Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Magda, ca sa te linistesc un pic...La Maria am incercat 6 luni si cred ca a iesit de frica, pleca omul la un postdoc in Suedia pentru 6 luni si eram crizata rau!
Cand am pierdut sarcina dupa Maria, a iesit din prima...acum la samburica tot din prima.
Asa ca nu e o regula.

De fumat m-am lasat la 1 ianuarie 2003. Fumam de la 16 ani... Fizic mi-a trecut dependenta dupa 2-3 saptamani (am stat cu tigarile dupa mine inca 2-3 luni..."daca nu mai pot, fumez")..printre fumatori...
Dar am visat ca fumez pana acum, cand ramasei insarcinata cu samburica! Cred ca toata viata o sa fiu in mintea mea o fumatoare...
Dependenta psihologica mie mi se pare mult mai greu de invins...
Succese!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Vaaaiii ce rau imi pare de Pupi, pacat sa-si strice buza asa... of doamne!!

Despre fumat!! Va spun eu ca nu se poate sa te lasi de fumat DECAT DACA ai un motiv extrem de serios, o teama (iti e frica sa nu patesti ceva de exemplu) sau o constrangere externa. Eu m-am lasat de fumat cu mare, mare greutate...(imi era frica sa nu imi afecteze foarte tare vederea, dat fiind ca eu am probleme cu ochii) si abia dupa un an de ne-fumat, am considerat ca da... a trecut pericolul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neataaa
Philip, valeu, pupam pupi si pe tine, sa nu mai treceti prin de astea, refacere rapida! o zi de asta te termina...
olivia
azi am venit pe jos de acasa, ptr cunoscatoare din cug pina la bucegi, is super/ultra/istovita de nu-mi arde de nici o tigara, hihihi.. nu m-am lasat da` incerc sa le reduc la 5/zi
ioana, vazut poza cu pricina, cre` ca am sa-ncerc si io ca arata bine, ca tot m-am mai ingrasat nitel...
roxana, `poi fiecare am turnat aici povesti d`amour, la voi cum fu licheala?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, eu cu redusul tigarilor la 5 pe zi am incercat catziva ani...n-am reusit niciodata...:)
Iti urez succese maxime!

Gabi, ma lasa sa trec, astea arata chiar inofensiv, aveam odata unele mari, niste cristale, si aveam si un cutit de clivat in aceeasi cutie (care arata mai mult sau mai putin ca lama unui cutit de bucatarie).
Si la control ma opresc astia, imi iau bagajul, ma cauta prn toate alea si ma intreaba "ce avetzi in pantof"...Ma uit la pantof...zic..."picioru'?!"...Zice "Nu, pantoful din geanta! In el este un pachet!" Alunecasera probele in adidasii din geanta, arata ca si cum as fi ascuns acolo droguri si un cutit....Demential a fost!
A durat ceva pana i-am convins sa ma lase in pace...:)))

Aaa...lui Mitzu i se coace ceva! Daca a intrat Marina sa intrebe de nastere (vecina cu Mama Omida, deh), e clar...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Meii,eu una n-am fumat in viatza mea si nici sotiorul,in schimb Maria a inceput deja,merg cu ea prin parc si o aud pufain si respirand mai sacadat si o intreb"ai mucushori mama?",la care ea foarte senina"nu,fumez!!"
Apropo de mucusori,Roberta noi ne-am lutat vreo 2 saptamani cu ei,am luat nuroen alternand cu panadol si la gros ser fiziologic,colargol si pastilute de Karvol!sanatate lui Matei.
Carmencita uite d'aia nu merg pe jos ca eu trebuie sa urc dealul, si ajung obosita rau!
Gama cred ca merge si cu aluat de pizza da ala trebuie sa-l faci pe cand foietajul il cumperi

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Multumesc fetelor ptr.incurajari, Cristalinule, pai tot incerc de vreo 6 luni, nu-s deprimata dar cica suntem cam batrani si-or sa ne injure copiii cand vor merge la clasa 1 cu parinti pensionari, si ma enerveaza dom`le situatia asta, chiar nu suntem in stare???Stiu ca se poate intampla si la 40 ani, cumnata mea facu primul copil la 37 prin FIV, si pe-al doilea la 38!!!
Gabi,treci la practica ca tu ai bucatarie noua si mare!!!
Eu am zis ca daca nu pot sa-mi iau casa, macar sa fac copii!!!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, acu daca a intrat Marina si ne-a scris ca Mitzu a nascut, io un astept mesajul lui Cosmin, care sa "valideze" prezicerea !! Ca tot trecu ziua soacrei, nuh ?
Ioana, , taaare simpatica micuta fumatoare !!
Cristalina, , imi inchipui fetele alora de la aeroport, or fi zis ca au pun mina pe una bucata terorista cu cutitu'n teneshi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Multumesc Ioana, e facut, e congelat si m-am saturat de pizza, asa ca ma gandeam sa-l valorific in alt fel.
Marina zicea c-a nascut Mitzu, sau doar intreba????

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by gama

Gabi,treci la practica ca tu ai bucatarie noua si mare!!!
Eu am zis ca daca nu pot sa-mi iau casa, macar sa fac copii!!!

Cool ! Pai, spor la trebi atuncea si sa fie cu norok !!
Eu l-am facut pe Andrei la 35 de ani, asa ca subscriu ca se poate oricind !! Si noi tot incercam sa facem un bebe de vreun an, aproape doi, nu m-am gindit nicicind la analize, FIV sau alte dastea, am zis ca vine el cind doreste, nu cind planificam noi !! Si uite ca asa s-a intimplat, a fost cadoul nostru de craciunul lui 2003 !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Doamne, Philip, saracul Pupi! Sa stii, asa ca o consolare pentru tine, ca si al meu sotior a patit o chestie d-asta cand era mic si acum e ok. Lui i s-a desprins buza de sus cu totul, practic ii atarna, a fost nevoie sa+l coase. Se vede doar o dungulitza pe interior, dar in afara, nimic, nimic!
A nascut Mitzura???
Cristal, sa stii ca Ianca nu este foarte ascultatoare, are si ea fazele ei, dar a inteles ca o las sa aiba peretele ei doar daca nu mai incearca si pe alti pereti. La noi functioneaza chestiile care ii sunt explicate, cu argumente. Daca ii spun doar ca nu are voie ceva, e jale.
Marcela, ce mai faci? Ce zici de un teatru de papusi duminica? Eu i-am promis Iancai ca mergem, dar parca n-as prea vrea sa fim singuri.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput