Informatii utile Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 30
madaluta spune:
AngeliquedeS:condoleante si sincere pareri de rau...Dar Dumnezeu, uneori cand iti ia pe cineva drag iti da in schimb altceva si mai drag...Spun asta pentru k aseara am avut o reuniune de gravidute...5 la numar... si toate colege de serviciu si prietene...si ultima dintre noi care a ramas, se chinuia de aproape 3 ani...fara niciun rezultat.Luna trecuta i-a murit si ei bunica, si dupa ce a inmormantat-o a visat-o k ii intindea o floare alba si in vis, ea a asociat floarea cu o fetita....Dupa doua saptamani de la nefericitul eveniment ii apareau pe test primele IIliniute din viata ei....Coincidenta...intamplare....sau minune...?!
Madalina 39+,
poze,
andicu spune:
Isidora, bine-ai venit si multumesc de sustinere! sper sa ti se indeplineasca dorinta de-al avea pe-al 2lea bebe cat mai curand!
Angelique, condoleante pt bunica ta! imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta si te inteleg! cand am pierdut-o si eu pe a mea am suferit cumplit! au trecut 5 ani de atunci si inca imi dau lacrimile cand imi amintesc de ea! de-acum o sa te pazeasca de Sus, o sa fie Ingerul tau si o sa te ajute sa ai un bebe!
Madaluta, sa ai incredere in dna dr, ca daca ti-a promis ca vine, o sa fie acolo! nasa verisoarei mele a sunat-o ca naste si ea era in tren , venea de la Buc, si mai era si in concediu..a venit la spital direct de la gara. Vine el si bebe Darius, stai linistita!
Eu sunt mai bine, de aseara s-a imputinat vizibil sangerarea pana azi, cand am vazut ca s-a oprit de tot. O sa continui sa stau in pat pana miercuri macar, cand ma duc iar la dna dr sa ma vada.
pe toate!
Andreea 9+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
AngeliquedeS spune:
Va multumesc din suflet, sufar enorm, ma doare sufletul, am iubit-o atat de mult si ma mustra constiinta ca am fost plecata cand ea s-a dus. Sper ca sufletul ei sa isi gaseasca linistea de care are atata nevoie pentru ca viata nu i-a fost deloc usoara. Nici nu am cuvinte. Maine la ora 11 este inmormantarea. Va multumesc inca odata.
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
ioana_p76 spune:
Fetelor, am revenit si eu din week-end si v-am citit mesajele
Cris condoleante pentru bunica ta, imi pare f. rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asa ceva
Andicu m-am gandit la tine in week-end si ma bucur ca ti-a trecut sangerarea, dar sa ai in continuare foarte multa grja de tine si de bebe, sa te menajezi cat poti.
Madaluta e foarte frumos numele pe care l-ati ales!
Isidora bine ai venit in grupul nostru si iti doresc sa ti se implineasca cat de curand dorinta ta de a mai avea un bebe!
Cornelia ne mai deschizi un capitol nou?
Ioana
vreau si eu un
cornelianeli spune:
buna dimineata
va invit la un nou capitol aici
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE