Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Acum in pragul sarbatorilor, fetelor,incercati sa gasiti bucurii in fiecare lucru marunt, in fiecare zambet al persoanei dragi, in fiecare lucru intalnit in cale...Nu disperati, nu plangeti, nu deznadajduiti caci o sa vina pentru fiecare un craciun fericit pe deplin.....

Mada ai dreptate asa e cel mai bine sa facem, o sa incerc sa fac si eu asa.
Intre timp, mi-a venit si ciclul, deci gata cu sperantele pe anul asta..
O sa sper ca poate anul viitor sa mi se intample si mie minunea

Fetelor, pe ziua de azi va las, mai vorbim cand voi fi mai optimista.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Mada am citit intre timp mesajul tau de la "tutunici" unde scriai ca maine faceti 39 saptamani de sarcina.
Pentru ca marele moment poate veni oricand, vreau sa-ti doresc de pe acum nastere usoara si bebelusul tau sa fie sanatos, ca frumos sigur ca va fi, ca si tine!
Abia astept sa ne adunam cu toate fetele de aici sa venim sa te vizitam la maternitate!
pe burtica ta de 39 saptamani!!

Hai ca m-am mai inveselit numai gandindu-ma ca Mada va naste cat de curand si isi va strange in brate puiutul!
Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bravo ioana un pentru curajoasa
mada sa ne anunti
pentru toata lumea si daca avem sarbatorite "La Multi ANi!"
sa va aduca mosul tot ce va doriti

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cornelia: Ai reusit sa vorbesti cu Angelique????? Stau cu sufletul la gura........
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
maria,nu am vorbit cu angelique,ea a zis ca daca e de bine imi da un sms...daca nu mi-a dat inseamna ca....
syl74 cum a fost la doamna doctor?
Blondiemonyk sa stii ca are dreptate dana p consultatiile la dascalu sunt pierdere de timp si de bani....mai cere o parere

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Stiu fetelor de Dascalu,dar sincer pot sa vad si eu pe monitor daca e sau nu chist in ziua a 5-a a CM,si cand masoara chistul(cati cm are); si era destul de tarziu sa incep sa ma duc la lutescu.Oricum am zis ca o sa incerc,daca mai am timp in decembrie,o luna de monitorizari la lutescu.Ieri l-am sunat pe Tutunaru si o sa ma programez la el in Ianuarie,dar pana atunci l-am intrebat daca tb sa fac niste analize pana vin la el...a zis ca NU,ca intai tb sa ne vedem si sa ma consulte. Totusi raman la parerea mea,mai bine in Bucuresti...mai bine zis,mai bine la Tutunaru,decat aici.Poate o fi bine si la Lutescu...tb s-o vad mai intai.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Mi-am mai revenit si eu un pic si am stabilit "planul de bataie". Mai intai vom lua legatura in scris cu dr. din Ungaria pentru a ne spune ce analize trebuie sa facem pana la prima consultatie si apoi ne vom ocupa de toate analizele,care sper sa fie in regula si sa putem face FIV in primavara.
In prima faza, o sa sun azi sa ma programez ca pentru monitorizare folicul, ca desi n-o sa mai fac tratament, vreau sa vad cum mai ovulez natural (asa ca fapt divers, ca oricum noi natural nu avem sanse) si sa vad daca nu cumva am facut vreun chist de la stimulare. Si o sa mai fac si eu ( dupa exemplul Corneliei), analiza secretiei, chlamydia.
Ce parere aveti, ar fi cazul sa fac si papanicolau, ca ultima oara l-am facut in martie si a iesit tip II - dr. a zis ca e normal.
Cel mai greu o sa-mi fie sa-i spun d-nei dr. Lutescu ca n-o sa fac FIV la MNL ci ca vrem sa facem in Ungaria. Sper sa nu se supere si sa fie intelegatoare, ca doar e vorba de o tara mai avansata decat noi, nu de alta clinica de la noi din tara.
Blondiemonik si eu am auzit numai lucruri bune despre dr.T si chiar ma gandeam daca sa fac FIV la el, dar stiu ca e la inceput si am rezerve. Iti doresc multa bafta si sa nu-ti gaseasca dr. ( oricare ar fi el) nici un chist .

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...Va multumesc mult k sunteti alaturi de mine, acum cand se apropie marele eveniment. Va rog sa-mi trimiteti si mie prin PM numerele voastre de tel sa va pot anunta cand se va intampla evenimentul...Dc pana sambata nu se intampla, ma infiintez din nou la d-na dr si ii spun clar k luni ma infiintez la usa spitalului si sa mi-l scoata odata..k nu mai pot de nerabdare....

ioana_p76:ma bucur mult sa aud k ti-ai revenit repede si k esti optimsta acum. Chiar asa trebuiesc privite lucrurile...cu speranta si optimism.Cat despre d-na lutescu nu cred k se supara , caci si Andicu a facut la fel si vad k ea acum este in continuare pacienta dansei...Si nici pe mine nu s-a suparat ca am facut laparo si histero unde si cu cine am vrut eu, desi dansa avea o alta propunere...Sa iti ajute D-zeu sa reusesti cat mai repede!

blondiemonyk:shema lui Tutunaru de a investiga infertilitatea( in cazul unei bune spermograme) este: 3 luni monitorizare fara stimulare, 3 luni monitorizare cu stimulare....si abia apoi investigatii mai serioase dc nu ramai pana atunci....Cel putin asta era la inceputul anului acesta cand si eu am vrut sa meg la el. Dar nu mi-am permis 6 luni de naveta la 2 zile la Bucuresti( aveam CM neregulat si tb sa fac monitorizare din z 10-11 pana in 20-21)....Mi se pare f greu pt cele din provincie sa faca aceste drumuri, de-asta iti spun.Dar bebicii merita tot efortul si sacrificiul...asa k iti apreciez puterea mare de sacrificiu.Eu facusem aceste monitorizari si stimulari aici in c-ta si m-am gandit k nu are rost sa mai pierd inca 6 luni cu aceleasi lucruri...dar el nu ia in considerare ce ai facut inainte...Multa bafta si tie si iti doresc o colaborare fructuoasa.

cornelianeli,dana p.

Madalina 39+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Fetelor,nu pot decat sa va multumesc din suflet pt sfaturi,raspunsuri,ca numai asa vad si eu daca fac bine sau rau si mai ales in ce consta toata treaba asta. Sunt o adevarata incepatoare in ceea ce priveste monitorizarea. O s-o incerc si p-asta...doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

CornelianeliAm fost la d-na doctor , i-am aratat spermograma si a spus ca acolo este probleme (chiar daca sotul meu are un copil din prima casatorie)si nu ne asteptam ca la el sa fie problema. Am facut si o ecografie vaginala, eu voi ovula peste o zi -doua , am un folicul frumusel (asa s-a exprimat ) pe partea stanga, si uter retrovers(dar mi-a spus sa uit de chestia asta). Pana dupa sarbatori sa-i dau sotului ceva naturist (BU, vitamina E si naprasnic-incepe sa le ia de astazi)si sa repetam spermograma dupa sarbatori, iar eu sa fac totusi HSG-ul. Asa ca incerc sa ma imbarbatez singurica si sa merg mai departe!
Madaluta-nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios iti urez din tot sufletul !
Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput