Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Am uitat ...... multumesc ca m-ati avertizat cu operatia , ca nu era bine sa fie umflat . Am fost la dr si mi-a dat un antiinflamator ( Flamexin) . Tare mi-a spus ca o sa mai fie o vreme si ca o sa simt amortit.

Folositi biberoane anticolici? Dau rezultat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Daca tot vorbiti de caciulite sa va arat si eu cum aratam "cu si fara caciulita" ca tocmai am venit de afara incepand de aici.

CamiSol tare dragut Luca in ambele poze!
Sheryll eu nu folosesc biberoane anticolici, adica nici Avent nici Nuk. la fi-mea nu-i plac, le-a refuzat. Bine ca ai fost la medic.

Alina&Bianca(25 August 2006)

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Alessia, multumesc pentru raspuns.
Adevarul e ca am intrat in panica, deoarece a avut o perioada(scurta ce e drept)fara colici, dar apoi au revenit se pare in forta.Poate din aceasta cauza nici nu prea mananca.
Mai astept pana maine la pranz sa vad cum evolueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

VAUVA- ce falcute are, iti vine s-o papi!

RO_ANA- cu mare placere

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Vauva eu as pupa-o in continuu !

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vauva ce fetita dulce ai, si cu ce falcute delicioase! Seamana cu tatal ei!
Fetelor mie mi se pare ca majoritatea copilasilor nostri, fetite sau baietei, (inclusiv al meu) seamana cu tatii, nu cu mamele. Ma rog, e o impresie subiectiva... Dar CONSOLAREA...heheheeee, cica s-a dovedit STIINTIFIC de catre cercetatori: Inteligenta se mosteneste de la mama !

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Absenta mea de aproape o saptamana este motivata: ne pregatim pt botez, si ii avem "cazati" la noi si pe parinti si pe socrii. Ar parea situatia ideala, ca doar vor sa ne ajute, numai ca nu intotdeauna bunele intentii au efectul scontat: azi, tata si cu socrul meu s-au apucat sa demonteze chiuveta de la baie, de nu am reusit sa il linistesc pe Dudu decat acum un sfert de ora, desi ii picau ochii in gura de somn ce ii era. Si de cele mai multe ori, daca nu doarme, mananca foarte greu(adoarme cu biberonul in gura), si daca nu mananca suficient, i se face foame mai repede decat ar trebui, samd. Desi imi este groaza de faptul ca voi ramane fara ajutor de la 7 la 11 seara (cand vine sotul meu de la job), parca de abia astept sa ii vad pe toti plecati pe la casele lor, sa ne linistim si noi cat de cat.

Apropo de ajutor, v-ati pus asa de timpuriu vreuna dintre voi problema unei bone? Eu as avea nevoie de ajutor mai ales in partea a doua a zilei pana seara(inclusv la baita), dar nu stiu daca pot gasi o persoana careia sa ii convina un asemenea orar. Oricum, vreau sa ma pun serios pe cautat, ca se ingroasa gluma (sotul meu ajunge din ce in ce mai des acasa la ore imposibile).

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Da, ELOISE. Dar cica pt mamele de baieti mai e o sansa! Baietii pana la 4,5 ani seamana cu tatii si apoi cu mamele! Pt mamele de fete...asta e

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alessia, mamele de fete sa-si mai faca si un baiat!
sheryll si Vauva aveti niste fetite SUPERBE! Sa va traiasca!
Eu sunt fericita ca azi am condus prima oara in oras de cand mi-am luat carnetul. Situatia mi-a impus-o: sotul meu se simte rau de 2 zile si nu puteam sa-l las sa vina cu troleul acasa de la servici. Ma bucur ca totul a decurs fara incidente.
Aaa, si pentru cine are chef, am scris si eu povestea nasterii Mariei. Link-ul il gasiti in semnatura.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Incercati biberoane B-FREE sint extraordinare si micsoreaza cu 65% aerul inghitit de bebe.(procentul e luat din studiile lor)Eu am cumparat dastea si sunt ok ...

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor

Mergi la inceput