Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza se apropie week-end-ul iuhuhuhu
AndreeaP pupici multzi pentru Pupi sa-i treaca repede bubitza si tie supararea!!
Olivia pentru limbi suferinde noi ne tratam cu glicerina boraxata cu nistatin,iar pentru gat treci mama pe leacuri babesti,albastru de metil,cartofi aplicati pe gat,s.a.m.d!Sanatate
Nu stiu daca ati vazut creatia mea din week-end cine vrea reteta sa strige!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803501182736/21
hai pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneatza mneatza
sunt obosita si n-am chef de nimic.....tare as fi stat acasa azi
Andreea, vai bietul Pupi! refacere rapida.....si sa nu se mai intample!
Olivia sa nu scoti limba la noi suedezu da, are parul nitel mai inchis. si DA, vrea la plici plici...maaare munca de lamurire trebuie sa duc.
mai ce poveste/raport vreti voi de la mine? ca n-am priceput, pe bune. si luati-ma usor ca mi-i somn, da?
Gama si pe cand bebedoi?
Dana-ema hahahahaha ce misto faza cu Mario care era sa te moseasca. imi si inchipui scena...
Ioana arata bine biluta alba, e aluat foetaj si ceva legume la mijloc? da reteta!
deci ma duc sa mai beau o cafea...revin.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Ioana - daaa, reteta pls !!!
AndreeaP - pupam buba sa treaca repede ca la noi

O zi faina tuturor !!!

Noi s`tem bine, ne-am luat cizmele, ne-am facut de cap si am papat pizza, doar noi doua

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Am vizionat iar poze cu cei mai frumosi copii, ii pupam pe toti!
ADELA, nastere usoara si un bebe mancacios, sanatos si cuminte!
OLIVIA, sanatate multa! Vorba fetelor, nu vrei sa-ti trimitem niste medicamente?
ANDREEA, pupici lui Pupi si sa-i treaca repede buba!
ROXI, cu moralul sunt, zic eu, pe linia de plutire, fizic ma simt rau dar nici ca ma duc la doctor. Alaltaieri am zacut toata ziua, m-am tarat efectiv prin casa, singura cu Matei. De la ce? De la o lingurita de smantana.Bag LIV la greu, ceaiuri si incerc sa tin un pic de regim, dar ieri iar mi-am facut de cap (eu sunt Gabi, tata Mihai si sora mea Mihaela), asa ca ne-a indopat mama cu tot felul de chestii cu maioneze.... Si vreau si eu reteta de tort, plz!
IOANA, arata bine creatia ta, ne dai reteta?
CARMEN, daca lasi tigarile, baga si la mine reteta de lasat ca tusesc dimineata de rup.
DANA, misto faza cu pietrele, noi am carat de la mare o punga dar acum sunt in top castanele, culese de el si cu care e la fel de ocupat, le incarca in camion, le numara, face ciorba cu ele si tot asa. Si eu am declarat "stop" la cumparat jucarii, sunt interesante doar 10 minute si gata!

Asa, si un scurt raport, Matei stranuta cam mult de vreo trei zile, ii dau Oscilococcinum, nu a facut febra, asa cum s-a intamplat alte dati, dar s-a trezit azi cu nasul praf. Nu-l duc deocamdata la medic pentru ca iar ne da antibiotice, dar oare pot sa-i dau si un pic de Panadol in acelasi timp cu Oscilococcinum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Andreea, va uram sa se refaca Pupi repede si bine!
Olivia, multumesc frumos pentru lamuriri. Sanatate multa!
M-a luat Ioana cu poze de mancaruri de dimineata, m-a nenorocit!...:)))

Ma duc sa pregatesc probe pentru germania (vreau sa iau ca nemancatu', 100 de probe in conditiile in care imi ia in mod normal cel putin 2 ore sa analizez o proba! Am o problema...)
O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Avusei timp sa cetesc din urma, ca pesemne ca toate am cam sarbatorit devreme ce nu prea a fost activitate pe aici !
Roxi, heheee, era vorba de povestirea intilnirii cu sotul lu matale !! Asta asteapta fetele (si io cu ele !!) !
Anca, !
Andreea, mama, ce patanie neplacuta ! Pupici multi lui Pupi si tie o sa nu mai fii trista ! Stiu lipiciul ala, fain de tot, am avut si eu o sticluta adusa de la voi din state si mi s-a parut foarte utila, din pacate s-a termenat si de alta nu am mai beneficiat !
Carmen, o fosta fumatoare iti trimite toate urarile de sanatate !!
Olivia, haide mama, zi-ne si o veste buna, ca trebuie sa iti treaca !!! Io ma toot gindesc la tine si ai sa vezi ca o sa fie OK in no time !
Cristalina, spor la trebi !! Ca vad ca ai de terminat o odisee de probe !
Roberta, sanatate tie si lui Mateiu !
Ioana, am vazut poza, mamaaa si mie mi-a lasat gura apa, asa de dimineata, da-ne si noua reteta magica !
Io-s pe aici, incerc sa ma apuc de trebi, hehehe !
Si va doresc o zi minunata, ca se pare ca azi vom avea 17 grade cu soare (Roxi, venim pe litoral, sa il luam pe Pat la plici-plici !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Donc,incerc sa scriu o reteta,intindeti foietajul in tava,astfel incat sa cada vreun cm peste margini,puneti bucatzele de cascaval pe margini si cascaval ras pe fundul tavii,apoi legume(eu am pus juma de punga legume mexicane)feliutze de pastrama de pui si masline fara samburi.Apoi se amesteca 5 oua cu vreo 400 ml de smantana si se toarna peste.Se aduc marginile de aluat spre centru si se pune la cuptor timp de 30-40 de minute.La mine ca sa creasca frumos,am pus-o vreo 10 minute la mijloc si apoi am urcat-o sus in cuptor,si a crescut foarte frumos.
Acum vreau sa fac una tip desert,tot cu aluat foietaj dar umpluta cu branza de vaci indulcita cu miere si multe fructe1

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

BUna dimineata, deci nu a nascut nimeni!!!!
Roberta, Carmen, si eu vreau sa ma las de fumat, cum facem????
ROxanaz, pai incerc de ceva luni, dar la Matei am avut 1 an de incercari,asa ca nu sunt buna de ....prasila!Dar inseamna ca se poate,asa ca de luna asta incepem "inteligent",sa vedem cat ma tine,adica monitorizari de temp.ptr inceput,cu toate ca acum trei ani s-a intamplat intr-un noiembrie cand renuntasem la orice si asteptam programarea din dec.la histerosalpingografie.
Andreea,multa sanatate, stiu ce simti, Matei de cate ori cade mai serios isi musca limba/buza, ultima data acum 3 zile, si acum imi spune ca-l doare!
Ioana, merge si cu aluat de pizza,ce zici?

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

a nascut mitzu? ce mai trece vremea? pupam toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Mai intii pupici lui Pupi sa-i treaca buzitza cit mai repede si apoi Andreei ca sa-i treaca supararea!
Ioana - cind am vazut poza, desi nu m-am prins ce este, am ridicat doua degete pentru reteta asa ca mi-am notat-o si o voi incerca!
Cristalule - dar te lasa sa treci cu probele alea dupa tine?
Kim - multa sanatate si vorba fetelor, treci pe leacuri babesti ca astea functioneaza fara gres! Frigiderul de l-ai vazut e de la LG si are doar dozator de apa, nu face si cuburi de gheata. Din ce am vazut eu cuburi de gheata fac doar frigiderele de tip side-by-side dar astea erau f. scumpe si in plus nici spatiu nu aveam sa-l pun. Asta nici el nu a fost prea ieftin - ne-a costat 25 mil, dar sunt foarte multumita de spatiul mare din frigider si din congelator. Mobila a fost foarte scumpa pentru ca e import Italia, dar ne-a placut mult de tot si am considerat ca merita efortul...
gama - succes la bb2 - si eu ma pregatesc pentru asta, dar deocamdata doar teoretic - la practica trecem de anul viitor!
Dana, ce te invidiez cind aud cum sta Cado cumintel si se joaca - Stefan e argint viu, nu sta o clipa locului, distruge totul in cale de parca a trecut pe acolo taifunul...obosesti numai tinindu-te dupa el...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput