PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pt cei care au facut vaccin; daca fac bebeii galma la piciorus de la vaccin, mie mi-a zis pediatra sa pun o compresa pe care sa storc putina lamaie;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Miruna, stai linistita. Probabil ca e ok si ala, si ala. Cred ca daca nu as fi crezut ca Pentaxim e corespondentul lui Infanrix Hexa, dar cu 5 vaccinuri, asta i-as fi luat si eu. Cred ca Pentaxim si Infanrix Penta sunt acelasi lucru facut de firme diferite.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

mamanati, anasia va multumesc din suflet. Am scapat uimitor de repede si sa va spun cum. M-am masat cred ca vreo ora ba sub dus cu apa calduta, ba mi-am bagat sanul intr-un vas cu apa calduta, apoi m-am masat cu garmastan, apoi mi-am pus comprese cu apa rece. Din disperare n-am mai stiut ce sa fac asa ca le-am facut pe toate cate le-am stiut. Apoi s-a trezit Vladut si l-am pus la san. Uimitor cum mi s-a desfundat cu toate ca acum vreo doua ore a stat la acelasi san cred ca vreun sfert de ora si tot beton a ramas sanul si el plangea de foame. Eu incercam sa ma mulg si nu iesea decat o picatura la 5 min. Cred ca foarte bine mi-a facut masajul. Acum sunt asa bucurosa ca imi vine sa-l mananc pe puisor. M-a salvat. Eu eram toata panicata avand antecedente.
Va pup tare!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamanati multumim!
Fetelor vroiam si eu sa va intreb cu diversificarea asta. Aici daca intreb medicul sau health visitorul zic ca 6 luni numai lapte, daca citesc cartile si ma uit la produsele de copii zic ca de la 4 luni se poate incepe ca mai devreme de 4 luni sistemul lor digestiv nu este destul de dezvoltat pt mancare solida.
Voi cum faceti? Ca am citit undeva ca ori incep cu sucuri de fructe ori cu cereale nu cu ambele.
Am auzit alte mame care de la 3 luni le-au dat solide, dar totusi astia zic ca nu sunt destul de dezvolatti pana la 4 luni. Oare cum ar fi mai bine?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Mada_mxm, eu zic sa asculti medicii. Aia pe cutii normal ca scriu ca le poti da produsele lor (cereale, piureuri etc) de la 4 luni, ca sa vanda mai mult. Si aici parerile sunt impartite, dar eu merg pe varianta care nu implica nici un risc: 6 luni. Stiu ca cel mai probabil e sa nu pateasca nimic copilul nici daca ii dau de la 4 luni, dar nu vad sensul asumarii unui risc, avand in vedere ca nu castig absolut nimic din asta. Chiar daca il diversific mai tarziu, tot va ajunge sa manance de toate si nu e cu nimic mai sanatos sau mai destept daca mananca morcovi sau banane mai repede. Daca voi aveti alte informatii, va rog sa ma contraziceti.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by anasia
a.cicel, mie mi-au spus ca alocatia mi-o dau in mana, iar pt indemnizatie, pe la mijlocul lui decembrie, prima data ma duc s-o iau personal, pe urma o s-o puna pe card; nu prea cred eu asta, pt ca, cumnata mea nici acum n-a primit pe card, ci tot personal a luat-o, si bebe are deja 9 luni;dar nu se stie, poate o sa-si faca treaba si ei;

Mersi frumos. Eu sper sa o puna pe card totusi. Cand am luat adeverinta de la directia muncii (imi trebuia pt cumpararea apartamentului, si fiind in CIC ei dau veniturile acum) mi-au spus ca trebuie sa intre pe card. Alocatia mi-a intrat pe card. Dar nu stiu cam in ce data se dau indemnizatiile pt CIC.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella eu stiam ca teoria ta e valabila ptr copii alaptati exclusiv la san. Laptele matern le asigura aportul necesar de vitamine. E logic, daca mama mananca diverse primeste si bebe. Dar un copil hranit artificial nu se mai satura cu ce primeste. Eu am vazut la Alexandra, pur si simplu nu ii mai ajungea. De cand i-am bagat cereale, situatia s-a schimbat. E satula. Nu mai cere asa de des mancare. Acum depinde de fiecare. Si introducerea diversificarii prea tariu poate fi daunatoare copilului, sa ii afecteze aparatul digestiv.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Amabella, Sabana multumesc de raspunsuri.
Si fata mea e hranita cu formula eu nu am avut destul lapte si am auzit si eu ca daca nu se mai satura e semn ca trebuie trecut pe solide.
De aia v-am si intrebat ca am auzit diverse variante si am citit tot felul de pareri si am zis sa va intreb pe voi cum ati procedat sau cum vreti sa procedati cu baby.
Sabana si cum i-ai dat la fata? Numai dim la inceput sau cum? Si i-a placut?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

vbartat, ionelalit,anasia,

A facut si febra 38.8, credeam ca inebunesc! Si gemea biata prin somn. Acum a mai scazut febra si se joaca. Iam scazut-o cu Eferalgan, supozitor. I-am facut si comprese. Sper sa trecem bine si peste asta. Am avut si reprize de Cum fara asta.

merci ca imi sunteti alaturi si prezente cu sfaturi utile.

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor aveti vreuna carucior grillo de la brevi???
pe el scrie ca e bun de la 6 luni dar mie mi se pare atta de ingust ca fi-mea abia incape acum la 3 luni in el.....am facut-o lata si cu asta.....bbata-miu nu si-a dat seama si oricum lui i se oare ok caruciorul
pe prospect scrie ca ar fi valabil pana la 3 ani, ati avut carut d-asta??

merg sa citesc din urma
aaaa - bianca plange cu lacrimi - stiu ca intreba cineva

Mergi la inceput