Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Uite, Daria, cum fac eu ciulamaua - pun la fiert intr-o cratita carnea de pui(de obicei folosesc copanele, ca nu e asa de atzoasa carnea ca aceea de la piept), alaturi de o ceapa, pastrirnac si telina, eventual un morcov si cind e gata (carnea), scot legumele si in zeama ramasa adaug smintina (si iaurt, dar asta la mine e optional, daca vrei pui, daca nu, nu, mie mi se pare mai bunutz cu iaurt, ca ingineria capata un gust usor acrisor) si o lingura de faina si gata !! aaa, si oleaca de sare, fireste ! Eu nu folosesc vegeta in mincarea pentru Andrei ...
Ciuperci nu prea i-am dat, foarte rar, in mincare am pus insa acum ca am vrut sa aiba si alt gust ciulamaua decit o fac de obicei ! Plus ca de fiece data cind cumparam pizza Gizmoul culege zor nevoie ciupercile de pe felii !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
alice....bogdaproste de ciucalata
...nu conteaza de care...doar..sa fie
Asta imi aminteste de o prietena care la discutii la misto despre sex si calitatea lui sau a 'instrumentului'...zicea:nu conteaza ce si cum....sa fie!![]()
Ma uitai la poze...faine jucarele are Andrei...si ce frumos se joaca el.Al meu e Speedy si nu are rabdare sa stea intr-un loc mult timp
.Iar covorul e misto tare...prima data,chioara cum sunt,am zis ca animalutele din covor sunt jucarelele lui Andrei
Am vazut si un lego.Are rabare sa construiasca?
Diseara sau maine fac o reteta noua de tarta cu mere,iar dupa ce scrie in reteta,se face fooooaaarte repede.Daca imi iese,pun reteta.
Te pup si io dulshi,dar sa nu comentezi ca te ung cu ciucalata
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Mitzu - am retinut, deci nu azi...inseamna ca voi scapa momentul ca eu miine plec la Atena si revin abia luni pe forum...oricum iti urez nastere usoara si fara probleme!
Ce a patit Papadicu??????
Kim - am vazut pozele noi cu Uka - m-ati dat pe spate cu cele in care maninca singurel iaurtul!
La noi weekendul a trecut fara evenimente, azi e ziua soacra-mii, dar am serbat-o ieri (cred ca e in culmea fericirii - eu plec pentru restul saptaminii si o las pe ea stapina peste Stefan si sotul din dotare!)...
Mai invatati-ma si pe mine ceva daca stiti - nu stiu cum sa-l dezvat pe Stefan sa mai dea in noi cu palmele. lucrul asta se intimpla si cind e nervos ca nu-i facem pe plac cu ceva sia tunci ne cara palme peste fata, pe mine ma trage de par, in fine, dar si cind e linistit - de ex. e binedispus, il iei in brate si deodata te pomenesti ca-ti trage palme peste ochi! Ii spun sa termine si el nimic, rizind, iti mai arde citeva! Tac-su a inceput sa ridice vocea la el, iar Stefan se potoleste uneori citeva secunde, dar apoi o ia de la capat. Ieri de ex. l-a lovit pe taica-su, acesta a tipat la el sa se potoleasca, copilul a inceput sa plinga, e l-am luat sa-l impact (moment in care m-a lovit, m-a tras de par, etc) - eu m-am enervat la rindul meu si l-am pus pe canapea spunindu-i sa stea acolo pina se linisteste (m-am coborit sa-i explic evident la nivelul lui, dar destul de departe ca sa nu imi mai iau una peste ochi...) si nu l-am mai bagat in seama. A plins putin si apoi s-a linistit, s-a dat jos de pe canapea si s-a dus la joaca ca si cum nimic nu s-a intimplat...
Prin urmare am incercat si cu vorba buna sa-i explic, am incercat sa dau si eu in el (evident nu tare!) in ideea ca vede cum este, dar degeaba...cum sa-l dezvat de asta??
Hai ca m-am lungit, dar chestia asta a devenit o problema pentru noi si nu stiu cum sa procedez...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
elou
mai fetelor stati linistite, Papa in afara de o otita si o durere de cap e ok. adica nu-i pe duca inca
.
Gabi si eu studiez aceasta problema. Pat face urat de tot, nu te loveste in schimb se da cu nasu de parchet...lucru care evident il enerveaza si mai tare. la noi merge cu ignoratul si cu trimisul in camera, unde urla 5 minute si se intoarce spasit suspinand. mie mi se rupe inima si dupa 3 secunde dumnealui se urca pe mine si ma iubeste. concluzia? il doare undeva.....si face pe nebunu'. daca gresesc va rog corectati-ma. distractie placuta la atena ce catzi acolo?
Mitzu pup! cand vine Mara, dimineata?![]()
alice2004 spune:
Nora, heheee, nu comentez !
Cit despre prietena ta, uel, stie ea ce stieeee !!! ![]()
Ajtept reteta de tarta, ca am un presimtz ca va iesi superbuna !
Gabi, calatorie placuta la Atena !
Si ca intrebai de problema cu palmele, apoi parerea mea este ca tre sa ai rabdare - la noi a functionat si chestia asta a trecut la Andrei asa cum a si venit ! Palmele ca palmele, dar sa vezi cum a fost cind eu stateam pe jos si ma jucam cu el, am intors capul catre Florin ca nu mai stiu ce imi arata la calculator si gizmo a venit din spatele meu si mi-a aplicat in cap o masinuta de am vazut stele verzi !! Nu stiam sa pling (de durere) sau sa rid (de comicul situatiei, ca si al meu sotz ridea cu gura pina la urechi, hehehe, de necazul altuia !!!). Si noi am incercat cu explicatul, cu pedepsitul, cu de toate !! Am ramas insa fermi pe pozitii si i-am explicat de fiece data ca nu e frumos, ca nu e bine ... dar a trecut ceva timp pina informatia a ajuns la creier !!![]()
Alice si Andrei
szivarvany spune:
La noi e grav ... adeka Giuliei ii ajunge sa o atingi pe obraz in semn de palma, ca se oftica atat de tare ca nu mai vorbeste cu orele; asta se intampla cand tine mortis sa sara`n drum
si eu o smucesc, ii explic, dar cand a 5-a oara face asta mooor.
Aseara, tot cu cartile eram io si ea cu nervile, a venit si m-a potcovit peste burta, dupa care s-a aruncat pe burta in pat, a meditat si a venit si m-a pupat pe burta unde ma clapacise, io am ramas fara replica ... sincer ... dar i-au trecut instantaneu nervile.
Leeloo - sedere placuta in Gracia 
Papadicea - hai acas` la tratamente mey 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ina32 spune:
Buna dimi la pranz,
Vad ca Mitzura nu nascu, deci se prelungeste suspansul
. Gabi-problema asta cu batutul o avem si noi, dar noi ne-o luam doar cand e nervos
.In ultimul timp parca parca s-a mai potolit...sau nu l-am mai suparat noi![]()
Cristalina-succes la dr, si sa-i treaca bubitele Mariei!!
Andreea Mironeanu-pupici multi Stefaniei. Eu stiu ca daca problemele cu ochii se descopera si trateaza pana la varsta de 6-7 ani, sunt sanse mult mai multe sa se recupereze total. Si eu l-am dus pe Radu la control (eu am probleme serioase)deocamdata nu e cazul de okelari, dar vreau sa-l duc si la Bucuresti.
Olivia- mamaaaa...ce de jucarii frumoase si multe are Luca!!! Si ce camera maaaare...Cum mai e cu Strivectinul ala, ceva efecte?
Vazut si pozici frumoase cu puiu de Alice.
In weekend am gaiti si io pui din ala cu ciuperci, dar fara porumb, a iesit destul de bun, dar cam uleios/gras, ma gandesc c-am gresit io ceva p-acolo.
biluta28 spune:
Revin pe ziua de azi, vazut ochelarista si pui de Alice.
Nora-- nu am facut reteta ca abia azi am dat de ea dar retin ca merge cu mamaliga
Cat despre ciuperci noi suntem fani asa ca Edi de la 1 an papa la greu orice fel de mancare la care se preteaza ciuperci, dr. lui chiar se distra pe tema asta caci are si ea o fetita mai mare unpic decat el si mai vb. despre ce sa le mai gatim copiilor.
Alice si eu am fos la Auchan dar am fost dezamagita. E prea imens iti trebuie o zi intreaga sa-l vezi pe tot si bine inteles tipic rom. i-au dat drumul fara sa fie finisat fara sa se fi deschis toate magazinele, etc.
Cat despre preturi sunt idem Cora ba chiar unele cu cativa lei mai scumpe.
Asa ca nu am stat prea mult pe acolo am zis ca intr-un wd voi face o "excursie" acolo ceva gen stat toata ziua si puricat coltisor cu coltisor (asta de curiozitate).
Roxana daca nu a rasp. Alice acesta e la 2 pasi de Cora Pantelimon pe Liviu Rebreanu- 1 DECEMBRIE 1918
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
alice2004 spune:
Roxi, Auchan -ul s-a deschis la noi in cartier, unde-s baietii dupa blocuri, hehehe, adicatelea cica in Titan, dar este cam la granita dentre Titan si Salajan, unde este si Billa ! Pe bdul 1 Decembrie 1918 mai exact ... aproape de circa 13 de politie !
Alice si Andrei