Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 29
Shobo spune:
buna fetele,
sanatate multa multa celor bolnaviori!!! Bubu si Simona, imi imaginez ce sentimente te incearca sa-ti vezi propriul copil bolnav asa... Doamne ajuta sa se faca rpd bine si definitiv!
Bubu, ce m-ai speriat cu cresa... mi se face si mai frica -am vrea si noi sa-l ducem la anu' dar... mai vedem. pupicei baiatului!
fetelor, inteleg ca vreti maine intalnirea? eu exact maine am dentist
si vroiam sa vin.. nu pot renunta la programare ca dra mea intra in prenatal si vreau sa termin tot ce mai am pana in dec.
dc totusi va razganditi la vineri seara pot veni si eu!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Vine si Ixxi, am anuntat-o! la intalnire...
Vladutz a fost externat..diagnosticul vi-l va spune Simona..e ceva mai lung..Cred ca va intra sa va scrie..
Bubu, scumpa mea, va doresc multa sanatate! Imi pare rau ca a-ti trecut prin asemenea momente!
lui "lubulub"
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
VErica, sanatate si puiutilor tai!
Patri, mai scrie lista..daca se poate.. hai va mai asteptam...
albume foto
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, sper ca simona va scrie si nu e f grav...
sanatate multa la toti copilasii nostri bolnaviori!
shobo, si eu ma sperii, sint constienta de ce ma asteapta, dar am inteles ca asa este prima data la contactul de colectivitate si nu avem incotro.
Kris, fetele care s-au anuntat sint:
kris
ixxi
Ana-Maria
Tomasa
patricia
Kita (o sun diseara sa imi confirme)
nu imi mai vine nimeni in minte. Daca am omis pe cineva, imi cer scuze si va rog sa imi atrageti atentia.
Daca vreti sa aminam cum ne roaga si shobo ziceti-mi, daca nu, mai facem una cind vine si Crinuta.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
danielai spune:
Bubu sanatate multa si lui Vladut! Noi am avut rujeola atipica, dar acuma suntem bine. Daca va mai avea vreun copilas diagnosticul asta, sunt f bine documentata, ofer consultanta![]()
ixxi spune:
Fetelor imi cer scuze ca nu mai reusesc sa va scriu..
multumesc mult Kris ca mi/ai spus de intalnire.
vin maine!!!!
pup la piticii bolnavioare si mamicile bolnavioare
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
Dragele mele, sunt in oras singura cu Rayan si am profitat de ocazie ca am cateva ore libere si am intrat la net cafe.
Va multumesc ca v-ati gandit la noi.
Nu stiu cat stam acum aici, dar cat sunt voi cauta job, asta e clar.
Greu e ca depind mereu de rude pentru a iesi undeva, iar asta imi imgreuneaza cautarea.
Greu e si aici, viata s-a deteriorat rau de cand cu euro, asa ca mari sperante nu am.
Rayan a inceput iar cu tipetele, ma dispera pur si simplu, iar de vreo 4-5 zile ne luptam cu mucii care nu mai trec.
Nu stiu de ce a reinceput sa tipe, n-a mai tipat de vreo 3 luni, insa ma dispera de-a dreptul cand face asta.
Aici mananca excelent, are multa pofta de mancare. Se vede ca trecerea de la 28 de grade la 13 sau chiar mai putin i-a priit.
Drmul din Saudi a fost fain, am venit cu escala la Abu >Dhabi, unde m-am mirat sa vad pomi de Craciun si sa aud cantece de Craciun in aeroport.
As fi vrut sa am timp sa stau in Emirate, dar ... poate alta data.
Tot nu am apucat sa citesc din urma, incerc acum, daca imi permite rasfatatul asta mic.
Eu sper de sarbatori sa fiu in Ro si atunci ne vedem.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
tomasa spune:
Eu pot si vineri, din partea mea nu e nici o probl. daca amanam ca sa poata veni si Shobo. Mie una mi-ar placea sa fim cat mai multe...dar voi hotaratzi. Doar sa-mi spunetzi si mie cum ramane ca nu stiu cat de des voi mai putea intra zilele astea fiindca am mult de lucru la serv.
Crinuta, ma bucur ca sunteti bine. Bafta la gasit cat mai repede un job cat mai bun!
Daniela, tzi-am raspuns pe privat, dar am vazut ca n-ai deschis inca mesajele. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
Shobo spune:
danielai, sanatate multa puiului!
eu urmaresc paici sa vad dc o lasati pe vineri sa jaung si eu
. dc nu, nici o pb, sper sa pot alta data.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
kris spune:
Si eu pot veni si vineri..nu ma deranjeaza!
Patri, multumesc, pt lista, 
Simona a mai ramas in spital..i-a depistat ceva la plamani..Vladutz e vesel, e bine dispus..Maine ii va face o alta radiografie..
Crinuta, sanatate lui Rayanutz! Noul mediu il face sa-si schimbe comportamentul, probabil.

albume foto