Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Ignatica spune:
Salutare mamici,
Noi suntem bine, cam galagiosi si maraiti in ultimul timp. Luam tratament in continuare si maine poate reusim sa facem ecografie.
Va multumesc mult vauva, lexi, putzuruca, inni, pufy, bb ralukutza pentru grija, cer scuze daca am omis pe cineva.
lexi ai o fetitza frumoasa cu o mama paranoica. Intr-adevar inni are dreptate cu caciulitza, mie nu imi place cum ii sta lui David cu ea, zici ca e un mosulica.
Eu l-am tinut pe bebe cu caciula pana la 6 saptamani pana a pus un pic de grasime pe el si a terminat cu stranutatul si cu zgribulitul. Dar fetele cu copilasi nascuti la termen si dodoloatze nu cred ca ar trebui sa ii infofoleasca. Eu am ascultat de sfaturile fetelor si nu i-am mai dat caciulitza de cand a avut 4 kile.
Cri ma bucur mult ca ai revenit.
MamaLili cum e cu buricelul? Ati ajus la chirurg?
mexxa cate zile te muti? Mai da un semn.
La mine a venit socrul sa ma ajute. E aiurea rau de tot, face de toate dar din atata zel nu intelege ca nu vreau sa imi intinda el rufele si azi m-am trezit cu el intinzandu-mi lenjeria intima pe sarma ....si il rugasem sa ma lase sa imi intind rufele dupa alaptat nu?
Va pup,
Ignatica
inni spune:
Ignatica..lasa ca daca porti tanga..o sa zica ca sunt sireturile de la adidasi
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
gripo spune:
INNI, mi-a placut tare faza cu tanga, dar IGNATICA, nu te supara pe el, ca si proprii tati pot face greseli grosolane, de ex. al meu avea senzatia ca e absolut firesc si normal ca el sa stea cu mine cand alaptez, adica nu numai el, si nevasta-sa, dar l-am dat afara din dormitor. E adevarat ca alaptatul e ceva natural si firesc, dar si intim, si, in afara de momentele cand esti fortata de imprejurari sa o faci in public e mai bine sa fii tu si bebe doar.
RO ANA, intreaba totusi pediatrul ca sa stai linistita cu mucucsul ala, e mai bine asa.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
adameasca spune:
Inni, stii care-i faza mai haioasa cu Luk? Ca el a venit repede sa-mi arate taman cand a intrat tati in casa si asta mare a crezut ca vine fi-su sa-l intampine. Ca de regula nu se deranjeaza deloc cand vine tati acasa. Ce sa-i mai zic.. L-am lasat in pace si gata. Ma iau de el data viitoare.
Ana, cand ghioraie burtica e semn de colici. Luk a facut asa vreo saptamana, de am chemat si pediatra acasa, credeam ca are altceva.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
CamiSol spune:
Seara buna mamici!
In sfarsit mai apuc si eu sa scriu.
Fetelor cam cat ceai le dati voi bebeilor pe zi?
Lexi ai fost de coma cu dragutza ta. Mie mi-e draga de mor , mai ales ca zambeste sau chiar rade. Am cautat sa vad cand e nascuta sa fac comparatie cu gogoasa mea si sunt doar 5 zile diferenta intre ei, iar al meu abia daca scoate un zambet din cand in cand si pe ala il vad numai eu , pt ca restul lumii zice ca e o strambatura .
Sa va arat si eu cum arata gogosel cu caciulita? Sa nu va speriati ... pana si bugs bunny e mai dragutz .
Aici imi e drag de lesin dupa el .
Mai citesc din urma si poate mai revin .
all !
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
lilina spune:
fetelor care aveti bebelusii deja botezati
ati luat ceva cadouri nasilor ?
si daca DA, ce anume ?
pe mine m-a parasit inspiratia
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
RO ANA spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
O sa vorbesc totusi cu medicul sa vad de ce e in greva foamei. Poate are un motiv intemeiat si eu nu stiu.......
Pupici
gripo spune:
ILEANA, mie la faza cu Luk mi-ar fi placut sa vad fata lu' ta-su cand si-a dat seama ca nu pentru el era asa entuziasmat fi-su.
CAMISOL, mie imi plac ambele poze.
RO ANA, sa ne spui si noua ce ti-a spus.
LILINA, si eu ma chinui sa vad ce le cumpar, poate vin fetele cu sugestii. Nasii mei cam au tot ce le trebuie, nu stiu ce sa le iau.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
sheryll spune:
Uraaaaaaaa ! Am reusit si eu sa dorm . Am imbracat fata frumos , am pregatit un gentoi cu haine , lapte si pampersi si m-am dus la mama la usa cu bebe. Mai am o ora si trebuie sa ma duc sa-mi aduc printesa acasa. Arat si eu a om acum , nu zombi. Am reusit sa fac si album . Nu stiu daca o sa se vada ceva , daca nu spuneti-mi cum sa fac sa postez si eu poze .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/surviver_m/album?.dir=/4151re2
Nu cred ca e bine. La voi apare scris poze si e subliniat .
alessia80 spune:
RO_ANA- zgomotul in burtik e de la colici! Mucusul in kk e tot de la colici. Cand face kk verde sau cu mucus clar are colici.
La cat de panicoasa eram cu burtik, acum sunt f relaxata si mi-am dat seama de cele de mai sus singura, apoi am intrebat si pediatra- de control
ILEANA- bine ca nu ti-a spus- uite mami ce muc mare mananc! Asa a patit o prietena
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...