Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ena, multumesc, n-o sa-l mai tin deloc in scoica, doar cand mergem cu masina.

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

O adevarata dezbatere aici pe tema caciulitzelor vad. Si Ilinca imi pare uratzica cu caciulitza... Lexi, dc te mai aud ca-i urata Maria te iau de par, sa stii.

Hai sa va mai zic una de Luk, sa va mai descretesc fruntile. Copiii mei amandoi in dormitor, Ilinca in landou, Luk langa ea cu ochii la TV. Liniste deplina, prea liniste... Trag cu ochiul, Luk se scobea in nas. Satula sa-i mai atrag atentia il las in plata lui si plec la tati. Dupa cateva minute vine victorios si zice: "Mami, ia uite ce muc am prins in nasul meu!!!"

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce bine fetelor ca existati. Cand citesc ce scrieti parca-mi mai trece si mie din amar. Cateodata imi pare ca numai eu nu ma satur de somn noptile, ca numai copilul meu plange de parca nu se mai opreste, ca numai eu trebuie sa-mi legan copilul ca sa adoarma, etc. etc. Si chiar mi se face mai usor cand vad ca nu-s singura, si mai ales vad cum reusiti sa depasiti situatia glumind. Se pare ca nu-i doar copilul meu un plangacios si eu o mamica disperata,grasa, care n-are timp cateodata nici sa se duca la WC, daca nu-i tati acasa. Si ce remuscari am avut cand am inceput sa-i dau formula la bebe, care dintr-o data nu a mai vrut sa suga san de la mami. Va multumesc ca sunteti aici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LEXI-eu cred ca ai vrut doar sa-ti laudam fata, ca nu-mi imaginez de ce ai spune ca e urata

Noi vom pleca la SV pe 20 dec si ma gandesc sa-l tin pe ARMAND tot in landou!
Nu prea imi vine sa-l tin in scoica! Offf, nu l-am pus niciodata si cred ca am cumparat-o degeaba! Si e frumoasa! Na, ca-l pun sa-i fac poza si gata!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRISTINAGOJI, ai fost simpatica foc

Si apropos de cum sunt copiii nostri, mie imi place al meu si cu si fara caciulita, de fapt sunt topita dupa el oricum, si cred ca se vede ca o data pe strada a scos capul pe geam un taximetrist si mi-a zis :"parca ai avea un diamant" , ei, eu consider ca am mai mult decat un diamant.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by alessia80

LEXI-eu cred ca ai vrut doar sa-ti laudam fata, ca nu-mi imaginez de ce ai spune ca e urata

[maroon]ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

[font=Century Gothic][b]uite cum cresc...

Pe cuvantul meu ca mi s-a parut tare uratica fii-mea in pozele alea si vroiam sa vad daca sunt singura mama care isi vede copilul asa sau mai sunt si altele: concluzia= eu sunt aia ciudata si nebuna
toate fetele care mi-au raspuns.
Distractie placuta la Suceava. Ce-as mai vrea sa plec si eu. Dar pe sotul meu nu reusesc deloc sa-l conving sa mergem si noi la Brasov sa-si vada si strabunicii stranepoata...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Hello mamicilor,
Desi nu sunt eu activa pe forum sa stiti ca va citesc intotdeauna.
Am si eu o problema cu bebelu' meu: de cateva zile nu prea mai manaca( ii dau exclusiv san) iar in burtica lui e un adevarat razboi(destul de sonor).Pana acum a avut tot timpul colici, dar niciodata nu se auzea sa ii fiarba burtica.Oricum avand in vedere ca ne apropiem de 3 luni speram sa scapam de colici.Mananca in jur de 5 minute dupa care incepe joaca.In ultima zi are si kaka usor modificat in sensul ca are cam mult mucus.In rest nu are febra si e destul de vioi.
Ati patit asa ceva?La voi colici se manifesta cu sonor?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Si lu' fi-miu ii mai chioraie matzele de foame inainte de masa, dar asta cu muccusu' in kk nu prea e bine, mie pediatra la intrebarea cum e normal sa arate kk ne-a spus :" atata timp cat nu are mucus sau sange in el, e normal". si sper sa fie bine.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo...raspoimaine fac botezul
Ileana...de apreciat ca, desi,..stiind ca nu avea voie..a venit si ti-a aratat ce a puchinit el acolo....
Si tu ce i-ai raspuns ? L-ai laudat sau i-ai spus ca data viitoare sa lase mucu-n pace si la locul lui ?
Alessia drum bun si sa va intoarceti bine sanatosi.
Ro_Ana si Amaliei ii horbocaia burtica uneori. In ultima vreme nu-i mai face.
Cristina hai ca ai fost tare...

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Multam' Gripo
La al meu nu e de foame, ca ii face scandal dupa ce mananca............

Mergi la inceput