogul cu Alex2 ![]()
Bafta cu dosarul pt. cresa si sa nu va imbolnaviti prea rau!!!
BDana, ce dulce e Cristi! Stai sa vezi cum zice Vlad:
coto=cartof
ade=ardei
oshie=rosie
moco=morcov
ghitza= lingurita
chichitza= furculita
te tai= cutit ![]()
ciapa= ceapa
puni=paine
amete=almete
apte=lapte
bica=ciorbica
piu=piure
cane=carne
hai ca m-am intins! 
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Alina Maria, nu stiam ca Mandy e la gradi. Cum se comporta acolo, povesteste-ne putin. La dintisori noi stam bine, adica trebuie sa-i mai iasa ultimele 4 maselute si gata.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Bubu , am uitat sa va spun ca noi de cand ne-am mutat nu am mai dus-o pe fata la bona ca era mai departe asa ca am dus-o la o gradita , cresa ce o fi aia unde are f.f.f. multi copii si diferite grupe de varsta . Au camera mare de joaca , camera de dormit , salonul de papa si multe alte incaperi pt. diferite activitati .
Mandy e inebunita chiar daca l-a inceput plangea cand plecam eu . Acum nu mai plange se duce vesela si isi pune geaca in cui si imi face cu mana .
Eu o duc la 12.30 si o ia sotul la 17.30 asa ca nu e mult si se distreaza de minune .
Ii plac copii la nebunie dar moartea ei sunt bebelusii si jucariile lor , se duce la ei des in vizita si pe educatoare nu le deranjeaza .
Cam atat .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Ubi spune:
Azi am facut o vizita la frizerie si am iar un baietel acasa. A stat cuminte dar recunoasc ca am si pregatit-o din timp: uite mami cum il tunde tanti penenea ala...etc, etc. 3 seri la rand ne-am zgait pe geam...
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
kris spune:
Ubi, sa-i fie de bine, noului baietel!
Alex2, felicitari si din partea mea! Ai dreptate ca pot si tatici avea grija de copil, dar trebuie sa existe si vointa! Ei merg pe ideea ca doar mamele au in indatoriri acest lucru.
Ana_Maria, felicitari pt sheful casei!
Patri si Bdana, aveti niste minuni, v-am admirat cu mare placere pozele.
Simona, si eu sunt de acord cu cadourile identice! Ar iesi mare scandal dupa mina...pp. Mica diferenta va fi, cea legata de sex..pp ca fetitele vor aveam papusi, iar baieteii, masinute, sau trenulete..
Va sarut!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Bubu, sanatate multa si tie! Ma bucur ca "lubulud"
e mai bine!
Si eu vreau intalneala..haideti sa ne hotaram odata!
Ana_MAria, imi pare rau pt experienta neplacuta de la teatru..de asta mi-e teama si mie. Bia plange repede daca se sperie si mai ales de la zgomote puternice.
Simona, te-ai hotarat sa te duc la Stanciu?
Alina_Maria, dar Mandy, pranzeste la gradi? Nu te ingrijora pt dintisori...vin ei...La Bia "nu-ul" este de neclintit..dar daca ii spun eu "nu"..il ia in gluma..Vine si "nu-ul" lui Mandy..de o sa te plictisesti.
Fetelor si Alex2, am si eu o intrebare:
Puii vostrii au trecut peste etapa tipetelor din orice..daca nu li se da?
Ma dispera de vreo 4-5 zile..am spus ca voi cobora militaria din pod....ca nu se mai poate.
De cand a venit tataie..a devenit mult mai rasfatata..avantaj pe ea..daca nu ii dau eu , se duce la ceilalti pana obtine..are un stil de ma da pe spate...Ii sensibilizeaza imediat pe bunici.
Ajutati-ma va rog..mi-am propus ca in cateva zile sa-i mai tai din coarne..ca s-au intins prea mult...si mai nou nu mai vrea sa doarma in patutul ei..vrea in patul mare..
Va imbratisez!
albume foto
kris spune:
Aaaaa hai sa va distrez putin..
priviti ce ce gospodina are mama !
VA DORESC UN WEEK MINUNAT!
albume foto