Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

quote:
Originally posted by maria08
P.S. Am si eu o curiozitate: e cineva din C-ta care e pacienta lui T. si chiar a inceput tratamentul pentru FIV....as fi incantata sa mai schimbam ceva impresii despre T si Matei......nu stiu daca e si pe acest forum, dar intreb totusi......daca vrei discutam pe PM.

Oare despre mine e vorba?Daca da, inca nu am inceput tratamentul pentru FIV, doar fac analizele premergatoare fiv-ului si sper sa pot face fiv-ul la anul in februarie-martie. Daca imi ajuta DD sa raman insarcianta categoric voi merge la dr.T pentru monitorizarea sarcini si daca va fi nevoie ma voi interna in spital sa stau 9 luni acolo decat sa stau acasa si sa ajung sa nasc cu doctorii din Constanta, pentru care am numai cuvinte de "lauda".
Daca nu sunt eu aia , asta e, mi-am spus si eu off-ul la voi.
Va pup pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mamacita, eu cred ca totusi se face o diferenta de tratament intre noi muritorii de rand si un cadru medical care ajunge sa fie operat sau sa stea in spital , indiferent pentru ce afectiune.Mai ales in spitalul din Constanta.Iar unii doctorii pretind anumite sume, iar daca nu le ai , asta e , ghinionul tau te chinui sa nasti sau esti tratat dupa aia numai cu spatele.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sunt de acord cu dana.

mamacita, nu ma indoiesc ca de tine ar fi avut grija indiferent daca ai fi dat bani sau nu, si in cazul tau oricum ai dat cadouri drept multumire si de fericita ce erai, nu pentru ca ti-ar fi cerut cineva ceva. Dar sunt medici care pur si simplu nu se uita la tine daca nu cotizezi mai intai... Din pacate...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

buna ziua si pentru toate fetele!
madalutaam gasit ceva si despre nasterea naturala:

Eu la nastere normala am dat 200 $ la asistente cate 300 de mii si dupa aceea in salon nimic.In cazul meu supravegherea si atentia deosebita a doctorului m-au ajutat foarte mult pentru ca am nascut bb cu 3,700 fara epiziotomie
red]mamacita[/red] sa-ti traiasca bebe,e tare frumos.
Sarmana veronici prin ce a trebuit sa treaca!dar cred ca in cazul ei nu mai este vina medicului ginecolog.dupa nastere copii sint supravegheati de medici pediatri(asa se intimpla cind am fost eu in spital la c-ta).
va pup pe toate

despre medici pediatri din spital stiti ceva?ar trebui vorbit cu ei inainte de nastere?poti alege medicul care sa se ocupe de bb dupa ce nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Sunt de acord cu dana.

mamacita, nu ma indoiesc ca de tine ar fi avut grija indiferent daca ai fi dat bani sau nu, si in cazul tau oricum ai dat cadouri drept multumire si de fericita ce erai, nu pentru ca ti-ar fi cerut cineva ceva. Dar sunt medici care pur si simplu nu se uita la tine daca nu cotizezi mai intai... Din pacate...

Sunt absolut de acord cu voi,din pacate exista asa ceva dar,dupa cum ati spus-o,sunt"unii",nu sunt "toti"si sincer,nu-mi place sa fiu inclusa la gramada doar pentru ca lucrez in Judetean.Cine m-a avut drept anestezista n-are a se plange,indiferent ca si-ar fi exprimat multumirea in cadouri sau cuvinte,de aceea angelique,ii multumesc prietenei tale ca a pomenit asa frumos despre mine,caci de ingratitudini m-am cam saturat.Uite opentru ea si pentru tine.
Iar in ce priveste daca mi-a cerut cineva ceva:ei afla ca si mie,anestezista de atatia ani[12]la ei,asistentele de la nou-nascuti au refuzat sa vina sa-mi mai schimbe copilul pentru ca uneia a uitat realmente sotul meu sa-i dea ceva[eram cheauni de nesomn],iar alteia i-am cerut de la obraz sa se spele pe maini,ceea ce este absolut obligatoriu inainte si dupa lucrul cu pacientul,iar ea a fost profund jignita,cu tot cu ghearele ei jegoase.A,si am mai jignit una,tot din acea sectie maiastra de neonatologie care omoara copiii si dau vina pe ginecologi si anestezisti:ca nu i-am permis sa ma mulga manual[cu aceleasi maini"curate"ca ale intregului sector,si ne mai miram de ce mor copiii],pentru ca eu aveam pompa electrica.Auzi tupeu pe mine,pompa electrica!!!Asa ca,de atunci,sunt in razboi cu acea sectie care are medici cumsecade,dar autoritatea o detin niste dinozauri de asistente jegoase si insolente,care ucid fara remuscari.Si apoi,ce explicatii sa dea ginecologul?ca nici el nu stie ce se intampla,mai ales barbatii...Nici eu nu stiam ce se intampla pana n-am ajuns pe acoloAcum macar stiu cum sa le combat,pentru pacientele mele,pe care pana acum le consiliam numai dpdv anestezic,dar acum mi-am extins atributiile.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

mamacita, cu ce ne-ai povestit aici sa stii ca ai dat glas banuielilor mele. Toata lumea da vina pe medici, problema este ca putini copii mor totusi la nastere, cei mai multi mor dupa ce ajung in salon. or in salon ei nu mai sunt pe mana medicilor, ci asistetele sunt cele care taie si spanzura... Si totul prneste de la mizerie si nepasare.

Acum 4 ani am lucrat mai mult timp in presa si la ora actuala prietenele mele inca sunt in presa (inclusiv acea prietena care a nascut avandu-te pe tine ca anestezista. In timp ce imi povestea de tine si cat de mult ai ajutat-o, imi crestea inima de mandrie ca te cunosc, chiar daca nu fata in fata, si i-am si spus ei ca ne cunoastem!)

Si cand eram eu in presa si acum, din cate stiu de la prietenele mele, in spital este o mizerie de nedescris, or asta este strict vina asistentelor, si infirmierelor, medicii chiar nu mai au nici o treaba. Nici nu stiu ce poate fi facut in astfel de situatii, eu cred ca le si bat, sunt mai iute din fire si ma aprind repede... Cu atat mai mult daca ar fi copilul meu la mijloc.

mamacita, sa nu ne lasi la greu. Toate sfaturile sunt extrem de pretioase in situatii de acest gen. Iti dai seama ca daca cu TINE s-au purtat asa, un "muritoe de rand" chiar ca este condamnat din start.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Vai,vai,vai, fetelor...da' sa vedeti voi ce e in Tulcea!!! Lumea
" mai cu dare de mana" vine in Constanta sa se trateze, sa nasca... cazurile mai grave aici sunt trimise( la noi n-au nicio sansa)..pt.ca, cica, sunt mult mai bune conditiile, mult mai buna aparatura si mult mai buni medicii...dar vad acum ca nu e prea mare diferenta... inseamna ca ne ramane ,fara doar si poate,numai Bucurestiul!
constantencele si...mamacita, imi place ce ai scris( chiar daca lucrezi acolo,ai fost foarte obiectiva)..nota 10!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata fetelor,
am fost ieri in C-ta pt triplu test si a fost o zi atat de mohorata incat parca nici nu-ti venea sa iesi din casa. Sa nu mai zic ca drumul a fost tot numai ceata si a fost f. obositor pt noi, asa ca am dormit 12 ore neintoarsa.
La spitalul Judetean din C-ta s-a operat sotul meu in mai si a fost oribil: gandaci pe jos, asistente care tipau la tine sa-ti schimbi singur pansamentul dupa ce ii bagasem bani in buzunar pt lucrul asta si asa mai departe......
Nu vreau sa generalizez dar din ce am citit pe aici lucrurile se pare ca se repeta. Nu pot decat sa ma rog ca va fi bine si mie (noua) n-o sa ni se intample asa ceva. Doamne fereste de ce e mai rau.
Va doresc din suflet numai bine la toate
mamacita, nusy, madaluta, angeliquedes, danap si toate celelalte

gabi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata vorbaretelor
foarte obiectiva atitudinea ta mamacita,bravo !!!!
dana p ma bucur sa citesc ca te-ai "apucat de treaba" vreau sa stiu mai multe,faci analizele la tutunaru?face si fiv?cat costa? si mai am intrebari daca totul este in regula facem fiv cam in aceeasi perioada (noi aprilie-mai)
madaluta nu te gandi la rau,ii faci rau lui bebe uite un sa te simti mai bine
andicu voi ce faceti?
gabiusi pentru voi
cris cumplit boss-ul tau.....
eu astept totusi sa-mi vina CM si apoi incep sa iau pastilutele,ma gandesc ca eu de la orice antibiotic ma dereglez si daca le iau inainte..cine stie cand or veni
oricum trebuie sa apara..
va pup pe toate inca o data si va doresc o duminica placuta

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mamacita; k intotdeauna ai dreptate in tot ceea ce spui si mai ales atunci cand afirmi k nu trebuiesc bagati toti medicii in aceeasi oala...Si eu ma enervez la culme cand se generalizeaza in bransa noastra..."k profesorii nu fac,..k profesorii nu dreg...k nu sunt bine pregatiti..k sunt pedofili..homosexuali...etc", dar totodata imi dau seama k nici nu pot sa ne diferentieze nominal...
Asa e si cu medicii si mai ales cu "atentiile" pe care le primesc. Una este sa dai la sfarsit pt k esti multumit de serviciile aduse, si alta este sa dai inainte k sa iti asiguri o atentie sau un tratament privilegiat...Sunt convinsa k daca totul se termina cu bine omul da chiar si mai mult si chiar cu tot sufletul, dar cum facem diferenta intre cei care asteapta inca de la inceput"cotizatia" si ceilalti? Cel putin pentru mine si asta este o nebuloasa...."cand sa dau k sa fie bine"?
De exemplu eu auzisem k anestezistilor se da inainte...tu ai acum o alta parere...eu de unde mai stiu in cazul in care va fi nevoie pana la urma de anestezie, cum sa fac sa fie bine????
Dar ma rog, probabil voi vedea atunci ce si cum..si probabil de chestia asta se va ocupa mama sau sotul meu...asa k eu scap...
Oricum pt mine este penibil sa dau inainte...mi se pare k il jignesc pe omul respectiv si imi este teama de reactia pe care o poate avea...dar se pare k sunt un pic demodata....
voiam sa te intreb daca pentru orice eventualitate imi pot cumpara o trusa epidurala, asa sa fie acolo..si daca da, sunt unele mai bune decat altele? cum sa cer in farmacie?

gabiu:multa bafta la triplutest si sa ne tii la curent, desi sunt convinsa k totul e ok.

parca mai era o graviduta aici care intreba de amniocenteza? mai stie cineva ceva de ea?

ralina:multumesc inca o data pt k nu ai uitat si mi-ai raspuns la intrebare...

AngeliquedeS: imi place k fiecare dintre noi o sfatuieste pe cealalta sa nu se mai streseze si sa fie linistita....Stiu k e usor sa dam sfaturi, dar cand trebuie sa le si aplicam....Eu am incredere in d-na Lutescu, dar numai in cazul in care vine la nastere...Dansa mi-a spus k vine...dar de la a spune pana la a face ... stiu k e cale lunga si eu de obicei prima data ma indoiesc de vorbele oamenilor, pana imi dovedesc contrariul...asa sunt eu...Si d-na inca nu a reusit sa imi dovedesca increderea la acest capitol caci am fost internata 3 zile la inceputul sarcinii cu amenintare de avort...si nu a venit nici macar o data sa ma vada....In rest nu am ce sa-i reprosez...

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput