Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Dragos, sarbatoritul zilei de azi! La multi ani Gabriela pentru ieri! La multi ani tuturor Victorilor si Victoritelor!

Anto, la multi ani fericiti impreuna! Multumim mult de urari, noi am fost pe 6 noiembrie, deci aproape. De ce m-ai pupat ieri (cind ai pupat-o si pe zina)? Ca nu stiu.
Simo, bine ai revenit. Ma scuzi ca te-am pirit ca ai BE-urile.
Codruta, nu stiu legea pe de rost, si eram prea ocupata la srviciu atunci ca sa o citesc si sa-ti dau raspunsul; de aia ti-am zis sa citesti singura.
jadi, nu dai prajitura in loc de suc?
Carmi, daca e pe aceeasi curba e bine, lasa ca are zimbaretzul timp sa mearga la sala sa puna muschiu' pe el.
Irina Noeliei, m-am distrat bine cu vopsitul si speriatul.
Diana lui Mihnea, sanatate multa!

Sanatate tuturor copilasilor bolnavi. Si miruna mai are urme de muci si de tushit, dar e mai bine. M-au suparat asa de rau educatoarele de la Acorns, incit m-am decis sa-mi fac afacere. Da, gradinita. Fetele care discutati pe privat despre asta, va rog mult sa-mi spuneti si mie unde ati ajuns cu actiunile. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata pe seara!
Catalina a facut aseara iar 38,4. I-am dat nurofen si i-am dat cu otet pe talpi. A atipit vreo 10-15 minute si cand s-a trezit era fresh si cu chef de joaca. Si s-a jucat pana pe la 2 . Dimineata la 9 s-a trezit, am schimbat-o, termometrul - 36,5. I-am dat lapticul si i-am mai dat vreo 3 ml de Nurofen, asa, "de control", preventiv. Pana acuma nu a facut febra. Poate am scapat.. Urez multa sanatate tuturor bebeilor bolnavi, si ii pupacim ca sa le treaca.
Anya, am admirat dansatoarea. Pe masa stie sa danseze, sa se dea jos, din buric stie sa dea, gata! Si-a gasit cariera. Dar o sa fie la concurenta cu Catalina care si ea danseaza din buric, mai are de invatat pe masa, ca nu am avut curaj sa o las Tot a zis ta-su ca-i frumoasa, danseaza, desteapta ce-i mai trebuie?
Dar sa stiti ca ea stie sa danseze si muzica lenta. Atunci danseaza doar din umeri. Face asa niste balansuri....de unde or stii ei ca exista legatura intre muzica si dans? Ca noi nu prea dansam fara vreo petrecere.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, vrei un asociat?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

ok Ioana schimbam pe praji, sa imi spui ce tip!

Fetili cu afacerili, daca va bagati, eu vin cu copilul si cotizez! Poate si o conta acolo mica daca nu aveti cu ce!

Copilul meu a fost somnolent toata ziua si parca ii miroase si un pic guritza, citisem undeva de chestia asta dar nu stiu cu ce sa asociez. Acum e culcat de juma de ora si aproape ca a adormit fara sa mai stau langa el, a facut iar un pic de febra dar nesemnificativa. Continui cu antitermicele si astept sa vad si maine ce si cum. Nu i-am facut baie si incepe sa se transforme in copilul lu sconcs desi l-am spalat pe ici pe colo, de la brau in jos frecvent chiar.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc pentru incurajari, fetelor!

Jadi, cred ca e somnolent de la antitermice, Dinu doarme beton daca-i dau nurofen seara.

Karmenutza, ma bucur ca e Cata mai bine!

L-am culcat, ma duc sa ma depun cu gainile odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ca tot vorbeati de kilograme...eu la prima sarcina am luat cam 11, pe care le-am dat repede jos. Inainte de sarcina trecuta aveam 56-57, iar acum am 55. Toata "tineretea" m-am chinuit sa slabesc, am tinut cure de toete felurile si abia ajungeam la 58 kg. Acum nu mi-am dorit sa slabesc, dar nu am timp si nici nu pot mereu sa mananc. Trebuie sa o fac pe furis sau sa-i dau si ei ceva in manuta, ca altfel n-am nici o sansa. In mod normal m-as fi bucurat mai tare, dar ma resimt si iata ca orice raceala ma "doboara".

Innaa, si Anya doarme singura in camera de la 6 luni, cu usa inchisa. Se trezea la inceput peste noapte, dar se trezeste acum din ce in ce mai rar (de 2-3 ori pe luna. De obicei adoarme singurica si doarme cam 11-12 ore. Din punctul asta de vedere sunt o fericita. Uneori mi-as dori sa dorm cu ea, ca mi-e tare draga, dar ma gandesc ca e mai bine pentru ea asa. Cand se trezeste o aud ca "vorbeste" acolo pe limba ei, se joaca cu carticelele si jucariile si o mai las jumatate de ora. Si acum cand a avut muci a dormit tot asa, dar am avut ceva emotii ca o auzeam din cand in cand ca tusea tare si se mai ineca. Dar a fost bine pana la urma si am prins curaj ca nu i se va intampla nimic.

Carmen, ma bucur mult ca bubulina e mai bine.

Multumim tuturor celor care ne-au admirat "la dans".
Si ca sa ma mai laud. Fi-mea isi spune numele de vreo 2 zile, spune "alo" in loc de un "aaa" prelung, iar ieri a facut si cativa pasi singurica(cu ochii la castronelul cu mancare ccc care parca o hipnotizeaza). Suntem pe drumul cel bun.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

seara buna!

mai ce de copilashi bolnaviori, Vladi e ok, nu are nik, o fi de la laptele de mama pe care inca il mai primeste cand vrea el. nasol,insanatosire grabnika tuturor bebeilor bolnaviori.

Am vazut ca diskutati de kg, ei bine eu cand am ramas insarcinata aveam 75kg, cand l-am nascut pe Vladi aveam 90kg si acum am 59kg. asa ca vedeti ca nu degeaba am un tero de bebe isi face treaba :).

Jadi si lui Vladut ii miroase uneori respiratia, eu am observat de ceva vreme, nu se intampla mereu, dar se intampla .... oare despre ce o fi vorba ca si eu citisem ceva dar nu am retinut .oare giardia?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Acuma pe seara iar mi s-a parut ca e cam calda si i-am pus termometrul - 37,3. La 1 an e febra sau nu? cand erau mai mici, nu era febra. I-am dat un pic de Nurofen. Laptele nu l-a vrut. Dar e vesela si jucausa.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nu e febra, Carmen. Doar peste 38 grade.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, stiu ca tu erai destul de avansata cu faza de analiza a proiectului; eu inca nu sint la etapa in care sa stiu daca e mai bine singur sau cu asociati. Hai sa vorbim pe YM. Tu ai locatie? Daca nu, in primul rind trebuie sa cumparam o casa. Eu vreau sa fac si niste cursuri, sa fiu la zi cu metodologia (am modulul de Pedagogie facut la faculta, dar nu cred ca e suficient).
Jadi, multumim, te-am trecut pe lista de inscrisi la gradi. Am retinut si oferta cu conta, sa vedem cit ne ceri si abia apoi batem palma.
Carmen, deci ai o dansatoare in toata regula in casa.

Uploadez acum poze cu Miruna, sa ma laud si eu cu niste poze.

Mergi la inceput