Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 21
Iyoana spune:
Si o rugaciune, tot catre Sfantul Stelian:
"Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita sfintilor, de lumina cereasea umplandu-te. Acum, in marirea cereasca vietuind si inaintea Imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al boliior sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine. Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bine-placuta a harului dumnezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste eu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam numele cel sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin."
iyoana
Iyoana spune:
Oana, bine ai venit!
Dar mai cu curaj (scuze cacofonia ), capul sus ca orice problema are si o solutie!
Tel dr Tutunaru (tel direct): 0723 999 939
Tel. asistenta dr Tutunaru: 0720 099 299
eu am sunat la asistenta si m-a programat ea. cabinetul dansului este pe str. Sandu Aldea (pe net am gasit-o Constantin Sandu Aldea), langa Facultatea de Agronomie.
Dr. T. are si un site pe net (din pacate nu pot sa-l scriu ca, cica fac reclama, o sa incerc pe PM) unde poti afla multe raspunsuri la intrebarile tale. De asemenea, eu am intrat si pe eva.ro, capitolul Sanatate am dat cautare "tutunaru" si am gasit o multime de raspunsuri pe care dr nostru le dadea cititoarelor revistei. Si sunt foarte folositoare!
Si nu in ultimul timp, pentru mine o mare sursa de informatii a fost acest forum si aceste fete dragute, cu sfaturile si experienta lor!
bafta si
iyoana
iyoana
vali_delide spune:
Fetele, va pe toate, sunteti niste scumpe. Va multumesc mult pentru primirea facuta si va urez o sapt. excelenta.
Sper ca peste putin timp sa ne rasfatam pe la odisee toate.
Fug, ca sunt la munca si am o gramada de treaba...deh, asa e lunea
Pupici la toate fetele
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
vali_delide spune:
Si... Oana, bine ai venit
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
mihailescu teodora spune:
Pup dulce Tutunicile mele dragi!
Vali_delide,oanaonyx,bine ati venit printre noi sifuguta-fuguta cu pasi rapizi spre Odisee.
Amely,La multi ani ,scumpo.Invinge-ti angoasele si priveste cu optimism in viitor.Tin pumnii stransi,stransi pt.maine.Si fac o rectificare a calculelor de azi:29+8=37.Bebe ,teoretic ar iesi baietel,nu fetita.Sorry...Sper ca n-ai apucat sa-i spui sotului tau..Ce-o vrea Doamne-Doamne,sanatos sa fie!
Alexia,fii puternica,iubita!Duminica dimineata,dupa ce-ai plecat am izbucnit in plins si eu si prietena mea(si ea asteapta de 2 ani sa devina mamica si toti astia 2 ani si-a batut Ancar joc si de ea si de banutii ei).
Ioana,ma bucur mult ca-ti ,,functioneaza''.Mai vb.noi!!!!
Kitty_nic,Marina,iubite gravidute, mii de pupici!
Ma grabesc,sa intimpin pe cineva drag si revin mai tz!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
oanaonyx spune:
Va multumesc pentru primire tuturor! Sunteti niste dragute!
Iyoana, multumesc pentru explicatii. Maine dimineata trebuie sa vorbesc la telefon cu asistenta d-lui doctor (Ramona am inteles ca o cheama) si se pare ca si eu voi merge tot la cabinet.
Probabil ca vor urma niste analize si investigatii, dar nu ma tem. As face orice sa ajung sa imi tin puiul in brate!!!
Va pup pe toate si vreau sa citesc numai vesti bune!
vali_delide spune:
Fetele. Oana, sa nu te descurajezi...vino la dr.T si o sa fie bine. O sa vedeti voi ca eu am mana buna si va scot pe toate de aici... las' ca ne intalnim noi pe la T si o sa-mi dati dreptate
Hai, fetele, sus cu moralul...ca al meu e varza
Stiti cum imi zice sotul meu? Ca inca nu sunt de seama lui Tutankamon ca sa disper asa ca ma ridic, o iau de la capat, merg mai departe. Si credeti-ma ca am oaresce experienta in domeniu! Ca inainte de sarcina pierduta acum 4 ani, am avut 9 ani de analize, HSG, monitorizari, profesori, spitale, bani...ehehe, si am ramas cand nu mai credeam, nu mai speram nimic,dar nu a fost sa fie.
Va pup pe toate si sa dea DD sa-l tina nervii pe Dr.T cand ajung la el
Valentina
marinar spune:
buna seara
pentru mine e tare buna, am fost la T si mi-am vazut fetita: o grasunica de 1905 g, e mai mare cu 5 zile, DPN-ul s-a schimbat la 16 ianuarie, dar vorba doctorului nostru drag- o sa se nasca cand o sa vrea ea. asta si pentru ca, spre bucuria mea, s-a intosr, erst cu capul in jos, asa cum trebuie pentru o nastere naturala. T era ff bine dispus astazi, vorbaret, mi-a dat si filmulet si pozici. a fost o intalnire super. acum mai merg pe 20 decembrie si pana atunci trebuie s mai fac un set de analize.
Ana pupici multi
Marina 30+
burtika
lucrusoare bebe
vali_delide spune:
Marina, multisi , si tie si minunii din burtica. Ma bucur din suflet pt. fericirea ta.
Valentina