Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mi-e greata si sunt ametita rau...mi-au luat 3 fiole mari...am mancat imediat, da' degeaba...multumesc pt grija, o sa plec in curand...
pup fetele!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marinar, bineinteles ca se tine! Cu 2 contramandari... dar restul suntem pe baricade! Si eu abia astept sa ne vedem! Si de data asta am luat si aparatul foto!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ma scuzati, cu o singura contramandare!

Zenobia 36 months+
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Zenobia, ce ma bucur ca ai contramandat contramandarea!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor tare mi ar fi placut sa va cunosc.Cred ca acum va distrati de minune.ce rau imi pare ca nu am putut veni si eu.
Distractie placuta fetelor, sa faceti poze multe..
O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Mda..Distractie placuta. Noi care nu sintem din Bucuresti, ce sa mai zicem?! Venim cu gandul.

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Of,nici nu stiu cum sa incep!
Tocmai ce-am aterizat de la intilnirea Tutunicilor:superatmosfera,superfete,cu o noblete sufleteasca de sa le pui pe rana si frumoaseeeeeeeeeeeeee foc!
Nici n-am cuvinte sa redau exact momentele!Ne-am simtit minunat(eu,cel putin) si aveam acel sentiment ca ne cunoastem de-o viata.
Sincer,am pierdut mult ca n-am reusit sa fiu prezenta la toate intilnirile fetelor.
S-o luam in ordinea cronologica a burticilor:
Marinar, o dulceata de mamica,sincera si haioasa,si pe deasupra si cretzofolita.Are o burtica,fetelor,de-ti vine s-o maninci!
Alexia28,o pestoaica simpatica si toata un zambet!
Kitty_nic,mamica somnoroasa.Esti tare draguta si comunicativa!Si pestoaica,pe deasupra!
Din pacate,burticile se cam termina aici,dar vor urma cu siguranta altele.Sunt sigura!
Cine urmeaza?
Laura69Silk,esti speciala prin felul tau de-a fi!Fetelor,e asa de draguta Laura,si ne-a povestit asa frumos,ca ramasesem ca la teatru.Urmau aplauzele si poate bisurile(daca nu era nevoita sa plece).
SilvanaPopovici,o viitoare mamica hotarita.Felicitari pentru deciziile pe care le-ai luat!Te admir din tot sufletul!
Zenobia,profa distrata!!!!Foarte simpatica!Cum mai Zenobia,sa-ti uiti tu bunatate de mincarica?
Felicia,m-ai uns pe suflet!Si-atit!
Noi am ramas ultimele pe baricade,sa ne mature Ioana,nu alta!!!Nu ne mai dadeam duse.Si daca nu stateam departe,mai ramineam!
Ioana,cea mai draguta gazda.Aveti niste mancaruri,uau!Abia astept sa-l aduc si pe sotul meu sa ne delectam papilele gustative!
A fost splendid!
O noapte linistita si plina de vise dulci,

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetele care n-au fost,au dupa ce tinji:da nu-i nimic,o sa stabilim cite-o intilnire,cind veti fi si voi la monitorizare.
Miruna79 si Kristind,va promitem!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu m-am straduit sa "prelucrez" pozele si mi-a cam expirat timpul acordat de sotior la calculator Fetelor, ma bucur ca am mai petrecut o seara minunata impreuna, cu prietene vechi si noi( Laurici, Teo si Silvana)!
Pacat ca ati fost cam grabite... dar eu m-am mutat cu Ioana in tabara celor de la Fiv si am plecat la 11 de la restaurant!
Pozele le puteti vedea aici

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

ca de obicei cuvintele sunt de prisos: atmosfera a fost superba la intalnire. ma bucur ca le-am cunoscut pe Teo, Silvana si laurasilk, sunt frumoase, haioase...

burticile mici (ca eu deja sunt la categoria gabarit depasit) Kitti si Alexia sunt niste dulci, cu ganduri contradictorii pt ca inca nu simt si ele ceva acolo in burtik. parca ma vedeam pe mine in urma cu 20 si ceva de saptamani cand abea aflasem de bb si ma uitam prin toate oglinzile, geamurile de la masini, vitrine, poate poate vad si eu ceva care sa indice ca sunt gravida.

Zenobia si Felicia pline de viata ca de obicei. Feli multam de pozici.

Ioana draguta ca de obicei, pacat ca nu prea a stat cu noi atat cat ne-am fi dorit.

Clau, Mamidevladut, lauravoinicu, Amely... v-am simtit lipsa.

iar pt fetele care nu au putut veni si pe care nu le cunosc personal..abea astept sa va intalnesc, sper cat de curand ca dupa ce apare bebelinaaaa poate o sa-mi fie mai greu.

Marina 29+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput