Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Maria08,decizia ii apartine DOAR ei!Si noi i-o respectam!Va aparea ,sunt sigura!E o fata speciala!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Kora, mihailescu teodora, multumesc fetelor mult de tot pentru sustinere. Kora, of, imi pare asa de rau ca te dezamagesc, stiu ca asteptai si tu o veste buna acum inante de laparo. Scumpa, ma gandesc la tine, si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la laparo. Si sa nu ai emotii, fi barbata! Merita toate chinurile si asteptarile prin care trecem ca sa ne tinem puiul in brate. Si eu ma dau pe mana lui Tutu la laparo, dar abia in februarie, acum imi doresc sa fi fost mult mai repede, pur si simplu luna asta a fost ceva de groaza cu dezamagirea asta...Dar asta e, mergem inainte, cat se poate de optimiste si rabdatoare.

Noua noastra misterioasa graviduta, fa ne si noua o bucurie si zi-ne ce minune ascunzi acolo in burtica?

Pup fetele asiprante si optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marair, si eu tin pumnii! O sa fie bine, si maine va fi o zi cu totul speciala : intalnirea cu bebelina!
Diddy, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie luna asta... curaj ca incepe o noua luna!
Eu raportez, z 27 inca nu a venit CM, dar sanii nu ma mai dor, semn clar la mine ca vor veni iar rushii...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete scumpe,
Nu prea am mai avut timp de scris, dar de citit va citesc tot timpul.
Ma bucur sa observ ca ne meritam titlul de paciente optimiste, iar daca am fi si toate gravidute ar fi perfect. In acelasi timp ma intristez pentru Alexia noastra scumpa care a trecut printr-un moment foarte greu. Stiu in schimb ca e puternica si va merge mai departe pana isi va vedea visul implinit.
Ioana multumesc de intrebare, ce sa fac, uite sunt foarte aglomerata si cu serviciul si cu pregatirea lucrarii de diploma, ca deja intru in focuri, in februarie am licenta.Sper sa dea rezultate tratamentul pe care l-ai inceput si sa auzim in curand de
Marina multi si tie si bebelinei scumpe si transmite-i Razei multa sanatate, ne gandim la ea.
Diddy imi pare rau scumpa, stiu ca dezamagirea e mare, dar si cand va veni bucuria va fi si mai mare.
Laura69silk
Teo de ce ne pui tu pe jar si mintea la contributie? Acum haideti sa ne dam cu parerea cine e viitoarea misterioasa.
Incep eu prima: eu zic Zenobia, voi?
Pupici multi la toate tutunicile si multe liniute duble.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

....acum ma mai gandesc si la Laura69silk......oare cine e??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Si eu mor de nerabdare!!!!! Nu dau cu presupusul ......poate se supara cineva.....
Oare cine o fi noua????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Pup toate fetele,
Nu am mai apucat sa intru pe forum, pt. ca am avut multa treaba la sv si nici nu prea pot sa intru tot timpul pe forum ca monitorul meu are "vedere" la sefa mea, care de altfel e carcotasa colectivului...
Eu sunt cu psihicul la pamant... Am fost ieri la T.pt. a 3 -a monitorizare.Am constatat nu numai faptul ca nu isi mai amintea de mine, ca nu pretind chestia asta, dar nici macar nu s-a uitat pe ultimul biletel, punandu-mi intrebari pe care in mod normal un medic la care esti inscrisa nu ar face-o.Uff, fetelor, sunt asa de necajita, nu stiu, parca imi casuna pe toti acum..
La monitorizare stau ca de obicei: un folicul baban pe ovarul drept, se pare ca numai pe dreptul ovulez, endometru ok, dar mi-a descoperit de-abia acum un chist pe OD, in conditiile in care eu de un an de zile ma plang de dureri cumplite la OD.I-a dat sotului sa ia Tribullus si cam atat.
La ultima monitorizare am facut pregnyil si cand mi-au venit rusii am avut niste dureri groaznice, la fel si la nivelul ovarului drept. Eram convinsa ca am facut chist....Cand am ajuns acasa, m-a mai luat si sotu in primire la o partida de cearta. M-a luat la intrebari, saracu, "ce ti-a zis T., ce ai, ce se poate face in continuare? De ce nu ramai gravida????" I-am spus tot ce am facut... El se asteapta sa vin cu raspunsuri sau solutii salvatoare de la T.... Nu mai stiu ce sa fac...Data viitoare cand merg la T. mi-a spus ca vine si el, sa-l intrebe personal ceea ce v-am scris mai sus. Cred ca am ajuns la capatul rabdarilor... Scuzati-ma daca am fost incoerenta, dar imi vine sa urlu.
Va pup pe toate, in special pe laurasilk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Pup toate fetele.
Marina, multi pupici tie si Marinushei, sa fiti sanatosi toti si sa ne trimiti pozici cu puiutul tau.
Marair, iti doresc ce mi-as dori mie si tuturor fetelor de aici: sanatate multa tie, lui bb si lui tati si sa ne chemi la botez
Pupi multi si pt. Raza.
Teodora, cum facem, puiule, ca mor de curiozitate, un indiciu,ceva? Cine e?
Diddy, capul sus si mergem mai departe, suntem niste fete puternice si ne avem una pe alta...eu am mare curaj de cand bantui pe aici.
Felicia, Laura69silk, Ioana, mamidevladut, sunteti toate niste scumpici
Bonitta,iubita,incearca sa gasesti puterea sa treci peste toate, gandindu-te la ziua cand vei vedea IIsi apoi cum o sa-l tii pe in brate.Hai, nu te descuraja, rasare soarele si pe strada noastra, ai sa vezi.
Pupici la toate fetele

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Bonitta, draga mea, imi pare rau!
hai nu mai fii suparata

cred ca e normal sa va pierdeti cate o data "cumpatul", mai ales ca incercati de atata timp. Eu cred cu putere ca, este absolut necesar sa mentii o stare de liniste in familie, alaturi de sotul tau. Nu vreau sa fac pe psiholoaga, si stiu ca amandoi aveti limitele voastre, dar voi doi vreti sa faceti un copilas frumos ca voi!
Nu cred ca asta este scopul, sa va certati tocmai acum...Eu zic ca tu esti mai puternica, si ca poti sa linistesti apele in familie si o sa vezi ca o sa se mai linisteasca si sotul tau.

Noi suntem de-abia la a 4-a luna de incercari, si sotul meu deja este nedumerit "cum se face ca nu ramai gravida?" Rabdare, iubita mea, rabdare....si o sa fie bine

Cat despre dr T, nu stiu ce sa zic, cred ca si el are limitele lui...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetelor,imi pare rau dar nu v-ati apropiat deloc de zona crepusculara(a gravidutei)!
Hai sa avem rabdare si sa-i lasam un ragaz,pina ne va povesti ea.
Sa nu ne mai dam cu presupusul ,sa nu lezam pe cineva.
Va multumesc pentru intelegere!
Mamidevladutsi te asteptam sa te realaturi noua!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput