Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
PatriciaArdeleanu spune:
Bdana, anda, se aseamana mult. Dar ei au tendinta sa inverseze mult silabele, nu-i asa?? ce m-a amuzat "a zacut" :-)
Rebecca nu-l zice pe "z" ci "g". ex: a gagu't(a cazut), gugu (zuzu);
ia sa vedeti cum am gasit-o pe miss cind ea trebuia sa fie in pat.
Are o dambla la caciuli si incaltaminte, dar doar in casa, afara le arunca 
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Haha, ce m-a distrat Patricia cu terminatiile in "icn" ale Rebecai. Vai si ce dulce e in pijama, incaltata si cu caciula!
Bravo si pt Andrei al Amayei, au personalitate micutii nostri.
De curand Matei a inceput sa fie interesat de conversatiile telefonice cu bunica de la BR.
Pana acum cerea telefonul doar ca sa apese pe butoane. Sa-l vedeti ce nostim e cand spune foarte serios "Da", "mami tati papa" etc etc si se plimba prin casa cu receptorul la ureche, eventual se mai apleaca si dupa o jucarie simultan.![]()
Simona, incearca si cu ceai de ceapa, eventual putin indulcit si sirop din muguri de pin.
Bdana, simpatice pozele cu Cristian. Hehe si ce chilotei albastri masculini are baietu'.
Mmmm si ce apetisant e torul de Sf M&G!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
Bdana, ai un copil f vesel sau doar in poza e asa?
acum doarme in fotoliul extensibil?nu cade?
Liviana, sint super dulci cind vorbesc la telefon. Rebe a facut pasiune pt una din verisoarele ei si toata ziua o "suna" sa o intrebe de bine ![]()
e pasionata de telefoane, de orice fel, noi mereu le lasam blocate acum ca nu se mai poate.
intr-o seara a ramas mama la noi, si l-a lasat pe al ei din greseala pe canapea, neblocat (nu stie
). Rebe l-a gasit, s-a jucat cu el si a dat tel la cealalta sora a mea (era deja trecut de 11 pm) si nu zicea nimic- doar niste mormaieli si s-a speriat groaznic sora mea
.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Fetelor merci pt sfaturi.Junk food nu mananca,daca in Ro mai scapa la cartofi prajiti,aici facem rar,sa zic de 3 ori pe luna.In rest nu mergem la restaurante junk food.Sfatul doctorului....lasa de dorit aici,mi-a zis sa-i reduc portia de lapte,la 2 mese pe zi din 4-6 cate avem noi.Vad ca de 2 nopti nu mai bea un bibe noapte ci doar un sfert maxim jumatate.Este un semn bun.Apoi fructe mananca de cel putin 2 ori pe zi.Dulciurile sunt buba,am inceput sa le taiem.O iau treptat,treptat(azi de ex a venit un prieten de fam in vizita si avea o pungulita de bomboane Maltesers in mana,i-a luat-o pe toata Natalia,ce sa mai zic...sa-i zic sa-si manance bomboanele pana intra la noi in casa???).Castanele coapte ingrasa?Oricum trebuie sa reorganizez toata bucataria,sa ascund cioco si biscuitii si alunele si tot ce e la indemana ei.
Ibelciug,Natalia e scunda,nu stiu exact ce inaltime are dar e mai pitica decat ceilalti.
Florina,mai spune-mi inca o data cum se numeste fructul ala din Asia de care ziceai,sa intreb bona pana nu uit.
Mi-au placut pozele lui Mihai si ale Rebbecai.Tortul ala arata bestial,mai ales trandafirii aia din fructe.
Lavinia
Natalia
Alex2 spune:
Scuzati. ![]()
Deci, ce face? Canta orice melodie, dar cu "versurile" lui, gen "ma-ma-ma, ba-ba-ba," si alte conbinatii greu de scris (undeva in t si d, de la ta-ta; undeva in b si d, de la baba). Are o fantastica ureche muzicala, orice melodie aude, o poate reda. Bineinteles fara manele. ![]()
Danseaza ca un ursulet, leganandu-se de pe un picior pe celalalt, se invarte pe sub mana (imaginar), bate din palme.
Seara dupa baita si laptic (cred ca il insor cu biberonul zestre),isi ia jucria preferata si se duce in camera lui. Ne-am mutat si unde stam acum nu mai aveam tarc. Dar doarme singur in parul mare. Duminica dupa masa, fiindu-i somn, s-a dus in camera lui, a stins televizorul (ne uitam pe Minimax), a tras draperiile si s-a pus la nani. E fantastic de intelegator.
De vorbit vorbeste multe, dar el stie ce. Insa intelege aproape orice. Ii cer papuceii sa-l incalt, ii aduce, Il intreb unde a ascuns cheile de la casa, le aduce dintre jucarii. Inca avem pampers (desi merge deja la cresa), si cand face si trebuie spalat, se pune cu mainile amadoua pe usa la baie si asteapta.
La baita face in ultimul timp adevarate crize, insa am inteles ca e ceva trecator si aproape normal.
Ce sa fi omis? E mofturos la masa, pretentios, papa putin si nu are rabdare sa stea pana se termina masa, pana e burtica plina. Dar e vioi, energic, si doctorita a spus ca asta e ritmul lui.
Cam astea-mi vin in minte acum. Despre propriul copil, cred ca oricarui parinte ii place sa vorbeasca ore in sir. ![]()
lbelciug spune:
Alex2, minunat!
Ai povestit foarte frumos despre puiul tau. Ceva poze ne arati? Daca esti din Bucuresti eu as vrea sa stiu la ce cresa merge puiul, caci si noi cochetam cu aceasta idee.
Si in cazul nostru, biberonul e inca o piesa preferata, lapticul nu e la fel de bun daca e baut din cana.
Dar las' ca pan' se-nsoara ii trece!
Patricia, abia azi am reusit sa vad canapeaua galbena si pe Reb zbenzuindu-se pe ea, alaturi de mami. Tare dulci sunteti in poze!
Restul fetelor pe unde va ascundeti? Cam redusa activitatea azi...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Amaya spune:
Lavinia, uite, am gasit ceva interesant pentru tine:
http://www.infobebe.ro/Crestere-si-dezvoltare/Grafic-crestere-fete-2---20-ani-inaltime-varsta.html
Oana
27+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Amaya spune:
Bubu, cum ii merge puiului la cresa?
Fetelor, nu stie nimeni nimic de Crinuta??? Eu chiar imi fac griji fiindca nu am mai vazut-o nici pe YM!
Oana
27+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Alex2 spune:
Lavinia, sunt mai din vest (Arad si Timisoara), deci cu cresa nu te pot ajuta. Un timp a stat cu buni, dar daca acum incercam sa ne stabilim un pic, e mai organizat sa-l duc la cresa.
Am incercat sa vad daca reusesc sa pun poza la albumul de aici dar spune ca este in constructie.
Noi cu cana nici nu stim, desi aveam o colectie impresionanta de canite, cu cioc, cu supapa, cu pai. Asta este, bine ca bea lapticul. Bine spui, este timp pt toate.![]()
lavinia345 spune:
Alex felicitari pt baiatul cel cuminte.Ce frumos ai povestit,ah de mi-as auzi si eu o data in viata jupanul ca vorbeste asa de Natalia...el observa ce face fii-sa cand suntem in societate.Ca tranteste usile,ca-i plac pisicile...
Amaya acum arunc ochii pe site-ul ala.Merci mult!
Lavinia
Natalia