Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna dimineata, mamici!
Mai tragem si noi chiulul, stiti cum sunt barbatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, Lavinia, 15kg? Chiar ca e cam mult pt o fetita. Depinde ce-i drept si de inaltime. Cat de inalta e? Mie mi se parea ca Matei papa mult lapte, dar vad ca Natalia il intrece de la distanta. E buna varianta cu laptele degresat daca nu ii poti micsora portia. Intr-adevar, categoric trebuie sa ii tai dulciurile si cerealele, eventual instruieste-i si pe ceilalti ai casei in sensul asta. Axeaza-te pe mancaruri cu legume si fara grasimi gen smanatan, unt. Si dintre rontaieturi e bine sa-i mai tai, eventual da-i numai sticksuri sau bucati de mere/pere deci fructe multe.
Aaaa, Gabi.i ce mai bucur ca ai scris si ca mi-ai dat detalii despre jucarii ! Te rog, frumos, imi spui cat a costat Arca lui Noe? Am vazut una la babycenter si tare mult mi-a placut. In banii nostri era cam 500.000 lei. Tirul cat a fost? Pupic lui Iustin! Matei nu vrea deloc sa faca la olita, nici nu stiu ce sa-i mai fac.
Eh, Alex2, ce chiul? Asta e absenteism 99%. Nu ne-ai zis nimic despre puiul tau.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Gabi.i, asta era cumva jucaria Arca lui Noe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Da Liviana cred ca aceea este jucaria si a costat 485.000 leiiar tirul a fost 150.000lei.

Mergi la inceput

Multumesc, gabi.i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici de pitici.

Lavinia, sincer si mie mi se pare mult 15 kg (avand in vedere ca Andrei are 12,600 kg si 87 cm si tot imi pare pufulet) insa tu o vezi si tu stii cel mai bine cum este. Daca tie ti se pare grasunica atunci incepeti dieta fiindca, din pacate, acum se formeaza gusturile culinare care isi vor pune amprenta toata viata si eu stiu cat de greu este pentru o fata sa se simta grasa si cat chin cu dietele (si n-am fost niciodata supraponderala doar ca nu eram slaba cum vedeam prin reviste, mereu aveam 2-3 kg in plus dar nu reuseam nici moarta sa le dau jos.)

Hai sa va mai spun de piticania mea. Pe zi ce trece ne incanta cu vorbe noi. Cand se refera la el (sau vede poze cu el) exclama "bebeeeee" (am observat ca ii place sa lungeasca ultima litera), apoi mai spune nou:
ai mamaaaaa = hai mama
opaaa=opaaa
am papat = am papat
a meu = al meu
asta = asta

si poarta cu noi adevarate conversatii (noi inca nu am ajuns la intelepciunea superioara de a le si intelege insa ne chinuim) si ne explica si ne arata si cu mainile si se supara daca ii spui ca nu intelegi.

Oana 27+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Cam slabuta activitatea. bine macar ce merge forumul

amaya, felicitari pentru micul vorbaret.
rebecca mea are un vocabular de ma topesc de ris, nu stiu de unde le scoate :
pacn=cap
macn=ratza
becn=bec
picn=pix
icn=x (cind ii arat jucariile litere)
pacacu=capacu; pacucu=papucu.
mai nou, cind vin acasa sau are alt motiv de bucurie, striga; iuhuuu;
Bubu, ce mai face Vladut??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

pacac zice si mamzel zuluf...
Si popocei la papucei
si po'tim in loc de poftim:)
samd

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Felicitari pentru copii vorbareti! Vladut al meu nu zice decit apa, ata, pipi, mama, da, baba si papa cind are el chef. Iar cind ii spun sa repete dupa mine tace, nu zice nimic. Lenes. Dar ne vine si noua rindul.

Lavinia cere sfatul doctorului despre dieta pentru Natalia, nu e ca o dieta de oameni mari. Nu e bine sa nu-i mai dai deloc cereale sau lapte. Cel mai bine respecti 5 mese pe zi, din care dimineata si seara obligatoriu lapte si o masa cu mincare gatita, legume si carne. Iar gustarile sa fie fructe si cereale. E bine fara dulciuri si fara junk food, intre mese cel mai bine nu maninca absolut nimic - si daca totusi nu poti atunci sa manince fructe. Mult succes. Am citit ca obezitatea la copii e o sursa de probleme cind ajung la scoala si mai tirziu, cred ca e important sa invete acum sa manince sanatos si sa nu fie supra ponderala.

Eu sint suparata ca Vladut inca tuseste. Nu mai are muci decit ocazional, nu are temperatura, numai tuseste. I-am dat o saptamina intreaga ketof si nu mai stiu ce sirop, si tuseste in continuare. Ii dau ceai de potbal si luminarica, am citit eu ca sint bune la tuse, dar tot tuseste. Nu mai stiu ce sa fac

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sirimie nu stiu cum e tusea ca sa iti recomand vre-un siropel-medicament, dar ptr orice tuse este f. bun siropul de muguri de pin (pe incercate-lea).

Mamici, copiii nostri vorbesc cam aceeasi limba, dar nu o stim noi prea bine:
pacap=capac
paca=cap
a zacut=a cazut
pacucu=papucul
maca=rata
paaiu=paharul
tatafu=cearceaful
si, mai ales inverseaza silabele in sarcul cuvant de iese alte minuni.
Avem si pozne: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/album?.dir=b0b6re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/my_photos
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput