Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Ubi spune:
Ce dulce e Rebeca incaltata si Cristi (BDana) cum doarme ca la rugaciune.
Alexandra mea e shashaita - zice Ushu in loc de ursul, chish in loc de chitz soricelul si in genere suiera cuvintele.
Cu olita suntem in acelasi stadiu - ziua stam fara pampers si doar noaptea ii pun. Afara cand plecam ii pun pampi dar in 99% din cazuri il gasesc uscat si cand vine acasa si se aseaza oe olita o umple. Pe drum imi zice ca vrea pishu dar refuza sa faca in pampi, desi i-am spus ca are voie ca afara nu avem oala.
Am luat de la farmacie un set de 5 cearsafuri din celuloza ca sa pun sub cearsaful normal - sa nu se ude salteaua - 100.000 lei vechi. Va spun eu daca merita.
Sa vedeti ce parculet frumos ne face...poate veniti pe la noi prin cartier.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by lavinia345
Alex felicitari pt baiatul cel cuminte.Ce frumos ai povestit,ah de mi-as auzi si eu o data in viata jupanul ca vorbeste asa de Natalia...
Multumesc!

Din pacate am ramas eu singurul care sa povesteasca despre el, cu voi aici fiind.
V. Erica spune:
Salutare mamici si, mai nou, tatici
,
Pe fuga:
Am admirat si eu pozele cu Cristi si Rebeca.
Ruxi tuseste un pic, a luat de la fratior care e cam racit...
Sunt si eu ingrijorata pt Crinuta. N-are nimeni tel. ei sa-i dea un tel. scurt?
Alex, frumos povestesti. Pozele le poti "importa" din Yahoo, daca ai/faci un album acolo.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lavinia345 spune:
Alex,ce sa zic...dupa cum ai povestit ai facut treaba buna si singur.Bravo tie!Cam rar asa tatici,so be happy!
Cat despre Crinutza,eu zic ca ori nu-i merge netul ori a fugit pe nepusa masa la nemti.Sunati una dintre voi pe nr de tel din Ro poate tine deschis mobilul mama ei si asa aflati mai multe.
Lavinia
Natalia
BDana spune:
Patricia, Cris in fotoliu a dormit intotdeauna, ca ptutul nu stiu daca adunat l-a folosi 3 saptamani. De cazut nu cade, ca doarme intre brate, acolo, dar cred ca incepe sa fie prea...ingust. Va trebui sa ma gandesc ce sa ii cumpar la el in camera de dormit. Cristi este intr-adevar un copil vese. Desi astazi, la cate toane si fasoane a avut in
imi piesrdusem rabdarile si ma si vedeam cu ochiii mintii cum dau cu el de pamant
Mai, dar dinceea ce pove4steai despre Rebecca, ma asteptam sa fie slabuta, dar eu avd o fetita cu obrajori bucalati de sa-i papi si frumosa foc 
ALex jos palaria...toata stima ptr tine.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , scuze de intarzier .
Eu sunt o.k. a trebuit sa treca zilele sa imi revin in general .
Acum vin si eu cu o intrebare copii vostri raspund cu da sau nu , de exemplu o intreb pe Mandy : vrei suc ? da sau nu .
Ea nu spune nimic si intinde doar mana , incerc sa nu ii dau si sa o fortez sa spuna da .
La voi cum e ?
este si foarte puturoasa la cuvinte nu spune mai nimic ci doar repeta dupa noi .
In rest vorbeste in limba ei .
Noi am ramas tot la 4 dinti sus , doi jos si cate o masea in fiecare coltisor al gurii deci 4 .
Putin nu-i asa ?
O seara buna .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
bubu05 spune:
Buna seara la toata lumea!
Azi am fost "sechestrata" la bucatarie, abia acum timp sa citesc pe-aici.
Il laud si eu pe Alex2, bravo tie, esti un super tatic! Chiar ai povestit tare frumos! Eu am un of, asa ca intreb pe fiecare: cum se comporta puiul la cresa? A racit des, usor, grav????
Legat de manele, nici noi nu ascultam, dar cand mergem pe la piata si se aude din vreo taraba, sa-l vedeti pe Vlad cum se opreste si danseaza!
Patricia, am vazut si eu canapeaua, tare frumoasa e. Si v-am admirat si la botez, si la munte si pe Reb in pijama cu pantofii lui tati!
Lavinia, cred ca a fugit la nemti Crinuta.......
V.Erica, sanatate la puiuti!
Al meu e mai bine, adica antibioticul isi face treaba, in schimb eu sunt in pioneze cu gatul, azi am inceput si eu sa iau antibiotic ca nu se mai putea ![]()
A mai fost cineva azi la teatru? Am rezervat si eu bilete pt. joia urmatoare la "Greierele si furnica", mai vine cineva??
Tare m-am amuzat de cuvintele puilor, acum sa-l laud si pe-al meu:
pacu=capul
bina=albina
obotu=robotu
progrese pt. "dopul": botu-dobtu-dopu ![]()
imbac= imbraca
api=ciorapi
buza=bluza
cantzi=incaltz
ghide=inchide
....si nu imi mai aduc aminte, ca-i turuie gura toata ziua. Repeta aproape orice cuvant, numaram, spunem alfabetul(repeta dupa mine, ii place mult, imi arata litere scrise mai mare). Pasiunea cea mai recenta este pt. balacitul in apa, adica ia vreo 2-3 canute si vantura apa cu ele. A scris cu creionul pe parchet, noroc ca se ia cu cif
, niste cercuri mute, mute, cum ar zice el. Stie ce inseamna sus si jos, inchide/deschide, baga/scoate.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Sirimie, sanatate multa si lui Vladut! Dar dr. ce i-a zis ca are?
BDana, am vazut si pozele voastre, Cristi este un zambaret, un strengar, e dulce foc! Chiar ca e super fotoliul unde doarme, dar nu prea mai are loc, vorba ta, Tortul arata super!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alex2 spune:
Fetelor, multumesc mult! 
Cum spuneam si la clubul mamicilor si taticilor singuri, nu sunt un erou si nici nu ma consider astfel. Meritul nu e in mare parte al meu, decat ca poate am fost mai curajos. Meritul e in primul rand al Lui Dumnezeu, ca el mi l-a dat asa. Apoi conteaza si mediul in care si-a petrecut primii anisori. Iar inconjurat a fost mereu cu dragoste.
Oana (bubu), la cresa abia de curand merge, dar e deosebit de curat si se ocupa de ei. Din fericire probleme de sanatate nu am prea avut nicodata cu el. Eu lucrand in mediul natural vara-iarna, mereu m-am vaccinat in noiembrie. Anul acesta am tot amanat, si cat de curand voi lua legatura cu doctorita si am sa intreb de posibilitatea de a-l vaccina antigripal si pe el. Stiu ca se poate face la copii de peste un an in doua reprize.
Sanatate la Vladut!
Am dat si adresa de poze.
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine? Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric? M-am contopit cu el si m-am
pierdut in abisul gandurilor infinite. Stiu ca nu stiu nimic si
nici macar asta nu stiu... Cand voi inceta sa exist am o armata de
ingeri in suflet si una de demoni in sange. Si totusi, sunt doar o
fiinta asteptand...