Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Patricia, maaama, 40,4???pai cred ca o luam razna...
Lavinia, ce imi place cum povestesti, esti tare haioasa!
Feteleeeee, nu mai ziceti si voi nimic?? nu vreau sa acaparez pe-aici povestind numai eu
!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Bubu chiar m-am uitat pe reteta acum sa va daca a scris ceva la diagnostic si nu s-a obosit.Am 3 feluri de medicamente si nici stampila n-a pus,s-a semnat si atat.Sau lor nu le trebuie stampila ca vad ca are foi personificate cu numele lui si numerele de telefon.Bune si alea!
Lavinia
Natalia
sirimie spune:
Lavinia insanatosire grabnica! Iti urez sa iti realizezi planurile de citit in salon (si te invidiez pentru asta ![]()
Crinuta ce mai faceti voi? Am uitat sa iti spun mai de mult ca m-a amuzat teribil cum ai povestit cum a facut Rayan la olita ![]()
![]()
Adita eu te admir pentru copilasii tai! Cred ca acum te misti greu, in ce luna esti? Sarcina usoara in continuare! Nu stiu daca ai citit, as vrea sa fac petrecere de craciun cu mamici si pitici si tatici daca vin pe 17 decembrie, daca vreti sa veniti si voi sinteti invitati.
Bubu insanatosire grabnica lui Vladut!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
catiflo spune:
adita, imi scot palaria, esti nemaipomenita !
bubu, gabitza a racit de multe ori mai ales la inceput cind l-am dus la gradinita, din raceala dadea invariabil in otita si conjunctivita.
incetul cu incetul ai sa vezi ca va fi mai bine. ai putea sa-i dai niste vitamine sa-i intareasca organismul.
liviana sper ca matei e mai bine acum, cred ca s-a speriat foarte tare, de aceea a plins noaptea.
programul de 9 ore e legal? mi se pare foarte mult zi-de-zi...
lavinia multa sanatate tie si laviniei.
sanatate si celorlalte "racituri"....
eu am pierdut sirul, unde e crinuta, a plecat in germania ?
pupici
Amaya spune:
Buna dimineata fetele.
Noi ne-am intors duminica seara de la munte unde a fost absolut superb (pacat ca a fost atat de putin), Andrei ar fi stat in permanenta afara si cu greu il convingeam sa intre inauntru macar cat sa manance. Intr-un final ne-am luat si mesele afara. O sa pun poze mai tarziu. Am avut ceva aventuri fiindca, cu toate ca eu nu credeam in deochi, Andrei a fost deocheat urat de tot (a fost singurul copil intre 14 adulti care nu stiau cum sa-l mai rasfete) si chiar daca pare inimaginabil din cauza asta a facut temperatura sambata toata noaptea iar duminica, la intoarcere, a plans incontrolabil timp de aproape 2 ore (pana cand am acceptat ideea ca ar fi posibil sa fie deocheat si i-am zis Tatal Nostru de o suta de ori alaturi de alte doua persoane dupa care Andrei s-a calmat brusc si s-a inseninat comportandu-se de parca nimic nu s-ar fi intamplat pana atunci. Pentru mine a fost ca o intamplare supranaturala sa vad schimbarea aceasta brusca de la o secunda la alta si sa accept ca exista deochi).
Imi pare rau sa vad ca sunt iar puiuti bolnaviori, le doresc multa sanatate.
Bubu, Andrei a facut rosu in gat dupa primele 4 zile de cresa...si-a revenit complet cu tratament usor (fara antibiotice) in aprox. 5 zile. Acum, de 2 luni de cand este la cresa, a racit usor doar o singura data insa a racit acasa. Stiu ca este tare greu sa ne vedemm puiutii bolnavi insa aceste raceli sunt extrem de importante pentru sistemul lor imunitar si trebuie, pe cat posibil, sa fie lasati sa se lupte natural cu boala astfel incat organismul sa invete sa reactioneze singur. Eu deja nu-i mai dau nici un fel de medicamente pe langa antitermic (la nevoie) atunci cand apar tusea sau mucii. Antitermicul si pompita minune sunt aliatii nostri in aceste raceli si sunt singurele pe care le folosesc. Am acceptat cu greu ideea ca sunt benefice aceste imbolnaviri insa in ultima saptamana intamplarea a facut sa intalnesc mai multi medici pentru care acest lucru a fost singura parere comuna si unanima. Multa sanatate lui Vladut.
Oana
27+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lbelciug spune:
Catiflo, fara sa vreau am zambit cand am citit intrebarea ta. Da, draga mea, 9 ore reprezinta programul oficial si legal de lucru, insa ce zici tu de faptul ca sotul meu lucreaza mai mult de atat? Conducerea firmei lor nici nu concepe ca sedintele de lucru sa fie programate in timpul programului, ci numai dupa
! Adica de la 5 in sus (el incepe la 8 programul). Directoarea lor ii solicita la sedinte chiar si in timpul week-endului, iar sotul a trebuit sa foloseasca multa diplomatie pt a se scuza. E unfair, mai ales ca nici orele suplimentare nu sunt platite, asa ca cel mai sigur de la anul isi va cauta alt job. Matei e mai bine acum, nu cred ca-l mai doare taietura, insa mai duce mana acolo, se incrunta si zice suparat "buba".![]()
Lavinia, sanatate multa! E tare rau ca acolo doctorii nu-ti spun si diagnosticul, caci nu poti sa te tratezi si mai babeste. Chiar ieri asistam la o discutie intre 2 mamici intr-un magazin. Una se plangea ca celui mic ii curge frecvent nasul si ca picaturile de nas nu prea isi mai fac efectul. Cealalata ii spunea sa nu abuzeze de picaturi deoarece acestea ataca in timp mucoasa nazala si sa apeleze mai degraba la medicina tradinitionala (cica inhalarile de fum din malaiul incins ar fi bune pt nas->voi ati auzit de asa ceva?).
Doamne Amaya, ce intamplare ciudata cu deochiul asta. Eu sunt convinsa ca exista asa ceva. Bine ca si-a revenit puiul. Am auzit ca se si poate muri din asa ceva, Doamne Fereste! Ma bucur ca totusi v-ati simtit bine la munte. Amaya, spune-mi te rog, pompa pe care o folosesti este cea care se pune la aspirator? Am re-inceput si eu s-o folosesc, insa Matei face un scandal monstru si cu greu il imobilizez. Andrei e mai cuminte cand i-o pui la nasuc?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lavinia345 spune:
Fetelor,multumesc mult pt urari.Dimineata si seara ma simt mai rau ca in timpul zilei.Ma rog,sper sa fiu ok mai tarziu ca vreau sa ajung la aerobic pe la orele 17.00.Natalia face figuri,nu vrea sa doarma in patutul ei,dupa 4 luni de dormit cu mine.Asa ca noaptea doarme pana pe la 1-2 in patutz si apoi plange si trebuie sa o iau cu mine ca nu pot sta cu ea in brate sa o adorm,nu mai am nici vlaga nici rabdare.Asa ca o pun intre mine si jupan(care sforaie) si se foieste,plange si imi spune "mami,Naji nani" adica o deranjeaza ca ta-su sforaie.Pana la urma de atata foit,nu ne lasa sa dormim deloc,asa ca al meu isi ia patura si se duce in salon.Sper sa se obisnuiasca si sa doarma in patutul ei.Peste 2 sapt ma intorc in Ro singura si deja am inceput sa-mi fac griji daca o sa stea fara sa planga dupa mine.O sa fie pt prima oara cand stau departe de ea.Deocamdata e bine cu bona,doar ca la mine vine mereu sa o iau in brate.Si nu o intelege nimeni din casa,nici ta-su nici bona,eu sunt translatorul.Am noroc ca bona o iubeste foarte mult si e si foarte flexibila,are o rabdare specifica asiaticilor,face orice si oricand pt Natalia.
Catiflo,am priceput eu ca ziceai de Natalia la sfarsitul propozitiei,np.
Sirimie,multam si tie,nu am reusit inca sa ma relaxez,de citit citesc doar in patul conjugal acum ca sunt racita.Si dupa atata alergat si stres in Ro,ma simt ca o baba,ma dor toate oasele,ma doare spatele,mi-e frig mereu,sunt obosita mereu.
Fetelor,v-ati gandit deja la ce cadouri faceti micutilor si familiei in general de Sf.Niculae si de Craciun?
Lavinia
Natalia
Amaya spune:
Liviana, asa este, tare ciudata intamplarea noastra. Eu credeam cu tarie ca sunt superstitii, dar cum altfel imi pot explica faptul ca puiul meu a inceput sa arda dintr-o data (sambata seara...cred ca avea 40 de grade usor) si apoi s-a trezit fleasca (parca pusese cineva dusul pe el, la propriu) si fara pic de febra, apoi a doua zi nu a avut nimic pana cand a adormit in masina si apoi cum s-a trezit a inceput plansul acela groaznic si nici macar nu clipea (ma plesnea peste fata, m-a muscat de un deget pana la os si mi-a smuls un smoc de par din spatele capului....m-am speriat infiorator) si cand ii spuneam Tatal nostru eu nu ma puteam opri din plans si apoi s-a linistit intr-o fractiune de secunda si a inceput sa cante, sa rada, sa bata din palme...sa ne Fereasca Dumnezeu de asa ceva. Cand am ajuns acasa mi s-a spus ca cel mai rau lucru este sa adoarma deocheat (ceea ce s-a intamplat la noi sambata seara) si se pare ca din cauza asta au fost aceste manifestari urate. Oricum duminica mergem la biserica.
Referitor la pompa minune, da, este cea care se conecteaza la aspirator. Nici Andrei nu sta cuminte si plange insa eu imi folosesc in continuare tehnica de infasurare cu un prosop mare. Prefer sa planga 2-3 minute si sa scot mizeria aia decat sa risc sa se infecteze. Ii pun mult-mult ser inainte, las cateva secunde si scot tot.
In alta ordine de idei noua ne-a spus medicul de familie ca trebuie sa repetam Priorix-ul fiindca l-am facut inainte de 1 an. Cele care sunteti in situatia noastra, voi il repetati?
Lavinia, multa sanatate
.
Crinuta, unde esti?
Oana
27+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
coraly spune:
Amaya, noi l-am facut la 11 luni si 12 zile. Nu am de gand sa-l repet acum. Probabil la 5 ani sau cam asa ceva.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze