Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna mamici!
Liviana, te rog mult sterge adresa pozei, cele care doresc pot accesa albumul din home. Multumesc!
Patricia, este gresita ideea ca un tatic nu e apt sa se descurce. Poate pt ca cele mai multe mamici sunt prea grijulii si nu-i lasa singuri cu puiutii, sa vada cum e. Suntem si noi capabil de multe alte lucruri de care nici nu va imaginati.
Oana, ti-am dat pm.

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Sirimie, cine se cearta, vlad cu tati sau tu cu tati, ca nu am inteles

Alex, eu nu am afirmat asa ceva, iata ca eu am avut curajul sa imi las sotul sa se ocupe de fetita noastra si sint convinsa ca am facut cea mai buna alegere.
Dar, asa cum ai zis, sint multe mamici care nu au curaj sau incredere in soti, unele poate stiu bine de ceTRebuie sa recunosti ca exista barbati care nu au curaj sa puna mina pe un bebe sau sa schimbe un pampers sau pur si simplu nu vor, pentru ca asta "este treaba femeii".

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Patricia din fericire Vlad inca nu se cearta cu noi. Da' cred ca o sa vina in curind si vremea aia

Despre petrecerea de Craciun, pentru cine nu a citit atunci: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87358&whichpage=10 - undeva in josul paginii

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Patricia, departe de mine gandul asta. Spuneam la general.
Asa este, ai facut o alegere tare buna. Sa inteleg ca el este cel care a ramas in CIC?

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alex2, am sters linkul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sirimie noi venim cu drag. Speram insa sa fie pe dupa amiaza intrucat chiar atunci pe 17 ne intoarcem de la munte.

Am vazut mai sus ca scriau mamicile cate kilograme au puisorii. Ca de obicei nu am reusit sa citesc prea mult inapoi, sper sa nu fac iar vreo gafa dar scriu si eu dimeniunile lui shefu'; 88 cm si 13kile. Doctorita mi-a zis ca e bine. Ea e tare mandra de gaza mea, avand in vedere ca-l stie de la 2 kile.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Sirmie, am inteles sper ca nu e ceva mai grav.

Alex, da, el este in CIC. Dar sa stii ca mi-a marturisit ca s-a cam plictisit si abia asteapta sa inceapa munca, ca e satul de vase si treburi casnice

Mergi la inceput

Liviana, multumesc! Ma si speriasem ca mi-am vazut numele asa mare pe pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia sa stii ca sotul tau e de admirat. Ca si Alex e un tip modern.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Ana_Maria, stii ca mai trebuie impins de la spate "pune mina si fa...", dar totusi sint constienta ca e mult mai bine decit in multe cazuri si nu ma pling.
ps. felicitari pentru sefu'

Mergi la inceput