Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Oana, plasturele ni l-a pus la spital, nu stiu daca se gasesc la farmacie. cred ca iti rebuie si putina abilitate ca sa-l pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hai ca am gasit singura raspunsul la intrebarea mea off-topic.
Se numeste Auchan (nu cu "e"), program L-D:8-22 si adresa este

Str. Barbu Delavrancea 13
Cod 011351
Bucuresti
Sector 1

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Slaba activitate azi pe aici.Pe mine ma framanta ce mi-a zis doctorul ieri de Natalia cum ca nu ar trebui sa se mai ingrase mai mult de cat e.Nu mi-a cantarit-o,am cantarit-o eu azi pe cantar normal si are 15 kg.O fi prea mult,o fi bine,nu stiu.Sa-i tai laptele?Bea mai mult de un litru zilnic.Doctorul zicea ca doar 2-3 ori pe zi ar trebui sa-i dau,dar Natalia bea cam de 4-6ori in 24 de ore.Ma rog,clar nu mai vede cioco si altele,desi e destul de greu,caci daca acasa nu mananca cand mergem in vizita i se tot dau bombonele si baclavale.Am inceput sa-i tai din dulciuri,dar inlocuitor mai bun decat cerealele cu tot felul de cioco si honeynut nu am gasit.Si astea ingrasa,asa ca nu stiu ce sa fac?O tin la regim sau ce?Ii dau doar fructe?Nici biscuiti?Nici sticksuri?Atunci ce sa rontaie intre mese?Ca dimineata nu se omoara cu mancatul,la pranz de 2 zile de cand suntem aici iar nu se omoara,iar seara nici atat.Deci practic ea bea lapte mult,mananca fructe binisor,cereale si seminte de dovleac pe care le scuipa dupa ce le rontaie bine.Astept sfaturi de la voi.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Am fost in seara asta in Beirut la un magazin BHV se numeste cu de toate.Sunt niste preturi de te doare capul dar sunt si chestii super dragute.La raionul de jucarii am stat cam o jumatate de ora sa ma joc cu toate alea sa vad ce fac.Mi-a placut mult un telefon de la Disney,asa de printesa,cu tot felul de functii,cantecele,carte de telefoane,sa suni la beauty salon,la flower shop si alte chestii de printesa.Avea pare-se si povesti si alte chestii,ce mai m-a cucerit pe mine.Dar cum pe fii-mea o pasioneaza mai mult masinutele,mi-e ca ii iau de Craciun o jucarie care mi-ar place mie si nu ei.Dar tentatia e mare sa-i cumpar jucarii care ma farmeca pe mine.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, eu sint la capatul celalalt al baricadei, eu am reusit sa ma bucur ca a trecut si ea pragul celor 9 kg...ce pot sa iti spun, decit sa incerci sa elimini ceea ce eu am incercat sa bag in plus: cereale, chiar deloc daca se poate, paine, laptele sa il reduci la jumatate, 2 portii pe zi sint suficiente, si in loc de dulciuri sa ii dai fructe cit mai multe si lichide, apa, ceai. daca e sa rontaie intre mese mai bine ii dai fructe, compot, iaurt.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Daniela, sa stapiniti sanatoase canapeaua!
m-a amuzat ca am facut tricolorul. Rebe inca nu doarme in ea

Amaya, bine ca e Andrei ok. Nu stiu ce sa zic de deochi, doamne fereste, am auzit si eu cazuri si pina acum cred si nu cred, sint la limita, dar cred ca un simbure de adevar este.

Mai, ce o fi cu Crinuta? are cineva nr ei? nu a lipsit niciodata asa mult. sa nu ii mearga netul de atitea zile??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia,merci.Vad eu cum fac,ideea e ca Natalia e destul de mofturoasa la mancare,si-a facut un obicei sa refuze orice fel de mancare de la noi.Daca nu pune ea mana pe lingurita nu mananca.Si daca pune ea mana pe lingurita se joaca cu mancarea.Paine nu mananca oricum,decat f rar,cereale de ieri rontaie la ele si nu exagerat.O sa elimin orice fel de dulciuri(sper sa reusesc) ca in Ro oricat ziceam eu nu,mama ii dadea pe ascuns.Cu laptele e mai greu de redus,pur si simplu nu o mai pot pacali,daca cere si ii dau apa sau suc imi spune franc NU si impinge cana,bibe sau ce o fi.Poate o dau pe lapte semidegresat.O fi bine?Si de fapt mi-e teama ca o sa plec si o las singura aici si nu stiu cum va reactiona fara mine.O slabi de dorul meu,ori ba?Adica daca o bag eu la regim acum si slabeste si apoi slabeste si mai mult?Si pana la urma 15 kg la varsta ei e mult prea mult?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, fetelor!

Vad ca nu a mers forumul deloc azi, nasol rau...

Lavinia, Vlad are 12,5 kg, sau avea, ca de cateva zile cu raceala asta nu prea papa, nu cred ca e f.mult cat are Natalia, e mai rotunjoara. Vorba Patriciei, elimina fainoasele si da-i sa rontaie mere sau alte fructe intre mese.

Vladutul meu e spre bine, nu mai face febra de 2 zile, mai are mucisori si nu prea mananca. Nici eu nu mai pot sa-l pacalesc ca inainte, acum stie gusturile, zice Nu si gata, nu pot sa-l fortez.

Amaya, nici tu nu ai mai vb. cu Crinuta? Parca vorbeati si la tel?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de f multa vreme dar sper ca nu ne-ati uitat.
In ultimul timp de abia am mai avut timp sa intru din cand in cand sa mai citesc cate o pagina doua.Asa ca nu prea mai sunt la curent cu ce faceti voi, dar sper sa recuperez.
Noi suntem bine ,executam "operatiunea olita" cu succes partial, vorbim aproape bine si facem trasnai cat cuprinde.
Liviana eu am fost ieri la Auchan si intradevar aveau destul de multe jucarii la preturi bunicele chiar i-am luat lui Iustin un TIR cu telecomanda si "Corabia lui Noe"-o barcuta cu multe animale.Hypermarketul este la intersectia bulevardului Liviu Rebreanu cu 1 Decembrie .Ce mi-a placut f mult a fost faptul ca este spatios si are 80 de case de marcat asa ca nu am stat la coada de loc .Insa, cel putin deocamdata, nu este f bine aprovizionat decat la cateva raioane printre care si jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

lavinia, incearca sa ii pui laptele indoit cu apa, eu ii dau din nou formula de cind a facut gastro si de ex pun 3 linguri la sticla in loc de 5. gabi e si el mare amator de lapte si nu accepta nimic altceva in locul lui, de ceai nici sa nu auda!
amaya, eu nu stiam ce sa cred despre deochi, dar mi-a povestit o cunostinta ca soacra-sa are darul asta, o face fara intentie rea, odata chiar a chemat salvarea in toiul noptii si a ajuns la urgenta, ii admirase soacra-sa noua tunsoare si o deochease !
maimutza mea a capatat obiceiul sa vrea numai cu mine, ma ia de mina si ma duce prin toata casa, dimineata la 6 s-a trezit ud, daduse nappy pe dinafara, l-am luat cu noi in pat si a vrut sa stea sa doarma pe mine... bineinteles si cu ursuletzii in miini. azi la gradi au picnic cu teddy bear, el are 5 acasa dar e nedespartit de 2 si ei trebuiau sa aduca doar 1, asa ca am ales sa-i dau o maimutza in loc de teddy...
pupici

Mergi la inceput