Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Intru si eu in fuga sa va pup.

Mada, aceleasi urari de nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoi!!! tin pumnii strans sa fie totul bine pt tine si bebe!

Eu sunt cam suparata! am sangerari de 3 zile, se pare ca am o mica deplasare de placenta. Bebe e bine, creste frumos, si dr zice ca nu e in pericol! dar mie mi-e teama sa nu se mareasca zona, desi e f mica. Fac injectii de oprirea sangerarii, azi dimineata a fost a3a, dar nimic inca, tot picura. Stau mai mult in pat, iar de la servici mi-am luat gandul, cel putin pana in ianuarie! Rugati-va pt mine si bebe sa fim bine si sa scapam de griji!

Fetelor, va tin pumnii in continuare sa va vad si pe voi curand la !

Andreea 9+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andicu ai grija de tine si de bebe, bine ca stai cuminte in pat si pana nu esti sigura ca nu mai e nici o problema sa nu te duci la servici. Sper ca d-na dr. stie ea ce zice, daca spunea ca e doar o deplasare de placenta
Ma rog si eu pentru tine si bebelusul tau sa fie totul bine si sarcina sa decurga normal!
pe burticutza!

Fetelor, va pup si va doresc un week-end placut!

Ioana

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
si eu pe fuga
andicu ai grija,stai in patut si totul va fi bine multi pupici pe burtica
syl74 mult succes,acum stiti cauza si cu multa rabdare veti reusi sa aveti un bebic
mada cum te simti?
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor!! Offf, dependenta asta de DC nici la Sinaia nu ma lasa in pace... Am gasit un net cafe si am venit peste voi!

Ma bucur ca nu m/ati uitat! Din pacate uratii au venit marti, exact exact la 14 zile de la ovulatie. E rau ca au venit, am fost asa de suparata, cu trei zile inainte incercam sa ignor semnele de CM, sa ma mint singura ca ma doare burtica fiindca am racit, sau ca... na, se mareste uterul, imi e si rushine sa va spun... dar realitatea nu am avut cum sa o ignor... problema este ca mi/au si trecut, de ieri seara nu am mai avut nimic, deci practic m/a tinut de marti de la pranz, toata ziua de miercuri si joi foarte putin... Acum, fiindca nu sunt sanatoasa la cap, ma gandesc daca nu cumva o fi ciclu peste sarcina... dar nu are cum, pentru ca nici sanii nu ma mai dor... in fine, ce sa spun...

Meko, bine ai venit printre noi, te asteptam sa mai postezi si sa ne spui de bebe.

madaluta, ti/am trimis nr de mobil prin PM, dar cred ca nu ai cum sa nu nasti pana pe 14, asa ca iti urez nastere usoara si curaj, totul va fi bine si iti vei putea tzine puiul in brate...

syl imi pare rau prin ce treci cu spermograma, te inteleg perfect. Noi imedict cum revenim de la Sinaia vom repeta spermograma, de data asta Redusul nu va mai uita sa ia recipientul steril.

Ioana, imi pare atat de rau ca nu ati reusit... Of, m/am gandit la tine in ziua de sf Nicolae fiindca stiam ca urmeaza sa faci test... lasa, mergi pe FIV si va fi bine

Andicu, stai in pat pana se reface placenta, nu te obosi, ai grija de tine...

Cornelia, Maria, mamacita, ela si celelalte fete, sper sa nu uit pe cineva, va pup si ne vedem cu bine. la Sinaia este tare frumos si cald, de parca ar fi primavara. ne plimbam si dormim si toate...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Pe aici numai vesti triste???...imi pare rau...

andicu:of...imi pare rau ..., dar fii optimista ...rezolva doamne doamne problema.ne rugam si noi, bineinteles k ne rugam....
Sunt sangerari sau scurgeri maronii?Si eu am avut , dar nu am stiut cauza,si l-am sunat pe Tutu si mi-a dat injectii cu Pregnyl, una la 3 zile( bineinteles pe langa ce imi daduse d-na Lutescu), dar in aclasi timp cu mine cumnata unei prietene a avut dezlipire de placenta...si cu ajutorul lui d-zeu acum are o fetita minunata de 1 luna...Statul la pat si gandurile pozitive fac mai mult decat tratamentul...

syl74:imi pare rau pt rezultatul spermogramei...ce ar fi putut sa o influenteze asa mult dc spui k sotul tau mai are un copil?
Poate a fost gresita...cine stie..sau poate nu ati respectat toate conditiile..

cornelia , ioana p:am primit nr de tel...promit sa va dau de stire imediat ce sunt in stare.

Multumesc tuturor celor care au avut ganduri bune pt mine si bebicul meu... De azi, adica de aseara mai bine zis, cred k i-am si ales numele...k prea nehotarati eram...Se va numi DARIUS...k este asa..un DAR ..cel mai pretios dar pentru noi in prejma sarbatorilor.A fost un dar atat de Pasti( caci inainte de pasti am aflat k sunt insarcinata)cat si acum de Craciun....
Acum am vrea sa alegem si un nume de sfant, in semn de multumire lui Dumnezeu... dar iarasi suntem nehotarati...
Maine merg din nou la d-na dr, desi sunt programata pe 12, caci nu mai am rabdare si vreau sa hotaram ziua "marii intalniri"
Daca vreuna din voi vrea sa mearga pe 12 la d-na dr o poate face in locul meu probabil....Eu am programre la ora 15....si dc merg maine, sigur nu voi mai merge si pe 12...

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Madaluta, frumos nume ai ales!Am o prietena in Bucuresti care a nascut ieri si nu i-au pus inca numele copilului pentru ca au fost foarte nehotarati si inca nu l-au ales.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara,fetelor!Ma numesc Adina,am 31 de ani si am o fetita de 3 ani.VA urmaresc de ceva timp si imi sunteti dragi desi nu va cunosc;sunt si eu constanteanca prin adoptie de sot de vreo 6 ani si bineinteles ca am luat contact cu medicii din Constanta.Va impartasesc in totalitate parerile cu mentiunea ca familia Lutescu n-am avut ocazia sa o cunosc.DAR AM auzit mai mult de bine.Am avut si eu o sarcina cu probleme,dezlipire de placenta,uter contractat,inevitabila iminenta de avort,etc.DAr au trecut toate si ne gandim ca ar fi cazul sa-l avem pe urmatorul...
De ce am intervenit abia acum desi va cunosc de ceva vreme?
Sa-i urez in primul rand nastere usoara Madalutei si un baietel sanatos si sa-i spun ca deja a ales un nume superb si e de sfant.Nu e nevoie sa te mai gandesti si la altul...E derivat de la SFANTA DARIA,SOTIA LUI HRISANT-DEVENITI AMANDOI MARTIRI LA ROMA si sarbatoriti in calendarul ortodox pe 19 martie.Inseamna CEL CARE MENTINELE BINELE.iTI DORESC sa nasti ca mine adica usor de tot ca mai aveam putin si nasteam pe drum undeva pe langa Siminoc,ca am nascut cu Belcin ,la Medgidia.
Angeliquede,daca nu esti inca insarcinata-am eu un feeling-,vei ramane cat de curand...PREA staruiesti si lui Dumnezeu ii place cand staruim mai ales sau numai pt. ceva bun.Si ce poate fi mai bun si mai frumos decat dorinta de a avea o parte din Dumnezeu langa tine!!!
Sanatate multa va doresc,mai ales ANDICU,-si eu am trecut pe acolo nu dispera-,si Dumnezeu sa va aiba in paza!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am fost azi la D-na lutescu..si tot n-am stabilit o anumita data pentru nastere....La fel: col inchis si lung, deci nu putem interveni noi asa k nu mai avem rabdare...trebuie sa asteptam sa dea un semn Darius k vrea sa iasa..Miercuri merg din nou la control. In schimb am primit asigurarile si promisiunea k va fi langa mine in orice moment, dc nasterea se va declansa inainte de a o face noi. (Numai sa nu fie maine sau poimaine k dansa pleca la Bucuresti- dar si asa m-a asigurat k va fi sotul.)Eu banuiesc k va fi totusi la sfarsitul saptamanii deoarece de pe 17 intra in concediu...si n-o veni din concediu sa ma asiste pe mine...

isidora: bine ai venit la noi si multumesc mult pentru detalii. M-ai uimit cu informatiile teologige asa de precise...Si tie sa iti ajute D-zeu sa faci pe BB2

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by madaluta
In schimb am primit asigurarile si promisiunea k va fi langa mine in orice moment, dc nasterea se va declansa inainte de a o face noi. (Numai sa nu fie maine sau poimaine k dansa pleca la Bucuresti- dar si asa m-a asigurat k va fi sotul.)

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele mele dragi, doar ce m/am intors acasa. A trebuit sa imi intrerup concediul din cauza ca a murit bunica mea, mama mamei mele, azi noapte in somn. Sunt atat de indurerata ca nici nu va puteti inchipui... Maine la ora 12 va fi inmormantarea. Acum am ajuns acasa si nici nu stiu ce sa fac, mama nu mai are baterie la telefon si pe fix nu raspunde.

Concediul nostru, chiar daca s-a terminat atat de repede si atat de trist a fost nemaipomenit, exact ca o luna de miere, dupa cum imi ura Madaluta in PM. Pe aceasta cale ma bucur ca voi putea veni la ea la spital cu voi, cand va fi momentul nasterii. Numele de darius este nemaipomenit, mie personal imi place foarte mult.

quote:
Originally posted by Isidora

Angeliquede,daca nu esti inca insarcinata-am eu un feeling-,vei ramane cat de curand...PREA staruiesti si lui Dumnezeu ii place cand staruim mai ales sau numai pt. ceva bun.Si ce poate fi mai bun si mai frumos decat dorinta de a avea o parte din Dumnezeu langa tine!!!

Isidora, bine ai venit printre noi, speram sa nu ne parasesti si sa fii alaturi de noi cu bune si cu rele. Iti multumesc pentru gandurile bune. Din pacate insa, daca ar fi sa tina totul numai de staruinta, toate de pe acest forum am ramane insarcinate fiindca toate meritam si ne straduim.

Am citit un subiect nou postat de o constanteanca Alina care a pierdut un bebe de 17 saptamani, groaznic.

Va sarut dulce pe toate. Sa stiti ca sunt asa de bolnava cu capul ca luni o sa fac un test de sarcina...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput