Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Salut!

eu sunt la saricina 2 (37 sapt) si bineinteles ca am avut si eu multe neplaceri aici despre Dr. !
La prima mea sarcina nu am avut decit 2 eco,1 la inceput sa vada daca este bb inauntru si 2 ca am cerut eu sa vad ce sex este bb ca dr. meu nici pentru asta nu m-ar fi trimis la eco :(...iar dupa eco care nu a fost vazut decit sa vada sexul copilului, am nascut baietul tare bolnavior de multe "defecte" care puteau fi vazute in ultrasound!...acum am ales sa nasc cu acelasi dr. si de data asta am avut pana acum 4 ultrasound la specialist , asta ca sa vada daca sunt "defecte" la bb in burtica...dar daca era sa nu am probleme cu prima sarcina , sigur nu ma trimitea la nici un specialist...chiar sapt ce vine merg iar la specialist sa masoare bb din burtica ca a crescut cam mult :) (9lbs)

am pus mai jos pagina dr. la care merg eu ca am vazut ca are scris testele care se fac in timpul sarcinei.
www.gilaronson.yourmd.com/ypol/user/userMain.asp?siteid=1731840&content=userViewContentInFramework&bcx=My%20Doctor^TAB~Web%20Site^MNU~Dr%20G.%20Aronson^PST^1731840~Home%20Page%20For%20Dr.%20Aronson^CAT^1~Article^MAP^ZZZ84JKXODC&cid=ZZZ84JKXODC&secure=2&rndm=0.2071365" target="_blank">teste in timpul sarcinei

sanatate tuturor si saricna usoara in continuare gravidutelor!

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dupa ce am trimis raspunsul mi-am dat seama ca tocmai uitasem sa precizez statul spitalelor de aici. In plus 99% din spitale sint particulare..deci nu se compara situatiile...
Asa ca nu am cum sa ma supar sint perfect de acord cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Krissy sarcina usoara si un bb sanatos!
De obicie noi, mamicile din SUA, vorbim la "grupuri de rezidenti" / "Fetele din America." Nu exista restrictie de subiecte, deci postam si noi, mamele, intrebari legate de copii, asigurari, etc.

Si eu, venita din sistemul comunist unde-ti spunea tatuca ce sa faci, m-am simtit cam stinghera si nebagata in seama ca lasau totul la latitudinea mea. E chestie de asigurari si de liability la mijloc. Ei nu vor sa-si asume responsabilitatea legala de a-ti spune ce sa faci. Ei iti dau toate informatiile si tu alegi. De exemplu, eu am intrebat-o de la obraz pe doctorita mea daca sa fac vaccinul anti-gripal si ea mi-a dat a treia oara raspunsul: "It's generally considered safe." ca sa-si ia, legal, masuri de precautie. Dar din tonul ei am dedus ca ea imi recomanda sa-l fac.

Nu cred ca trebuie sa mai faci si alte teste in afara de cele mentionate de tine.

Eu am facut trei ecografii: una la primul control la 8 saptamini ca sa confirme sarcina si sa asculte inima fatului, alta la 28 de saptamini (cea care trebuia facut ala 20, dar eu facusem una in Romania si mi-am rezervat-o pe a doua pentru mai tirziu.) si alta cu citeva saptamini inainte de a naste ca i-am spus eu doctoritei ca-s ingrijorata ca toata lumea imi spune ca am burta prea mica. Prin mare minune, asigurarea le-a platit pe toate trei, deci obligatorii sint doar doua.

Despre spital, intr-adevar pot confirma si eu ca m-am simtit ca la un hotel de lux in cele doua zile si jumatate cit am stat. Daca m-ar primi pe gratis, eu m-as intoarce sa locuiesc acolo. La inceput m-am speriat ca nu aveau infirmierie si ca trebuia sa stau tot timpul cu bebelusul in camera, dar pina la urma mi-a placut ca nu a parasit nici o secunda camera fara mine. Acolo s-a nascut, de-acolo a plecat acasa.

$169 mi se pare ok. Poate sa fie cam mult pentru Michigan, dar cam atit sint si pe-aici. In Romania costa in jur de $100, asa ca nu e mare diferenta.

Si eu am facut imunizare Rh in saptamina 27, parca. BB are Rh pozitiv, deci m-a reimunizat si dupa nastere.








Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Heiii fetelor, ma bucur ca ne-am adunat toate la un loc.

Krissy - si eu am o asigurare ca si BiancaM care nu acopera 4D, insa am gasit o clinica unde am platit 90usd, cu tot tacamul.

Si eu sunt insarcinata in 33 saptm dar mare lucru despre sarcina nu stiu, atat doar ca e bine iar eco am facut destule ca a trebuit nu ca ar fi fost o placere pentru mine.

Ralu 32+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna fetele! ma alatur si eu voua...
dupa ce v-am citit m-am mai linistit pt ca ma mustra constiinta ca nu am mers mai des la medic.
am facut pana acum 3 eco dar foarte devreme :la 2S ( in ziua cand trebuia sa imi vina ciclul) si inca 2 de confirmare la scurt timp.
abia acum mi-am gasit obstetrician , am programare pe 12 dec la 21Saptamani si sunt foarte curiaosa si nervoasa in acelas timp, sper din tot sufletul sa fie bine!
va pup si o sa va mai tot stresez cu intrebari despre nasterea in america!



Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna, fetelor!
Desi a trecut mai bine de o luna de cand am facut TT tot nu am primit rezultatul. Intre timp am fost la eco (21sapt) si mi s-a zis ca bebe e bine , ca e fetita, ca e normal dezvoltata. Are 12oz si e mai mica cu 6 zile decat 21s. In rest suntem bine, incercam sa schimbam doctorul si spitalul( la cel la care merg acum e spital ce tine de universitate, iar povestile pe care le-am auzit de la mamici care au nascut aici m-au ingrozit). PE 6 dec avem programare la un OB nou. Sa vedem daca o sa ma accepte.
Sarcina usoara si numai bine!


21s+3

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor... mai primiti o mamica de pitic american...

Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Krissy, mabag si eu de peste drum de la canadieni :). Si aici costa tot cam atata. Si aici iti face doar 'for fun'. Te pune sa semnezi ca nu e in scop medical. Asta pt ca aici nu exista sistemul privat medical. Daca n-ai trimitere nu te poti duce.

Se pare totusi ca daca observa ceva aiurea la eco iti contacteaza medicul care te ingrijeste.

Te pup si bafta in continuare. Vad ca ai trecut de jumatate :)! Bravo.

, 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nu stiu ce sa zic dar eu am fost super multumita de doctorul meu si de cum s-a comportat cu mine atat cat am fost graviduta cat si pe urma. E un medic koreean super de treaba, am avut parte de ecograf la fiecare control lunar iar la nastere jos palaria. Eu zic ca tr sa fim foarte multumite ca avem posibilitatea sa nastem aici in asemenea conditii.
Eu am avut o nastere grea pot zice care s-a terminat cu cezariana, desi nu mi-am dorit niciodata asa ceva. Epidurala nici nu se pune problema sa nu ti-o dea, numai daca nu vrei tu sau daca ajungi prea tarziu la spital.
Soacra mea a fost venita la noi inainte sa nasc si dupa zilele alea de spital ne-a spus ca ea pt prima data multumeste la Dumnezeu ca suntem veniti aici. Asta spune multe in conditiile in care ea nu vroia pt nimic in lume sa venim incoace.
Am mai vb cu prietene care nasc in Romania si am tot citit pe forum despre nasteri si te gandesti ca e incredibila diferenta. Adevarul e ca platesti pentru servicii dar eu zic ca merita ca acasa multa lume ar plati dar nu ai cum sa ajungi sa nasti in conditiile de aici.
Inca odata numai cuvinte de lauda pt tot personalul spitalului si mai ales pt medicul meu caruia o sa-i fiu recunoscatoare mereu pt cum s-a comportat cu noi.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Strutza spune:

Si mie mi se pare ca doctorii americani au o atitudine mai spartana cind vine vorba de sarcina. Eu tocmai am ramas gravida si vreme de 5 saptamini am avut niste dureri de burta groaznice, mai ales in partea dreapta (iar eu indur destul de bine durerea de felul meu). La un moment dat am avut chiar singerari usoare vreme de 2 zile. Citesc aici pe forum cum fetele din Romania se duc si-si fac 10 analize la cea mai mica pata de singe. Iar in CA ... I-am scris doctorului (care era plecat in vacanta in China) si raspunsul a fost ca se mai intimpla, "take it easy" si vino sa ma vezi peste 10 zile cind ajung inapoi. Daca se intimpla sa ai dureri puternice atunci suna la 911, dar altfel just take it easy. E un doctor bun altfel, si as vrea sa ramin cu el. Doar ca am senzatia ca aici trebuie sa ajungi intr-o stare grava ca sa te bage cineva in seama.

Mergi la inceput