Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
catiflo spune:
lavinia, fructul se numeste durian, ei ii zic king of the fruits, e mare cit un pepene, maro cu multi tepi, nu ascutiti asa ca nu inteapa, inauntru are camarute pline cu miez galbui de consistenta budincii de vanilie si miroase ca ceapa stricata / degerata. in singapore e interzis sa il transporte pe tren ![]()
gabi isi pune intr-una la orga electronica "how deep is your love" si danseaza dind din miini si invirtindu-se pe loc pina ameteste...
azi am facut primele cumparaturi pt craciun pt frate-miu si famelia lui...
un we bun, va 
tomasa spune:
Fetelor si Alex
, sunt si eu pe aici, dar imi arunc doar un ochisor, scurt-scurt ca am treaba multa la serv. Sunt mandra si emotionata fiindca anul viitor voi fi nasica de Botez pt. prima data.
In rest am citit ce mai faceti si v-am vazut pozele. Mi-e dor si de o intalnire...ce ziceti? pe cand?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
strunfita spune:
Alex, imi poti spune si mie la ce cresa merge copilutul tau? In Timisoara cumva?
Ca si noi cochetam cu ideea cresei, sau a bonei, nu ne-am hotarat inca...
Mersi,
Carmina.
ana maria spune:
Noi am fost la teatru aseara la Greierele si Furnica. Din pacate nu am fost prea incantata de experienta. Poate saptamana viitoare va fi mai bine. Au fost in loc de 15 copii, 25 (i-am numarat) si adulti cam 40. Eu ma asteptam la ceva mai linistit mai putin zgomotos, potrivit pentru copii mici. A inceput foarte brusc si copii mici s-au speriat, o fetita mica a inceput sa planga rau si a fugit la mamica ei. Fi-miu care statea destul de in fata a sarit si el la mine in brate. Si a stat cu buzita lasata in jos tot timpul... S-a mai speriat insa o data cand au pocnit din ceva si au aruncat confetti, atunci chiar a tresarit si a plans. Atunci m-am hotarat sa-l iau sa plecam. oricum si pana atunci nu se simtea confortabil. Imi spunea intr-una "mami pa-pa".
Oricum din ce am abservat cam jumate din copii erau de peste 3-4 ani si ei au fost incantati. mai erau vreo 2 sub 1 an jumate si ei erau la fel zombi, alergau de colo colo si mi-e clar ca nu au inteles nimic. Concluzia mea e ca ar trebui sa mai astept 1 an pentru ca nu e pregatit inca. Sau poate spectacolul nu a fost potrivit si nici atmosfera. Oricum am ajuns acasa si i-a povestit maica-mii cum plangeau copii acolo. E clar ca l-a impresionat chestia asta.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Tomasa si eu vreau intalnire.Abia astept sa ne vedem.
(15 12 2004)
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata.
e posibil sa fi plecat Crinuta in germania. Sper sa ne poata scrie cit mai curind. Ma gindeam si eu sa sun la mama ei, dar nu stiu..Aveam odata si mobilul ei de saudi dar din pacate nu il mai am. sper doar sa fie ok.
Multumim tuturor celor care ne-au admirat pozele.
Bdana, Rebecca a avut dintotdeauna niste forme frumoase, asa ca nu ti-ai fi dat seama cit de usurica este.
alina, stai linistita ca va incepe sa zica da si nu. Rebecca abia de vreo saptamina a inceput sa zica "niu", pina atunci dadea din cap doar. "da" a zis mai devreme, dar cred ca fara sa stie ce inseamna f clar
; insa pe "nu" l-a insusit f corect
; la orice o intreb, imi raspunde frumos 'niu" de imi vine sa o maninc, nu alta.
sirimie, erati cumva aseara toti 3 la Sebsiblu Mosilor, iar Vladut cu o masina inmatriculata Vlad-01?
daca nu, era cineva care semana f bine cu tine.
Tomasa, Ana-Maria, contati pe mine (si pe Kita, care vine daca o anunt, ca ea nu prea mai ajunge la computer); vad ca fetele nu se hotarasc, trebuie sa stabilim ceva ad-hoc, ca altfel o tot lungim.
alex,imi place cum scrii
mult succes!Sotul meu face parte din categoria taticilor care au grija de pui acasica.
Noi azi depunem dosarul la directia sector 2 pentru cresa (sper, daca e gata adeverinta sotului, ca de o saptamina o tot asteapta
lavinia, cum te mai simti?
Bubu, sanatate si tie si lui vladut!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Alex2, am reusit sa vad pozele din albumul tau de pe yahoo, caci am vazut linkul in profilul tau. Baiatul tau e o adevarata minune blonda, sa-ti traiasca si sa te faca fericit toata viata! Scuza-ma insa n-am retinut numele baietelului.
Imi place in mod special poza 10, e foarte tandra si se vede clar cu cata dragoste il ingrijesti pe puiul tau. Felicitari, jos palaria!
Fetele, baiatul meu este PELTIC!
Am remarcat in mod clar acest lucru. Cand spune litera S, isi pune limbutza intre dinti, ca atunci cand se pronunta englezismul "the". Deci la Sus spune cam asa"the-us". ![]()
Fetele, care vin la Simona pe 17 decembrie, va sugerez sa cititi aici, un subiect deschis acum cateva zile de Simona. Ma gandeam ca ar fi frumos ca fiecare din noi sa vina cu ceva ornamente de Craciun "home-made".
Ce ziceti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
hi, hi, avem copii shisiiti, peltici, ah, ce scumpi sint!
Liviana, multumim pentru linkul lui Alex, chiar ma intrebam unde a pus pozele. Le-am vazut, mi-au placut, in special poza 10 de care ai zis.
Merci si penru cel de ornamente, foarte interesant! ce se poate face dintr-o cutie de mazare
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Alex tu chiar esti un tatic viteaz. Iar pozele sunt super si bebe asemenea.
(15 12 2004)
sirimie spune:
Liviana
! Multumesc frumos si pentru raspunsurile la subiectul meu. E greu sa faci decoratiuni daca nu ai timp..
Liviana, BDana multumesc pentru sfaturi, i-am cumparat sirop de muguri de pin.
Bubu, Alex, Patricia, multumim frumos pentru urari. Vladut tuseste uscat, azi noapte s-a trezit si a plins de mai multe ori (si am dormit si eu putin si acum la servici imi e greu). Bubu, doctorita spune ca daca nu face febra sa ii dau numai chestii de tuse, mi-a dat acum picaturi de Sinupret (sau asa ceva).
Patricia nu am fost noi. Dar mi-ai dat o idee, o sa iesim si noi la restaurant in WE, sper sa reusim (ca acuma ma cert cu tati si e mai greu, se mai intimpla). (asta pentru ca prima data cind am citit am retinut ca ai zis ca ne-ai vazut la pizzerie
)
Alex felicitari pentru copil cuminte, sa iti creasca mare si sanatos.
Tomasa nu veniti si voi la petrecerea de Craciun de la noi? Poate veniti, mi-ar face multa placere!
Am gasit articolul asta, in care se spune ca sint foarte periculosi colorantii alimentari la copii:
http://www.sfaturimedicale.ro/articole/articole/e-urile-transforma-copiii-in-mici-monstri.html
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei