Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 3
pako spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC AZI NUMELE,SANATATE SI FERICIRE!!!
va pup pe toate...nu pot a stau mai mult.....
kim222 spune:
Carmen imi pare rau ..dar asa este tonusul meu nu este unul bun..dar va citesc...m-au delectat povestile voastre...conduce datasat..Cristalina!!! Eu o astept pe Roxa..care este singura care nu a dat raportul!! Voi nu ati observat asta? Ntz, ntz....
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
edit..vazut poze cu Marii si ginerica italianul, motanul incaltat pe nume Botosica, Inca cea talentata, Giulia cea inalta!Oare am uitat pe cineva? Bucataria Gabrielei este superba..si de aici inevitabil..cit a costat? Am vazut ca ai frigider cu dozator de apa...produce si cuburi de gheata pe acolo? Cit a costat?
vazut si pe Roxa..superba culoarea !!!!Suedezului parca i s-a mai inchis parul asa este? La mare nu mai vrea?
cristalina spune:
Olivia, cum te simti?! speram ca bine!
Roxi, multumim frumos! La ce ristorant dam din burice si mancam!? (io salata cu nitrati, evident!)
Mitzu, nu te apuca de nascut ca trebe sa te duci la posta sa iei CD-urile. Le-am pus azi si sper sa ajkunga cum trebuie...si sa si mearga. Bambi e pe DVD impreuna cu Dragon Blade (desene pentru copilasi mai maricei) si Merchant of Venice pentru voi (adica in vreo 3 ani cand o sa se faca si Mara mare....hehehe
Pupam burtici!
Diana, am o admiratie maxima pentru copiii care sunt asa ascultatori...Maria cum prinde culori cum coloreaza tot...acuarele nici nu visez sa-i cumpar pana la scoala...hahaha
E artista ..la fel ca Matei al Magdei...:)))
O seara buna la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Mi-am adus aminte...Cristalinule, colesterolemia la virsta ta nu poate fi una alimentara ci una genetica! Am si eu pe al meu sot ..asa ca daca vrei sfaturi..Cit este colesterolul total dar HDL si LDL?
edit pr Adela...tin pumnii...Uka s-a nascut exact cind trebuia DPN era 30 august..pe 30 s-a nascut!
cristalina spune:
Genetica...pai nu trebuia sa iasa prost si pana acum?! Ca-mi iesea bine de fiecare data...
Scrie colesterol total. 235 la valori normale intre 120-240 (mie imi iesea altadata cam 170-180)
Mama ce foame m-a apucat!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
ai mostenit asta..si la un moment dat..apare..ei bine in cazul tau a aparut acum...Valorile date de tine...eu nu le recunosc ...eu stiu valori normale 120-200....tu ai 235...nu ai spus nimic despre HDL si LDL. Verifica si trigliceridele...in general se cupleaza....Daca ai dislipidemie genetica...ar trebui sa ai marite si trigliceridele..
Carmen poate ai avut vreodata pneumonie si nu a fost tratata deloc sau insuficient...Nu as mai fuma in locul tau!
carmenp spune:
ie greleee cum te mai simti azi? si chiar asa, roxiii, spune povestea, hai
quote:
Originally posted by kim222
Carmen poate ai avut vreodata pneumonie si nu a fost tratata deloc sau insuficient...Nu as mai fuma in locul tau!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
AncaMaria spune:
La Multi Ani de Sfantii Mihail si Gavril! Tuturor multa sanatate, fericire si impliniri!
Din pacate nu am vizionat pozele de astazi, sper ca diseara sa am timp..
tuturor!
kim222 spune:
Carmen ..ie grele..vointa sa fie!Azi ma simt..la fel ca in ultimele 5 zile..ma doare in git...si am o limba ciudata..nu va mai spun..ca fugiti de mine!
philip spune:
noi suntem tristi, am urmat-o pe bianca, adica pupi a cazut la gradi si si-a muscat buza pan' pe partea ailalta, nu a fost cusut ci i-a aplicat dr un lipici smecher ca sa ajute la inchiderea ranii. dar nu-l suporta si da mereu cu unghiile pe el, mai rau isi face. azi l-am rasfatat muuult si mi s-a rupt sufletul. la dr nici macar n-a marait, asa le mai zambea dr si asistentelor cand l-u curatat si aplicat lipiciul. is obosita psihic dupa eveniment asa ca fug in pat. maine voi vedea caseta video cu cum s-a intamplat ca se filmeaza tot si pana si directoare era revoltata asa ca...nu ca ar fi o consolare dar macar poate n-o sa se mai intample altor copilasi daca vor lua ceva masuri.
pupicips am vazut-o pe maria care tanjeste dupa italian si o pictorita talentata. cand vad fetite parca as vrea si eu...uf, hai ca fug ca mi-e inima grea azi
philip&andreea