Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Tonnia spune:
Anya, mie mi-e cam greu, nu prea am vlaga, obosesc foarte usor, la prima sarcina zburdam, in plus il tot ridic pe Dinu de colo colo, mi-e cam frica, numar zilele. Sunt in 29 azi si ma rog sa ajung la un 35 macar.
Marinela, eu cred ca e o faza si ca nu trebuie sa-l stresezi cu ce nu-i place.
jadi spune:
Neata fetelor,
ma bucur ca va bucurati ca scriu mai mult.
Noi am avut o seara mai buna, s-a inviorat copilul spre culcare ba s-a si jucat o perioada si dupa plangea de somn si lapte.
A dormit cuminte si singurel pana pe la 3.30 si dupa a cerut un parinte din dotare pe care sa il chinuie drept pentru care a servit sotul ca sa nu ma virozez si eu daca stam nas in nas, fund in fund.
Cu toate astea m-am trezit la 4 ore sa ii dau medicamentele ca sotul doarme beton, ma gandesc oare m-a simtit cand am intrat in camera ca acum se trezeste si imi zice ca s-a foit copilul toata noaptea .
Mary inalt zic dar gras? Nici vorba, ne incadram la copii silfizi si care trebuiesc pacaliti ca sa manance ba chiar il vitaminizam ca sa nu se scurga pe jos de la atata mancare.
Am uitat sa va spun ca vasilica popescu are gingiile inflamate si dinti care se vor a iesi. Unde a stat el in 6 dinti, acum s-a gandit sa termine cu totii si stau la panda sa vedem ce dinte mai iese, cel mai urat se vede un ditamai caninul. Asa ca viroza combinata cu iesitul dintilor, rules!
Tonnia nu te panica, o sa ajungi la mai mult de 35 . Si pe mine ma incearca un sentiment la ridicatul copilului dar cum a fost bolnav acum l-am tinut numai in brate
Deni & Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
buna dimenata
La multi ani DRAGOS ultimul piticodrom din anul festiv
Tonnia si nu te mai gandi la prosti ,te-ai gandit la nume? cum o sa-l cheme pe bb2?
mai fetelor eu una sint disperata "ANTOINE SE TREZESTE IN FIECRAE DIMNEATA LA 6" oare ce pot sa ii fac? doarme seara pe la 8.30-9 si se mai trezeste nopatea ,vad ca nu ii prea place somnul
poze
Anya20 spune:
Hai, Tonnia, roaga-te sa ajungi la 37-38 saptamani, ca la 35 nu e prea roz. Oricum banuiesc ca mai mult de 38 nu te lasa dr. sa stai.
Si eu ma simt destul de sfarsita si ma gandesc ca asta e doar inceputul. Defapt mi-a fost mai greu ca de aproape 3 saptamani sunt racita. Cand o sa treaca si perioada de greturi cred ca va fi mai bine. De ridicat copilul, eu vad partea buna a lucrurilor: mai bine s-o car acum cand are nici 10 kg, decat daca as fi insarcinata cand ea are 3-4 ani si cel putin 15 kg. Ca si atunci ar vrea in brate si nu cred eu ca ar intelege ca mami are un bebe in burtica si nu poate sa o mai ia in brate. Asa ca ma consolez si eu cum pot .
Anya s-a trezit de dimineata cu un ochisor plin de secretii, motiv pentru care am inceput sa-i pun picaturi cu antibiotic in ambii ochi. Dupa cum arata secretia e clar ca e de natura bacteriana. E tare simplu de zis, dar f greu de reusit, ca nu sta deloc la pus picaturi. Strange bine pleoapele si se zbate ingrozitor. Vom vedea.
Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)
LiaMia spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS! ULTIMUL VOINIC DIN PLUTON Sa cresti mare si voinic, sanatos si fericit alaturi de parinti!
alina, bravo dansatoarei anya . sa va treaca repede ochisorii!!!
tonnia, pup de la mine si fii sigura ca totul merge bine si va merge si mai bine
sanatate tuturor bbilor si parintilor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
alexuta2005 spune:
La multi ani Dragos!
La multi ani Victorasilor!(azi e Sf. Victor)
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Multumesc de urari fetelor: Miflore, Godzila, Norina, Karmenutza, Kristinutza,Marinela.Ma simt colpesita de atatea urari.Va pe toate.
Dr. Alina mie dr. ginecolog mi-a zis sa am in minte cifra asta 35.Sa stau cumintica(aveam un soi de previa)Dupa ce am trecut de sapt. 35 mi-a zis ca de fapt trebuie sa am ca obiectiv sapt. 38 si uite asa, am ajuns la 40 de saptamani.
Casiana si Alexia
cge spune:
"La Multi Ani" tuturor Victorilor si Victoritelor bebici, mamici, tatici, bunici.
Mentiuni speciale ptr:
- Victor Si Anca Victoria ai nostri;
- Victor al Antoanelei
- Victor al Karmenutzei.
Ce ma amuzati cu burtile si cu ridicatul in brate al copilului nr.1.
Cand eram in sapt 36-37 cu Anca, Victor ruga mamicile in parc:
"Va rog frumos ajuta-ti-ma sa ma urc in leagan ca mami are un bebe in burta si nu ma poate ajuta".
Marinela, Iaris s-a plictisit de aceeasi mancare chiar daca e super sanatoasa.
Si eu daca mananc luni de zile iaurturi, apoi nici nu mai vreau sa le vad in fata ochilor.
Weekend placut si multa sanatate bolnaviorilor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Anya20 spune:
La multi ani Victorasilor si Victoriilor! Nu stiam ca azi e ziua lor. Bine ca ati zis voi.
Casiana, 35 de saptamani sunt mai bune decat 30, 32 sau 34. Adica la vreo urgenta, poate fi scos bebe si nu e asa de grav. Insa cu cat sta mai mult cu atat se dezvolta mai bine plamanii si are sanse sa respire singurel si fara probleme.
Cristina, ce dulce e Victor! Pai el e mare si intelege.
Baietelul prietenei mele avea 4 ani cand a ramas insarcinata si ii reprosa mereu ca nu-l mai iubeste si ca nu-l mai ia in brate "din cauza lui bb ala din burta". La un moment dat a zis ca el nu vrea sa mai manance, ca sa se faca si el mic la loc sa-l ia mami din nou in brate.
Iar verisoara mea cand a nascut (tot la 4 ani diferenta) a avut surpriza sa-l gaseasca pe baietel cu o perna pe fata fetitei de doar cateva zile, zicand ca vrea sa o omoare sau daca nu sa o dea la tzigani. Of, nici nu stii cum e mai bine. Cred ca depinde mult si de felul in care parintii ii prezinta celui mic venirea unui fratior si mai ales de comportamentul lor fata de el dupa ce apare si celalalt.
Ce desteapta sunt eu la vorbe. Sa vedem faptele...
Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)
norina spune:
Mii de multumiri fetelor care ne-au raspuns la problema cu alergia Pana sa va citesc am apucat si i-am dat azi kiwi din nou - sper sa nu fie de la asta. Cat despre celelalte nu prea are cum ,ca erau sigur proaspete, fiind din surse proprii ( de la bunica). Principala banuita tot napolitana ramane- asa ca nu-i mai dua pana la 3 ani.Din fericire i-a trecut eruptia de pe corp cu medicamente homeopate- daca cumva veti avea probleme din astea, sa spuneti sa va zic remediile - eu am fost super-multumita.Inca odata merci tuturor care mi-ati raspuns- am bagat la cap cate ceva de la fiecareImi pare tare rau sa aud ca iar s-au imbolnavit cativa bebei de la nemernica de viroza- offf, multa sanatate lor si mamicilor!Anya, pupam ochisorul printzesei sa-i treaca mai repede Diana 30, speram ca a trecut cu bine febra micutului, multa sanatate!Teodora Sara (norina)poze