Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Ca acusi citii raspunsul tau, Mihaela, da, intr-adevar, este mare magazinul, si noi am fost cam in fuga, Andrei era nervos si nu vroia sa mai stea, cerea mereu "acasa-acasa" de m-a innebunit, de obicei mergem cu Florin, dar cum el duminica dimineata e la muncile lui, am fost cu frate-miu si cu fetita lui, care mai mare fiind, a stat cuminte ... asa ca nu am avut nici noi timp de vazut prea multe ! Am dat asa, o raita de recunoastere, ca doar e in spatele blocului meu (aproape) si nu se facea a ramine nevazut !! Lume multa si lucratorii mi s-au parut cam aerieni, poate or fi fost obositi de citi s-au perindat in zilele acestea de la deschidere !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Roxi, ma duc la sedinta regionala de marketing care anul asta are loc la Atena...si daca tot sunt acolo mi-am mai prelungit cu inca o zi ca sa fac si cumparaturile de Craciun acolo...![]()
Deci nu suntem caz singular si ar trebui sa continui cu explicatul...pina se prinde. Nu e strain nici de datul cu capul de podea - asta face de obicei cind cade si plinge sa-l ridicam noi de jos, iar noi nu o facem... Atunci se supara si se da cu capul de podea pina cind ma duc si il ridic de acolo...
Am auzit si eu ca s-a descis Auchan (cind tocmai ce s-a inchis pentru 1 an bulevardul 1 Dec...) dar nu am fost acolo si nici nu cred sa ajung ca e tare departe de mine. Eu ramin in continuare "fan" Cora si Carrefour (dar din Militari).
Am uitat sa-i urez si eu succes Monicai la eco si testari!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
mersi Alice si Mihaela.
Gabi distractie placuta!
sa va zic ca si noi mergem in week end la budapesta....is tare fericita! ![]()
carmenp spune:
cistalule, pupam botosica si simburica
andrea, la cine ai fost? ai mare norok daca sta cu ochelarii, nu stiu daca ai mei ar fi stat...
mitzule, se vede treaba ca mara e cu personalitate;)) sigur schimb tastatura pina vinea ea, ca f5 e pe drojdie, hihi
edit, urez plimbaretelor sejur placut, musai sa veniti cu pozici
dario, multam de intrebare, cupiii`s ghini, ceva muci si tuse da` nica anormal. ilinca mi-aminteste la fiecare telefon sa-i duc baboane si cacalata;))
edit la edit, olivia tu cum mai esti?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Eeee, ce de plimbarete paici !! Apoi sa aveti zile fromoase si sa va plimbati si pentru noi restu' !! 
Carmen, sanatate cupiilor ! 
Alice si Andrei
mitzura spune:
Eu sunt tare nefericita: conexiunea asta de dial-up merge foarte prost, se incarca o pagina in 5 minute, nu pot sa vad poze, si am senzatia ca nu mai sunt la curent cu nimic....tocmai acum trebuia sa mi se intample chestia asta, cand si asa nu prea am ce face si tot staaau si astept.
Am mai scris o data mesajul asta dar l-am pierdut, asa ca il reiau pe scurt.
Roxi, am facut din nou tarta cu aluat fraged si cu crema dupa reteta ta, de data asta a iesit foarte bine, ca m-am prins ce am gresit data trecuta: atunci am pus aluatul prea gros si nici nu l-am copt chiar bine asa ca a fost cam ciudatel. In plus, mai stii ca ampus mai mult lapte la crema si nu s-a mai intarit, asa ca am remediat-o si pe asta. Iar acum am facut-o cu kiwi, asa ca s-a si taiat mai usor. Asa ca inca o data mersi de reteta 
Cristalina, sa treaca repede bubitele! Ca sa pleci linistita. Si bafta azi.
Gabi, si celelalte fete, solutiile la problemele pe care le aveti voi (si noi le avem la fel) sunt doua: avertiesment + ignorarea (face urat ii intorci spatele si pleci din camera) si time-out-ul (atunci cand face urat dar nu poti sa-l ignori pentru ca se raneste pe el sau pe altii). Cand copilul meu face crize (de obicei tipa ca nu primeste ceva interzis, sau se tavaleste pe jos), ii spun ca nu imi place ce face si plec de langa el. In 1-2 minute se linisteste si vine la mine spasit. Si ii mai explic inca o data,pe un ton frumos de ce nu a fost bine ce a facut.
Cu time=out-ul ("esti pedepsit pentru ca....", "treci la coltul de rusinept ca...") avem inca ceva probleme ca nu prea vrea sa stea. Trebuie sa stea cate un minut pentru fiecare an de viata, deci vreo doua. Asta se aplica cand ne plezneste, ne musca, arunca cu obiecte pe care le poate sparge, etc...
Si am grija sa il laud cat mai mult cand face lucruri bune si sa nu il bag in seama pe cat posibil cand face ceva ce nu-mi place.
Ce am observat eu la noi. Cu mine copilul nu face crize aproape deloc, asta in conditiile in care nu ii fac toate poftele, dimpotriva, sunt destul de ferma cu el. Cu tati e undeva la mijloc, dar si cu el e relativ ok. Cu bunicile (mai ales soacra-mea) in schimb e nenorocire, aproape ca nu se pot intelege cu el. Asta pentru ca, desi le-am explicat ce ar trebui sa faca, continua sa ii dea atentie exact in momentele cand face mai urat, continua sa-l cicaleasca intr-una (cum intinde mana sau face ceva se aude un "NUuuu!"), si in general sunt tot cu gura pe el.
Cand intra soacra-mea pe usa, incepe haosul. Incepe sa tipe (Tudor) sa se isterizeze, sa faca nazuri. Mai nou prefer sa raman singura cu el, ca e liniste.
Hai ca acum m-am lungit prea mult.
Nora__ spune:
Carmencito....tot cu Coco,tot??Bey ce bafta au unii...pffffffaaaaaiiiii...Macar sa nu spuneti ca ati stat numai in casa si nu v-ati relaxat deloc prin targ,ca ...mor aici
Vreau si eu o saptamanaaaaaaaaaaaaaa.....liberaaaa...(dar sa fie copiii aproape
)
loooool...'caca-lata'...daca iese si lunga...te-ai aranjat de productia pe 2007,poti si exporta ![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
amironeanu spune:
Fetele din Iasi, noi am fost la dr. BOGDANICI. Eu am aflat ca este dintre cei mai buni dr. oftalmologi pediatri din mai multe "surse". Are cabinet in pasajul Stefan cel Mare, va pot da mai multe amanunte daca va intereseaza.
Ma pregatesc sa plec dupa Stefi asa ca va doresc o zi buna in continuare si drum bun "pasarilor calatoare".
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Nora, esti de coma, frate !! ![]()
Ma pregatesc si eu sa plec acasa, sa vad daca azi am timp de tortul lui Roxi, ala cu portocale, si daca da, va zic miine ce-a iesit !
O dupaamiaza buna va doresc ! 
Pupici schimbului III
si muuuuuuulta sanatate Oliviei !!!
Alice si Andrei
carmenp spune:
noro, uite cum facem, ti-l dau pe coco ca banuiesc ca pe pasa nu-l vrei :)) si ada copchii la mine sa stau io cu ei o zi, doo, trii da` nu mai mult pin` iti incarci bateria, eee? ce zici?
prin tirg m-am relaxat cu ionu` ca pentru pasa asta cu tirgu` nu-i relaxare, biliv mi
pasa se relaxeaza cel mai bine la servici;))
quote:
Originally posted by Nora
Carmencito....tot cu Coco,tot??Bey ce bafta au unii...pffffffaaaaaiiiii...Macar sa nu spuneti ca ati stat numai in casa si nu v-ati relaxat deloc prin targ,ca ...mor aiciVreau si eu o saptamanaaaaaaaaaaaaaa.....liberaaaa...(dar sa fie copiii aproape
)
loooool...'caca-lata'...daca iese si lunga...te-ai aranjat de productia pe 2007,poti si exporta
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,