Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!!
Vreau pentru inceput sa-mi cer scuze ca nu am putut sta tot timpul cu voi si ca am pierdut poate discutii importante, dar ma bucur ca v-am revazut si ca am cunoscut si alte tutunici simpatice. Va multumesc pentru seara minunata si o sa recuperez data viitoare timpul pierdut!
Felicia multumim pentru poze si pentru atmosfera de sarbatoare pe care ne-ai oferit-o cu veselia ta!!!
Mihailescu_Teodora multumesc pentru aprecieri, nu stiu daca am fost la inaltimea aprecierilor tale. I-mi pare rau ca nu a iesit mancarea atat de repede, din cauza aglomeratiei de ieri si-mi cer scuze inca o data pentru asta, la toate fetele! Tu ai stralucit in toata splendoarea!!
Marinar iubita graviduta, erai mai frumoasa ca niciodata, ce sa mai zic de tine!! I-mi pare rau ca n-am stat tot timpul langa tine, dar am baut ceai dupa tine, asa ca...., Doamne ajuta!!
Laura69silk ma bucur ca ai ajuns la intalnirea cu fetele si te-ai convins ce gasca strasnica suntem!! Ca pina acum doar ti-am povestit de fiecare in parte!!
Zenobia draguta, nu fi dezamagita ca va veni si randul tau, sa te sarbatorim, cu siguranta!! Presimt eu ca va fi in curand...nu stiu de ce!!
Silvana felicitari pentru optiunea ta, jos palaria si bebelul tau va veni si el!! Mi-a parut bine ca te-am cunoscut, multa bafta in tot ce ti-ai propus!!
Alexia28 graviduta cu burtica mica, a fost ca deobicei, un fulgulet alb de nea!!
Kitty_nic special te-am lasat la urma, pentru ca ai fost sarbatorita noastra si pentru ca voiam sa te mai felicit o data cu aceasta ocazie!! Felicitari si sarcina usoara!! Intalnire placuta cu bebe la eco, cand va fi cazul, nu la 32 zile!

Despre mine sunt prin z24, sau 25, nu mai stiu exact, dar ma bucur ca inca nu au venit rushii!! Sunt undeva pe aproape...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, sa te auda Dumnezeu. Iti tin pumnii sa nu vina rushii luna asta nici la tine.

Fetelor, va pup pe toate, ma bucur ca v-am reintalnit si ca am cunoscut tutunarese noi.

Va pup pe toate fara exceptie.

ZenobiaCununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Va pup si imi pare atat de bine ca v-am cunoscut pe toate, sunteti nemaipomenite
Felicia multumim pentru pozici si ai drepate am stat prea putin, nici nu m-am dezmeticit bine, lasa ca data viitoare o sa stam mai mult, eu una de abia astept
Silvana, Teo, LAura69 ma bucur ca v-am cunoscut sunteti niste persoane minunate
MArinar, Felicia, Zenobia, Ioana, Kittysor va iubesc si foarte foarte speciali
Ioana legumele asortate au fost delicioase, mi-au placut la nebunieeeee, cred ca in curand voi mai veni la o portie, i-am zis sotului meu ca se pare ca bebelusul pofteste numai la mancare chinezeasca
Va pup si va doresc o seara frumoasa

bebe

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilut spune:

Salutare tutunici!

Sunt "invidioasa" pe voi cele care v-ati intalnit. Ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna si de abia astept sa va intalnesc.
Imi pare rau, dar nu am mai putut intra pe net deoarece acasa a fost putin "dereglat", iar la servici nu se mai poate (sunt la la client si nu e "profi").
Dar in seara asta iata-ma !! Tocmai m-am intors din teem building-ul de 3 zile de la Moeciu...

Iubitelor, am o dilema: de vreo 3 saptamani am o durere surda, destul de acuta in zona ovarului stang care se lasa in jos in zona ganglionilor limfatici. La monitorizare luna asta m-au cam durut ambele ovare in timpul "operatiunii", iar pe langa aceasta durere ( am o senzatie ff suparatoare de sagetare de-a lungul peretilor vaginului. Aceasta ultima senzatie am mai avut-o si inainte, dar ocazional. Si la ciclu am uneori senzatia de sagetare / intepaturi in colon si (parca nu ar fi fost de ajuns) daca nu am contact o perioada mai lunga de o saptamana ma doare de parca as face-o prima data...

Mie imi miroase a fi endometrioza. Ma insel? Fetele la care s-a confirmat endometrioza, ati avut astfel de senzatii inainte de operatie? S-au rezolvat (cel putin o parte din acestea) dupa operatie?

Uff, in acest moment sunt un pic cam sceptica in privinta reusitei noastre... Astept laparoscopia, si dupa aia insemimarea si vedem ce mai facem...

Mergi la inceput

Partea descurajanta (sau poate nu?!?) este aceea ca sotul meu nu vrea sa creada ca el are o problema (astenozoospermie + necrospermie), iar la auzul vestii ca doar cu inseminare (poate) vom reusi a zis ca nu este adevarat si ca ar trebui sa mergem la alt medic... Sau este mai optimist decat mine :) hai sa vad si o parte buna a lucrurilor :)

Diddy-sor, ce faci draguta? Esti bine? Imi place, esti (actuala) activa (si atractiva) . Apropo, care dintre fetele de la monitorizare de sambata era Kora (cred ca mi-ai spus pe fuga, dar am uitat) ?

Pup toate fetele incepand cu Ioana, -utele, si pe toate celelalte ... dar toate, toate

Mergi la inceput

Si inca ceva...

Iar pentru a ma asigura ca nu am vreo micoza maine voi face
analizele clasice de secretie.
Intrebare: Daca analiza de secretie si Papa-Nicolau sunt OK, este necesara si secretia din col?

Merci . Pup

PS: Scuze pentru mesajele mele asa de lungi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Copilut in primul rand nu te gandi la probleme serioase, precum endometrioza, de la niste mici dureri, care au aparut acum. Pot fi dureri de la o ovulatie mai puternica, sau de la o usoara inflamatie. Cand ele devin cronice, suparatoare si se repeta constant, atunci sa-ti faci griji. In al doilea rand sa stii ca nu trebuie neaparat sa ai dureri ca sa ai endometrioza. Eu de ex. am avut endometrioza, am operat-o (poate o mai am, nu stiu?), dar nu am avut nici un fel de dureri niciodata. In afara de cele din prima zi, care sunt suportabile, mai mult capul ma doare, decat burtik, eu nu am avut nici un simptom de endometrioza! Asa ca poate ai racit la burtik, bea multe ceaiuri, de soc e foarte bun pentru inflamatii si nu-ti face ganduri negre cu endometrioza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Neata fetelor!
Si mie imi pare rau ca nu v-am intalnit, dar sunt sigura ca intr-o zi se va intampla si aceasta...
Diidy- cea mai faci draguta?Cat AMR pana la test?Iti tin pumnii in continuare?
Mai e cineva in asteptare?
Copilut-ati facut spermograma la IDS? T ce i-a recomandat sotului?Sotul meu ia Tribullus Terrestris la sfatul lui T, pt. "ASTENOZOOSPERMIE MODERATA , COMPENSATA PRIN EJACULAT". Cand mai mergi la control explica-i toate simptomele tale si T sigur iti va da un raspuns, probabil ai o inflamatie, o raceala.
Eu sunt cea care am intrat prima, aveam parul prins in codita ( partial roscata ca acum ma straduiesc sa imi las parul la culoarea naturala).
Azi sunt in z 25 si ma indrept cu pasi repezi spre laparo, maine sau poimaine am sa vb cu T daca e de acord sa fac schimb de data operatiei cu Kristind careia ii multumesc inca o data pt bunavointa , asa ca daca va fi T de acord ea se va opera in 23 si eu in 27. Schimbul vreau sa il fac deoarece cred ca ma apuca CM-ul mai tarziu si sa nu se suprapuna peste data de 23 cand ar fi operatia...
O saptamana buna tuturor!
toate fetele!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Buna,
Aveti idee care este programul de la cabinet al dr.T? Nu de alta, dar pe mine m-a programat azi la 8.oo, si am stat acolo...... pana la 8.30 si tot nu venise nimeni.
Cred ca 8 era de fapt 20.00. Stie cineva ceva despre program, plsssss
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alisa, dr T este la 8 dimineata la Elias, deci la 20 la cabinetul sau particular. De obicei este la cabinet incepand cu ora 15 pana la ultima pacienta, mai putin joia.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput