Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
norina spune:
Intrebare intrebatoare...Copii vostri cam cata apa beau?? Teodora bea suficienta inainte de a veni frigul iar de vreo luna nu mai vrea decat f f putina, maxin 40-50 ml /zi si aia cu maaare efort din partea mea.Trage de 2 ori si pe urma il arunca Chiar ma enerveaza kestia asta pt ca stiu ca si eu au nevoie de multe lichide pt eliminarea toxinelor, dar ea nu si nu..Ea bea in total 450 ml lapte /zi, maxim 50 ml apa si sucul de la o portocala- ATAT!Voi cum faceti cu apa asta ca eu nu mai stiu...Anya, ce zici, nu e cam putin?Teodora Sara (norina)poze
jadi spune:
Helou again!
La multi ani Victor/Victoria si sa traiasca cu numele! In special petru nora mea si fratele norei mele .
Am si eu o intrebare, iesirea de dinti/masele se caracterizeaza prin somn mult? Ca Vlad doarme de 2 ore deja si a mai dormit inca o ora jumatate de dimineata! Nu mai are temperatura dar devine nervos brusc si musca violent din toate jucariile! A si mancat deci nu pot da vina pe o alimentare suficienta! L-am pipait in gura cu ocazia calgelului si are 2 masele in evolutie, le simt coltii la mana.
Deni & Vlad 28 sept 2005
Anya20 spune:
Norina, si Anya bea putina apa. Nu stiu sa apreciez cat pentru ca bea din canita sau pahar. Eu uit frecvent sa-i dau apa si mai nou zice ea saraca "apa, apa", asa ca imi amintesc si ii dau. Cred ca maxim 100ml pe zi. Suc de fructe nu ii dau decat f rar, insa ea mananca multe fructe singurica (para, struguri, portocala). Lapte nu prea se omoara, vreo 400ml/zi, rar 450. E cam putin, dar asta e.
Ar trebui sa primeasca in jur de 120ml/kg/zi la varsta lor. Dar sa nu uitam ca si alimentele "solide" pe care ei le papa contin apa.
Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)
alexuta2005 spune:
Ai dreptate Anya dar mi se pareau asa lungi saptamanile astea... plus ca eram grasa ca un dovleac si nu mai aveam forta nici sa merg.
Fetelor eu nu pot sa cred ca am fost cu 30 de kg mai grasa.
Dupa ce ca nu-i place Alexiei apa prea mult, uit sa-i mai dau si eu.Si ea nu stie sa-mi ceara.
Nanadana, Alexia e setata pe ora 6 dimineata, uneori se scoala mai devrema, mai tarziu niciodata
Casiana si Alexia
innaa spune:
Ziua buna fetili!
am reusit sa citesc tot ce ati mai scris de alalta -ieri de cand nu am mai intrat.,...am reusit sa tin minte ca din pacate avem o gramada de copilasi bolnaviori si cu temperatura...stiu cum este, am trecut si noi prin asta si nu mai vreau.
sper sa se faca bine repede toti si sa fie din nou voiosi si mancaciosi.
pe mine ma paste o raceala cred eu pt ca ma doare capul rauu.
tre sa va spun ca daca va trece cumva prin cap sa va vopsiti acasa ,...si cu copii din dotare prezenti ar trebui sa va lipsiti....ieri am adormit o pe Bubu si m-am apucat sa ma vopsesc...dupa un sfert de ora s-a trezit si atat de tare s-a speriat de mine incat nu a mai dormit si a tinut-o intr-un plans pana m-am spalat pe cap si m-am uscat. desi nu am stat mai mult de 20 de min cu vopseaua...mi-a iesit bine ..dar cate plansete mi-am luat..nu va mai spun!
Kristinutza nu imi vine sa cred....sa inteleg ca Raducu doarme singur noaptea in camera, cu usa inchisa...si nici nu se mai trezeste deloc???waw suuuper.
Noa mai nou doarme cu mine in pat si tb sa ii las o veioza aprinsa pt ca noaptea se mai trezeste si vrea sa vada daca sunt langa ea...si apoi se culca la loc.
va las acum din motive de durere de cap...ma pun un pic la tembelizor ca tot doarme terorista.
Mami si Buburuza lui mami
innaa spune:
Casiana si ai slabit cele 30 de kg in totalitate??
si eu tot 30 am pus..
alexuta2005 spune:
Da Inaa din fericire le-am pierdut pe toate.Acum incerc sa scap de kg. puse cu 2 ani inainte de sarcina(cand m-am lasat de fumat).
Ce mai vremuri, atunci aveam 50 de kg.Acu am 60.
Casiana si Alexia
innaa spune:
Felicitari atunci Casi!!
eu cand am ramas insarcinata aveam 56...am slabit si acum o luna aveam 60 dar la cat am balotat in ultima vreme mi-e teama sa ma cantaresc...incerc sa imi fac curaj sa ma apuc iar de cure insa..e cam greut.
Diana30 spune:
Va pup,drajelor!
Am disparut din zona din cauza am fost in spital de marti pana vineri.Luni noaptea a facut si un pic de diaree.A facut marti la amiaza febra 39,5 si m-am dus cu el la spital si l-au internat avand in vedere antecedentele.Noroc ca am o prietena residenta si ne-a internat la ea.
Acum suntem acasa dar mergem dimineata si seara sa-i faca antibioticul(i-au lasat branula).
Ieri a fost ok,fara febra si fara scaune moi.Azi dupa masa a facut iar un 38.Acum doarme,sper sa-i fi scazut in somn.
Vad ca sunt multi copilasi bolnavioari si cam cu aceleasi simptome,in special rosu in gat.E clar ca e un virus nesimtit.Mihnea de tusit nu tuseste,muci nu are.
Pup titi copilasii bolnaviori si mamicilor le doresc multa putere si cat mai mult calm(desi tare-i greu sa nu te stresesi in conditiile astea).
Am ratat o gramada de aniversari,urez retroactiv din memorie(sper ca nu-mi joaca feste si uit pe cineva) LA MULTI ANI! pentru:Stef de Hilde,Dragos,Valen,Casiana,Mihaielelor,Gabrielelor,Mihailor,Gabrieilor,Victorasilor si Victoritelor.
Daca tin bine minte,desi nu s-a mentionat in zona,trebuie s-o urez cu "La multi ani!" si pe Kidutza.
Daca imi mai amintesc mai scriu,daca nu va doresc week-end placut.
jadi spune:
Sanatate multa lui Mihnea!
Viroza asta a captusit pe toata lumea si copii si adulti!
Deni & Vlad 28 sept 2005