Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 22
Diddy spune:
Fetelor, vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinerea voastra dar nici luna asta nu a fost sa fie. Beta HCG = un 0 mare, clar ca buna ziua. Astept rushii care parca s-au anuntat cu cateva pete...
Alexia, scumpa ce faci?
KoraPop spune:
Diddy-crede-ma ca am tot stat pe la calculator asteptand vestea buna de la tine...imi pare nespus de rau , eu sper pt tine ca Mos Craciun sa iti aduca darul cel mare....si sa scapi de laparo!
Eu ma pregatesc...numar zilele pana la laparo, intr-un fel abia astept sa stiu ce drum va trebui sa urmam eu si sotul meu!
Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai linistita!
Kora
mihailescu teodora spune:
Diddy,capul sus!Nu-i un capat de tara!Stiu ca e mare deziluzia,mai ales ca ai facut si IA...Dar Dumnezeu o sa-si intoarca fata si spre tine si spre noi toate ,care asteptam un ingeras in viata noastra!
Marina,imi imaginez ce fericita tre'sa fii!O sa ai o scumpete de fetita asa bucalata ca mamica ei!Si ce grasunica este,si-o sa se mai faca...Cred ca si sotul tau e in extaz!Ce i-ati mai cumparat frumos?
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Anunt de importanta nationala:
Noua graviduta sa apara de urgenta la apel!!!!!!!!!Pai bine ,fata frumoasa,e frumos sa ne induci tu in eroare cu z1,alea-alea,si de fapt,tu ascunzi o comoara de pret,acolo in burticika ta?
Te asteptam cu drag,atunci cind vei simti!
Pina atunci,mister total!
Te pup de o mie de ori si fii convinsa ca ai reusit!!!!!!!!!
Teodora
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
maria08 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor.....taaaare mi-a fost dor de voi!!!! Am lipsit si eu cateva zile......sper ca nu m-ati uitat?! Am citit pe nerasuflate ceea ce ati scris; se pare ca sunt dependenta de DC!!!
Sunt ziua 3 si inca nu sunt hotarata daca sa iau sau nu o pauza pana dupa sarbatori.....
Am primit si noi tratamentul de la Andritoiu si nu stiu daca il vom incepe acum avand in vedere ca postim.....Dar a costat cam mult...... macar daca ar avea ceva efecte....
Ioanatugs: pe indicatiile tale scrie ca nu ai voie cafea???? Eu nu am gasit aceasta recomandare?! Cum mai merge cu tratamentul? Doamne Ajuta sa-si faca efectul!!!!
Spun ”Bun Venit!”noilor Tutunici si va pup pe toate!
marair spune:
buna dimineata tuturor, atat fetelor care ma cunosc, cat si celor mai noi!Sunt o viitoare mamaica, atat de "vitoare", incat nu imi vine sa cred...da, s-ar putea ca maine sa o tin pe Ana mea in brate pentru prima oara!Nu va puteti imagina ce emotii am!Cata lupta, cate lacrimi, cate temeri si speranta in aceasta perioada de un aproape un an(de cand am inceput monitorizarile, urmate de sarcina)!Si se pare ca maine voi face cezariana si va incepe marea aventura a vietii mele!Tineti-mi pumnii!O sa va tin la curent.Va pup pe toate si va rog din suflet sa nu renuntati la lupta!Gustul victoriei recompenseaza orice moment, fie el chiar si de disperare!
marinar spune:
Vali, Teo multumesc mult de urari. asa e sunt ff fericita, iar tati asemenea. deocamdata nu-i zicem fetei pe nume, o alintam cum ne trece prin cap, dar lui tati ii place sa-i spuna marinusha mica, pt ca e botoasa ca mine... cel putin asa se vede in pozici.
marair chiar ma gandeam la tine, te mai citesc la mamici de noiembrie -decembrie. sper din suflet sa fie totul ok, sa suporti bine operatia, sa-ti revii repede, bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa aveti de acum o viata cat mai frumoasa. cand o sa poti astept cu interes detalii despre nastere, chiar daca eu o sa nasc natural cu epi, cel putin asa sper.
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe
Marair,sa-ti ajute Dumnezeu si D-l doctor sa-ti tii micuta comoara Ana in brate.Cu emotie ti-am citi postarile,de cind ai ramas graviduta,cite probleme iti faceai ca ai purtat tocuri 3 zile consecutiv,cite stari contradictorii aveai si tot asteptai sa-ti vina ciclu.Te-am urmarit in mod deosebit,fiindca stiu ca tu ai ramas graviduta cu trat.homeopat dat de aceesi dr. la care m-a trimis si pe mine Tutu si cautam in disperare reusite in acest plan.Te-am descoperit pe tine si ti-am urmarit traiectoria!
Sanatate multa si bafta!
Teodora
marinar spune:
fete m-a rugat Raza sa va spun ca o cam absenteze de pe forum, asta pt ca o sa stea acasa pt ca se simte rau, si cum nu are net acasa...
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe
maria08 spune:
Teodora: Pai.....nu raspunde nimeni la apelul tau....mor de nerabdare, abia astept sa vad cine-i fericita!!!! Poate totusi ia hotararea sa ne dea si noua vestea cea mare!
Pup!