PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

larissa am vazut ca iti ura amabella toate cele bune ot fetta ta ...alaturi de viitorul ei fratior ?????????????? esti pregnant??? deja??? mie imi este frica sa fac testul desi am toate sansele sa fiu si eu...nici nu am mai facut, daca nu sunt o sa iau anticonceptionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

mamanati sa ii pui comprese si pe mai departe ca asa nu o doare piciorusul. Eu i-am pus piticei mele in ziua vaccinului, noaptea care a urmat si ziua urmatoare. Vezi cand nu mai e rosu si umflat locul vaccinului nu mai doare asa tare. si pitica mea gemea de durere in bratele mele. plangeam si eu cu ea. dar trece. si eventual cand mergi la vaccinul de patru luni poti sa ii dai paracetamol sau altceva impotriva febrei inainte de vaccin.
sanatate la micuta si sa treaca durerea si febra.
pup fetele

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

amabella exact asta mi-a zis azi dr - ca au aceleasi subtante dar sunt de la producatori diferiti. eu am comandat pentaximul la dr de familie ca cica ar puyea sa il comande si il iau fara adaos comercial, ma costa 1.100.000 lei
muuh glaxo are doua vaccinuri, unul se face la 2 si 6 luni iar cealalta varianta cu valentele IHG si IPV PARCAAA se face la 4 luni (sau pentaximul)

quote:
Originally posted by Amabella

Miruna, stai linistita. Probabil ca e ok si ala, si ala. Cred ca daca nu as fi crezut ca Pentaxim e corespondentul lui Infanrix Hexa, dar cu 5 vaccinuri, asta i-as fi luat si eu. Cred ca Pentaxim si Infanrix Penta sunt acelasi lucru facut de firme diferite.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

mamanati nu te-a auntat dr care a facut vaccinul ca ii poate creste temperatura??
noua ne-a zis sa ii dam la diferenta de fix 2 ore de la administrarea vaccinului - sa ii dam preventiv eferalgan si nu a facut febra
in schimb a dormit lemn nemancata pana a doua zi
ai grija de printessa mica
va pup pe amandoua

quote:
Originally posted by mamanati

vbartat, ionelalit,anasia,

A facut si febra 38.8, credeam ca inebunesc! Si gemea biata prin somn. Acum a mai scazut febra si se joaca. Iam scazut-o cu Eferalgan, supozitor. I-am facut si comprese. Sper sa trecem bine si peste asta. Am avut si reprize de Cum fara asta.

merci ca imi sunteti alaturi si prezente cu sfaturi utile.

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamanati imi pare rau sa aud ca printzesa mica are febra. Multi pupici sa treaca cat mai repede durerea si febra.
Adelapop si aici mi-a zis sa ii dau Calpol si nu a facut febra dupa nici unul din vaccinuri si tot asa a dormit dusa.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

vbartan, adelapop, . la noi se pune intramuscular, nu in piciorus ci in buculita.

adelapop, mi-a spus medicul ca poate sa faca febra. Dar stii ca sunt mai panicoasa, si mi-am si amintit de prima mea fetita pe care am pierdut-o anul trecut si imi venea sa urlu, de fapt aproape urlam.
parca e mai binisor acum. Sa vad daca reusesc s=o adorm si sa faca si ea nani.

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Adelapop si aici multe carucioare care ei zic ca sunt de la 6 luni in sus si sunt din alea usurele sunt f inguste. Nu pricep cum zic ei ca e bun pana la 3 ani.
Ca si noi ne-am uitat sa luam altul mai usurel pt cand e fata mai mare care sa fie mai usor de carabanit dupa noi si asta sa-l pastram pt bebe 2. Si am agsit usoare si ieftine dar tot asa inguste.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna la toate piersicutele si mamicile. Ma numesc Oana si copilasul nostru s-a nascut pe 5 august 2006 cu greutatea de 4190 gr si 52 cm. Va urmaresc de aproape 1 an si acum am avut ocazia sa-mi fac si e cont.
Va pup si ne auzim in curand.

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am uitat ce era mai important... pe bebe il cheama Alexandru. Emotiile astea

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Luiza merci intre timp m-am lamurit si eu. E diferenta doar de marca au aceleasi principii active. E bine si cum ai facut tu si cum am facut eu.
Legat de diversificare sunt de acord cu Sabinacand copilului nu ii mai ajunge 1l de lapte pe zi dar totusi nu mai devreme de 4 luni. Si cand incep vreau sa fie legumele primul lucru sau cereale si apoi fructe.
oanaalex bine ai venit printre noi.
adelapopp eu am vazut in parc copii de 4 luni stand in carucior brevi grillo. Am vazut si unii de 2 ani. E adevarat ca nu sunt foarte late dar copii nu pareau sa stea incomod. Din pacate nici unul dintre carucioarele usoare nu e prea lat.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput