Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Raspund doar la zi: noi am repetat Priorixul, tot asa la sfatul medicului. M-am tot framantat si pana la urma l-am facut.
Noutati despre noi: Maria are amigdalita. Ne tratam cu antibiotic. Asta e! A venit canapeaua, a mea e rosie (asa ca acum avem gama tricolora in grup). in prima noapte s-a fatait tare, dar apoi s-a obisnuit. Eu sunt multumita. Merci inca o data pentru sugestie!
As fi vrut si eu la teatru, dar joia la 17.00 e imposibil sa ajung. De ce oare nu programeaza si in week-end? Si la circ, spectacolele sunt de la 15.00 (cand s-ar putea sa doarma inca) sau de la 18.00 care e prea tarziu pentru noi, prea aproape de ora de culcare. Totusi probabil ca o sa incercam la circ dupa ce se face bine.
In rest, sper ca toata lumea e bine, va dorim sanatate ca-i mai buna decat toate!
Ah, intreba cineva de cadouri, eu deja am luat-o razna, ma uit in toate magazinele de jucarii si toate mi se par frumoase. ma gandesc la o masinuta cu Noody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya,thanks.Cand eram eu bebe mama nu putea merge cu mine nicaieri.Odata ce deschideam ochii si ma uitam in jur(de cele mai multe ori pe tavan)plangeam si nu ma putea potoli nicicum,decat daca ajungeam acasa.O data eram la bunica din partea tatalui,departe de casa.Si a fost bine cateva ore apoi m-am pus pe un plans si nimic nu ma potolea.Nu tzitzi,nu afara la animale,nu tata,nu mama si au tras concluzia ca m-a deochiat vreo baba in sat.S-au asternut la drum cu mine in frunte plangand si abia spre casa m-am potolit,cand am adormit adanc si m-am trezit abia a doua zi.Pana la urma problema mea era ca nu acceptam alt loc decat acasa la mine.A mai incercat mama sa mearga cu mine in vizita,dar odata ce ma trezeam si realizam ca nu e acasa plangeam si ma potoleam doar daca plecam de acolo.Nu stiu ce sa zic de Andrei.Poate chiar o fi fost deochiat.Se zice ca persoanele cu ochi deschisi(mai ales verzi) deoache si numai daca au ganduri rele,in cazul vostru poate invidie.

Daniela,cine e Noody?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Lavinia, Noody e un personaj de desene animate de pe Minimax. Maria se uita cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

amaya, merci pt raspuns.
Danielai, spectacole sunt si in week-end, dimineata, insa nu BaloaneColorate. Vezi programul pe siteul teatrulioncreaga.ro si teatrultandarica.ro.
Fetele, apropo de jucarii. Mi-a spus cumnata mea ca s-a deschis de curand hypermarketul Auchen si cica acolo ar fi jucarii multe la preturi bune. Mi-a arat chiar 2 plusuri dragute cumparate de ea cu 50.000 lei. A mai fost cineva acolo? Daca da, ce program are caci duminica mi se pare ca e mai scurt?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, as vrea sa merg la cele pt varsta cea mai mica. Cine, stie poate ma nimeresc o data cand sunt in concediu... Am citit aici pe net despre niste spectacole ca nu sunt tocmai ok la Tandarica - Capra cu Trei iezi si Cenusareasa. Povestile sunt deformate, sunt aluzii subtile la lucruri care nu pot fi explicate copiilor, apar personaje noi etc. Eu nu sunt de acord cu chestiile astea. Despre astea 2 am citit, asa ca va spun si voua.
Am citit de Matei, ai grija sa nu-i ramana semn. Si eu, ca si Adita, am avut pus plasture din ala care lipeste marginile ranii. Si dupa 1 an tot mai se vede semn. E adevarat ca la noi a fost in sprinceana, unde e mai problematic din cauza parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daniela, si Sergiu se uita la Noody. Unde se gaseste masinuta???

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Coraly, am vazut-o la Diverta. Cred ca exista si in Cluj. Sunt 2 variante, una mai mica si una mai mare. Sunt cam scumpe. Nu mai tin minte exact, cea mare in jur de 800.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Daniela, eu am fost la Capra cu Trei iezi si nu mi s-a parut deloc deplasata piesa. In plus, puii nostri sunt prea mici ca sa sesizeze subtilitatile moderne.
Apropo de teatrul cu papusi. Ca de obicei, seara cand ajung acasa sunt prea epuizata ca sa ma joc cu Matei, insa am gasit o metoda ideala ca sa ma joc si sa nu ma obosesc mai mult. Eu stau intinsa pe canapea, iau 2 papusi sau plusuri si ii fac un fel de teatru de papusi. Adica papusile ii vorbesc, il intreaba de masinute, de pisicuta etc, mai si canta, dau din maini si picioare, iar Matei e f incantat. Le urmareste cu interes desi eu sunt cea care da din gura.
Va rog mult, cine stie, nu ma uitati cu intrebarea despre Auchen.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daniela, merci!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Vlad parca e mai bine si nu a mai facut febra de azi-noapte. Doamne ajuta sa-i treaca!

Amaya, si eu cred ca a fost deochiat. E groaznic! Eram cu Vlad o data la sora mea la magazin(au ei o afacere) si a venit una care lucra langa magazinul lor si s-a mirat atat de Vlad si mi-a zis sa-i spun Tatal Nostru ca deoache. Eu n-am bagat-o in seama, am si uitat apoi si cand am ajuns cu Vlad acasa la pranz, in timp ce-i dadeam sa pape s-a icnit odata si a vomitat tot si s-a pus pe un plans...de la mancare nu era sigur...apoi i-am spus Tatal Nostru de cateva ori, l-am spalat, l-am schimbat si a adormit imediat. Cand s-a trezit nu mai avea nimic!
Mersi mult pt. raspunsul cu cresa, sper si eu ca poate nu va mai raci asa rau!

Danielai, sanatate multa si voua! Am auzit si eu de masinuta aia, dar Vlad se uita f. putin, nu-l prea intereseaza...eu inca nu m-am gandit la cadouri...poate un trenulet pe sine mai mare sau ceva asemanator...

Liviana, am auzit de hypermarket dar n-am fost. Daca zici ca ai auzit de jucarii poate o sa mergem si noi sa vedem ce e pe-acolo. Sper sa nu-i ramana semn lui Matei...lui Vlad i-a ramas o cicatrice pe pleopa cand s-a lovit in patut de un cant de lemn...si era la fel, ca o taietura dar mai adanca...n-am stiut de plasturii aia...se gasesc cumva la farmacie??

Lavinia, hai ca te faci tu bine. Sa stii ca asa am patit si eu cu Vlad o perioada, dormea bine mersi la el in pat si la 2-3 noaptea se trezea si plangea si il gaseam cu perna lui in brate si se agata de gatul meu si zicea ca vrea la tati in pat...deci...poate e o perioada si la voi.

Catiflo, multumesc mult si tie pt. incurajarile legate de cresa.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput