Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
lbelciug spune:
Fetele, multumesc pt incurajari.
Matei e mai bine insa azi "a avut grija" sa se planga si bonei de buba lui. Am vorbit la telefon cu ea si chiar imi spunea ca isi mai aminsteste de buba si duce manutza la frunte. Nu e nici mare nici adanca taietura, practic acum arata ca o zgaraietura cu crusta mai groasa, insa ii place sa fie si un pic rasfatat.
Kris, multumesc de intrebare,
azi ma simt binisor. Asera mi-a fost cam rau, simteam ca efectiv ca nu mai pot sta la verticala, eram epuizata rau. M-am bagat in pat insa si pana dimineata mi-am revenit.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
adita spune:
Liviana, cand am auzit ca avea taietura cam un centimetru vroiam sa te intreb daca ai fost la dr (noi cand am patit asa ceva cu Antim i-a pus un leocoplast special ca sa se lipeasca bine marginile ranii, sa nu ramana semn), dar pana sa-mi gasesc eu timp sa raspund, vad ca ai mai scris, si nu e asa grav cum mi-a lasat mie impresia dupa primul mesaj.bine ca n-a fost mai rau, stiu ce groazic e sa-l vezi cu sangele siroind si sa nu mai stii cum sa-l potolesti.
Bubu, sanatate lui Vladutz. si la noi a fost tare greu primul an la intrarea in colectivitate( si eram mai mari, eu vorbesc de gradinita). o saptamana mergeam la gradi, doua-trei stateam acasa, bolnavi. cu Elena parca n-a fost chiar asa rau, cel putin pana acum. chiar ma mir, ea e cea mai rezistenta dintre toti copiii mei, chiar daca a fost alaptata cel mai putin( de la o luna i-am bagat supliment, si la sase am intarcat-o de tot, in conditiile in care de la doua luni aproape nimic nu mai sugea de la mine, fata de Antim pe care l-am alaptat un an si Nectarie mai bine de un an jumate)
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

bubu05 spune:
Adita, ai dreptate, primul an in colectivitate e mai greu, dar cand ma gandesc ma ia groaza...un an trece asa de greu cand sunt bolnaviori mereu...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Lavinia, multa sanatate si tie si bafta la dr, sa-ti dea ceva si sa-ti treaca repede!
Oana si
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Bubu,merci.Mi-a dat antibiotic si un sirop gen apa rece.Ma rog,sper sa-mi fie bine.Doar ca imi tusesc si plamanii.Si Natalia are nasul curgator,i-a dat si ei un siropel.
Ma gandeam la febra mare a lui Vladutz,daca nu ii mai scade sau nu cedeaza cu Nurofen de ce nu-i dai Novocalmin?
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Lavinia, ii dau novocalmin cand are peste 39, in rest doar nurofen si panadol. Acum i-am dat prima doza de augmentin si sper sa cedeze.
Ce diagnostic ti-a pus?
Oana si
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, sanatate multa! sint f constienta ca asta ma asteapta si pe mine! nu mai gindi asa, desi stiu ca e greu. Aminteste-ti de amaya dupa prima saptamina de cresa, cind a fost bolnav Andrei, si pe urma nu a mai avut nimic. Nici daca ii cocolosim nu rezolvam nimic.
SA se faca Vlad cit mai repede bine!
Lavinia, sanatate si tie!
Liviana, ce de peripetii! Sper sa se vindece cit mai repede!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Patricia, stiu, asa gandesc si eu, dar cand il vad asa nu mai pot...acum ii curg si ochisorii cu o secretie purulenta, tuseste si putin, plus febra asta de 3 zile...Parca si Rebe a avut o data 3 zile febra sau ma insel?
Chiar ma gandeam la Amaya, cum s-a imbolnavit Andrei prima data...a fost ceva grav? iar acum de cand merge nu s-a mai imbolnavit deloc?
Oana si
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Patricia,merci.
Bubu nu stiu ce diagnostic mi-a pus.E prieten de fam doctorul,si vb in acelasi timp cu mine in engleza si in araba cu jupanul.Ma rog,pe reteta nu pricep nimic ca e in lb lor materna.Stiu doar ca nu mi-a coborat in plamani infectia,ca m-a ascultat si cica e bine.Un control la astia e ca un fel de gluma.Al meu i-a zis de 3 ori sa ma examineze si pe mine dupa Natalia,el nu se mai dadea urnit.Dupa care i-a spus sa se uite si in urechile mele si in gura ca si el e pe jumatate doctor(asta e o gluma offcourse) si ala s-a executat.Ba mi-a luat si tensiunea si temperatura(m-a lasat cu termometrul cu mercur mai putin de un minut).Si asta a fost,astia nu iti spun ce ai,iti spun ce sa iei.Eu mereu trebuie sa insist sa aflu care e diagnosticul si mereu se ascund dupa visini,in general e virus infection raspunsul,nimic grav dar sa luati asta si asta si hai pa.Asa ca azi nu m-am mai obosit sa intreb ce am.I-am lasat sa vb politica in timp ce scria reteta.
Lavinia
Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, Rebecca a avut in 2 reprize febra f mare (40,4), ambele au coincis cu 3 incisivi odata, 3 canini odata. Dr mi-a zis ca a avut rosu in git, dar coincidenta a fost prea mare, ca de fiecare data au venit dinti.
Din cite imi aduc aminte doar prima data a avut Amaya probleme.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)