Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Of, of, of, fetelor, cred ca am innebunit.... Stiu ca totul e mai mult ca sigur in mintea mea... dar... de cand m-am trezit ma dor sanii... nu pot sa imi ating sfarcurile, ma dor. Azi e ziua 21, deci oricum ar fi muuult prea devreme pentru CM. Si de sarcina... iar imi fac iluzii... offff, ce m-am saturat...

madaluta, ai fost tare dulce cand ai spus ca ne sfatuim una pe alta sa nu ne stresa dar nu punem in practica propriile noastre sfaturi... Macar de ne-am asculta una pe cealalta si tot ar fi bine...

Ai dreptate cu generalizarile legate de medici, profesori, etc... as adauga functionarii publici pt ca lucrez in bransa Stiti probabil si poate ati spus si voi despre functionarii publici ca ar fi spagagii, etc, etc, dar va rog sa ma credeti ca exact ca si in cazul medicilor si al profesorilor sunt generalizari si ma deranjeaza cand aud chestia asta. va rog sa ma credeti ca eu nu primesc nici macar o ciocolata si ma deranjeaza fff mult cand oamenii au impresia ca daca nu iti baga o ciocolata sau un pachet de cafea sub nas nu o sa ii servesti... STIU ca sunt si multe cazuri in care chiar se cere spaga pe fata... dar nu TOTI suntem la fel...

Si am si eu o problema maaare in a da spaga sau atentii cuiva (medici in general) Daca eu nu primesc nimic, ba chiar fac foarte urat cand incearca cineva sa imi dea ceva, am impresia ca daca ii dau unui medic ceva o sa se supere pe mine... o sa reactioneze cum reactionez eu cand incearca sa mi se strecoare ceva... si de multe ori am patit-o ca nu am stiut cum sa dau si nici nu s-au uitat la mine...

Cat despre dna Lutzescu, sper sa nu fie asa, dar eu acum cativa ani (2, 3 sau 4, nu mai tin minte) am auzit ca la nasteri nu vine dansa ci il trimite pe sotzul ei... Sper sa nu mai faca asa, dar chiar nu stiu ce sa spun. oricum eu in mintea mea sper ca daca a promis ca vine la nastere, o sa vina... sper sa nu fiu prea naiva sau increzatoare...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Sunt bine, dar ma ingrozesc cand ma gandesc ca la anul o sa-mi fac griji unde sa nasc! asa n-as vrea sa nasc la Judetean! pur si simplu mi-e groaza! mai ales dupa ce am citit despre Veronici si cealalta mamica!
Despre Lutescu, eu stiu doua cazuri in care a fost invers: n-a venit el si a trimis-o pe ea, dar de fiecare data cunostintele mele au fost multumite. Eu stiu ca si el e un medic la fel de bun si de cumsecade daca ajungi sa nasti cu el. O colega de-a vara-mii a nascut natural si Luteasca a venit la nastere; vara-mea a facut cezariana cu ea si a fost f multumita.
Mie nu mi-e de medici, dupa cum bine ati comentat mai devreme, ci de asistentele alea fara suflet carora le bagi bani in buzunare o gramada si nu fac nimic, absolut nimic pt nou-nascuti! am vazut cu ochii mei si m-am ingrozit! noi l-am pazit pe nepota-miu 1/2 de noapte cand s-a nascut, si cu toti banii dati, n-a iesit vreuna vreme de 2 ore sa vada de ce plangeau, sa-i schimbe sau sa se uite la ei. Si pe la 12 noaptea nu ne-au mai lasat sa stam nici macar pe hol si va dati seama cu ce inima stransa am dormit in noaptea aia!
Daca m-as hotari sa nasc in Bucuresti, ar trebui sa renunt la Lutescu, si mi-ar parea rau, ca eu am incredere in ea .

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mamacita, imi pare rau ca si tu ai avut parte de tratament urat in spital.
Nu stiu cum se poate sa le facem educatie unor persoane care lucreaza in sistemul sanitar, sa inteleaga si ele ca suntem oamenii si avem suflet , si nu ne ducem in spital de placere ci pentru ca din pacate , cel mai adesea suferim de ceva mai grav sau putin grav dar care daca am putea evita nu am fi acolo.Eu din pacate am fost mai mult prin spitale si am vazut ca totusi in unele locuri doctori,asistentele si infirmierele erau si se purtau ca oamenii cu suflet si unde mai pui ca era si curatenie si in camere si la toalete.Exact asta am vrut sa subliniez in mesajul anterior ca numai unii sunt cum n-ar trebui de fapt sa fie. Atunci cand iesi din spital pe picioarele tale si vindecat sau cu copilul nou nascut in brate sanatos, atunci vrei sa-l rasplatesti pe cel care te-a facut bine sau pe cel care ti-a adus pe lume copilul sanatos.Si eu am dat poate bani sau poate atentii cadrelor sanitare ,iar uneori am dat de nevoie iar alteori am dat drept rasplata, si atunci cand am dat drept rasplata nu mi-a parut rau nicio clipa pentru ce am dat, in schimb atunci cand trebuia sa impulsionez cu mici atentii imi faceam socoteala cat mai trebuie sa dau pana ies din spital.

Va pup pe toate si nu mi-o luati in nume de rau pentru ce am scris, pur si simplu este ce am patit eu.

Cornelianeli, eu o sa merg la Giulesti , si daca-mi ies analizele bune sper sa pot sa-l fac in februarie-martie.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teano spune:

buna seara,eu intrebam de amniocenteza disperata.nu am mai facut o fiindu mi frica sa nu pierd sarcina.am vb cu doamna doctor lutescu care m a sfatuit sa stau linistita.sper sa fie totul bine.acum mi a mai aparut o problema mi se micsoreaza colul uterin foarte mult,si marti m a chemat sa mi faca un serclaj(parca asa am inteles ca se cheama).a mai facut cineva asa ceva?riscul de a pierde sarcina e mare,asa ca trebuie sa stau numai in pat.cat despre spitalul judetean nu stiu ce sa spun,e ingrozitor.am auzit despre clinica din megidia.a nascut cineva acolo?sau stie cineva mai multe despre aceasta clinica?parca sa spun ca e vorba de pro vita 2000, daca nu gresesc.va multumesc,si va doresc sanatate multa si bebici frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Teano, daca este asa cum spui, neaparat trebuie sa facu serclajul, altfel riscul de a pierde bebele este extrem de mare. O cunostinta de-a mea a pierdut bebe de 6 luni din cauza ca dr Rusha nu si-a dat seama ca are colul ff scurt si i-a spus sa mearga acasa ca totul e ok. Cand a pierdut copilul a spus ca tzipa cand l-a nascut si pe urma a murit. de la faza asta eu nu vreau sa aud de dr Rusha. Am auzit ca e medic foarte bun daca pacientul e ok, dar ca de cazuri deosebite nu are timp pentru ca e prea ocupat. eu personal nu am fost niciodat la el. Asa ca, teano, fa serclajul si va fi ok

Editez si va rog sa ma ajutati: V-am spus deja ca de dimineata asta ma dor sanii ingrozitor, mai ales sfarcurile.. Nu as vrea sa imi fac iluzii, dar durerea asta SIGUR nu e in mintea mea, cum au fost de atatea alte ori asa zilele stari de greata autosugestionate... Deci, va rog mult, as vrea sa stiu din ce cauza mai pot durea sanii tinand cont de datele pe care le stiti, asadar azi ziua 23, pregnyl ziua 17, ovulatie in ziua 18, ... va roooooog...

Ce alte explicatii ar putea sa fie, atata timp cat e prea devreme pt CM si tinand cont si de faptul ca pe mine NU MA DOR SANII. In toata viata mea m-au durut doar de 2 ori si numai inainte de menstra. Inca ceva, pot durea de la pregnylul facut lunea trecuta? Dupa cum vedeti este a doua oara cand incer sa dau vina pe pregnyl pentru starile mele ciudate, mai intai pentru durerile de burta si cele de cap si acum pentru durerile de sani... Ce sa mai spun...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

maria08 , eu stiam ca tb sa faci spermograma intr-o perioada de maxim 2-5 zile de abstinenta.Acum eu nu mai inteleg..dar dupa mine cel mai bine ar fi facuta la 3-4 zile de abstinenta.Gresesc? Corectati-ma fetelor!
In ceea ce priveste povestea veronicii..poate ma asteptam la asa ceva de la medicii nostrii(bine,dupa cate am inteles,este o vina colectiva sau individuala...difera de la caz la caz)dar,stiind ca este cineva care s-a chinuit atat sa-si indeplineasca visul,si cineva sa-i taie asa rapid aripile...eu n-as mai fi om dupa asta!Legile noastra inca permit multe si mai ales lucruri rele.Pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

angeliquedeS cel mai bine ar fi sa nu-ti faci iluzii. Pe mine nu m-au durut sanii deloc inainte sa raman insarcinata si nici macar cand am ramas! Nici acum nu simt vreo schimbare ( in afara de marirea lor). Nici la sarcina pierduta in 2003 nu am avut dureri de sani. Nu vreau sa te descurajez, sunt fete la care asta e primul semn ca au ramas insarcinate si e excelent daca si la tine ar fi asa, dar exista si inversul. Ce-i drept intr-o luna acum vreo 2 ani am avut si eu niste dureri de sani de-i simteam si cand coboram scarile, asa de grei erau, dar din nefericire nu aveam si bb la bord.
Eu iti doresc din suflet sa fi si chiar astept vesti despre asta

gabi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

Buna dimineata tuturor si multumesc ca m-ati primit alaturi de voi !. Din pacate petru mine nu este buna deloc(Z28 s-a transformat in Z1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Mai fetelor......voi ati inteles gresit.....pana sa fac eu FIV ( daca va fi cazul) dr. T va avea cateva generatii de paciente; deci nu voi fi chiar experiment.....desi am incredere in profesionalismul lui. Planurile noastre : tratamentul lui Andritoiu, laparoscopie, cateva inseminari......si daca nu apare bb....FIV!!
Dana p.: Oare sa fii tu??? Iti trimit PM!
Angelique: Nu stiu ce sa-ti spun despre durerea de sani....pe mine incep sa ma doara cu aproape 7 zile inainte de CM, uneori chiar din ziua ovulatiei. Dar daca spui ca e prima data......poate e semn de Iti tin pumnii sa vii cu vestea cea mare!!!!
Mamacita: Jos palaria pentru obiectivitate!!!!! Imi place! Daca ar fi toate cadrele medicale ca tine.....ar fi mare lucru!!!!
Blondiemonyk: Ce nu intelegi? Am facut spermograma avand 5 zile de abstinenta si s-a observat o crestere a nr- lui cat si a mobilitatii! SE pare ca se refac mai greu .......dar sunt progrese!
Gabiu, madaluta, andicu: sarcini usoare si bb sanatosi!
Va pup pe toate fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Syl74: Imi pare rau.....stiu ce simti. Dar o noua luna.....un nou inceput!!! Nu trebuie sa-ti pierzi speranta!
Uite niste de la mine; nu mai fi suparici!
Pup!

Mergi la inceput