Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Andrea, apoi si eu zic ca daca Stefi tine ochelarii pe nas, e de bine, mai mereti la un control dupa timpul prescris si poate nu va mai fi nevoie de ei dupa ! Pupici !!
Ioana, multumesc inca o data pentru reteta, a iesit tare buna ! Asteptam si altele din categoria aceasta, adicatelea a retetelor care se fac rapid si fara bataie de cap !
Mey, io zic ca Mitzu se hodineste, ca azi are relache de nascut, ca doara e 13 !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Neata!
Am intrat sa va spun ca n-am nascut, ca sa nu va impacientati. N-am apucat sa citesc din urma. Chestia e ca avem probleme cu conexiunea pe cablu de acasa si se pare ca aceste probleme vor mai dura un timp. Asa ca acum am intrat de pe laptop unde am o conexiune dial-up (mult mai proasta, mai inceata si mai scumpa). Sper totusi sa se rezolve repede.
Pe la noi toate bune, in afara de faptul ca ma doare gatul. Daca reusesc sa trag acum, cand trebuie sa nasc, o raceala din aia cu tuse si muci, sunt cea mai tare (....din parcare ).
Hai ca va pup si ma duc sa citesc ceva din urma, si sa intru sa-mi vad contul de la rds, ca sa ma lamuresc ce dracu de probleme avem.
alice2004 spune:
Uite, ce ziceam io ?
Mitzuu, sanatate multa, mama !! Ai grija cu stranuturile, daca apar !!
Am mai pus neshte pozici noi in albumul de noiembrie, daca vreti sa ne vedeti la joaca !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Salutare si de la noi !
Mey, de Papadicea nu stiti nimik concret ???
Mitzu - sanatate muuulta la tine, pupam burticea.
Amironeanu - eu o declar pe Stefania cea mai cuminte mandra din gasca. Si sunt sigura ca daca poarta constiincios ochelarii, va fi totul bine (nici eu nu as opta pt asteptatul a 6-7 ani ...). Si este foarte frumoasa cu ochelarii
Am vazut pozici cu Luca si Gizmo
Cristal - bautul de Claritine si mixtura pe bube nu merge contra scarpinatului ? Sa ne dai de veste diseara ca intru special sa vad daca e ok samburiciul din burtika. Si sa vad de Mara.
Carmenp - ce-ti fac cupiii ???
Noi s`tem bine, cu crize si istericale si io m-am pus pe studiat doo carti care ma baga si mai si in ceata: Secretul copiilor fericiti si Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex. Asta in timp ce Giulia zbiera aseara ca nuuuuuu, cartile sunt ale Giulieiii, nu mami, nuuuu, tatiiiii si alerga ca o bezmetica dincolo la tata`so sa ma dea in gat si`napoi sa se mai mieune daca-daca pune mana pe carti
Daria & Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Ioana, multumesc inca o data pentru reteta, a iesit tare buna ! Asteptam si altele din categoria aceasta, adicatelea a retetelor care se fac rapid si fara bataie de cap !
Alice si Andrei
Pai la d'astea ma bag si io,daca v-as spune de unde am cules-o,am luat toate revistele mami si academia mamicilor din colectie si am taiat toae retzetele,asistata de mandra, care il anunta pe tacsu ca "mama face bunatati"apropo,ea din "roata"s-a servit doar cu masline si ceva aluat,ii bun si atat.
gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Mey, si io citii despre Papa si habar nu am nik, vad ca nici fetele celelalte nu stiu mare lucru ... sper sa nu fie ceva grav !!
Daria, hehehe, no problemo, si Andrei zbiara la fel de tare cind nu ii convine ceva, asa ca uelcom tu da klab !!
Ioana, cool faza cu retetele, si eu mai faceam colectie din cele tiparite in reviste, am chiar si incercat cite ceva de acolo, dar Andrei m-a tratat cu indiferenta !
Editez - aparu Duamna Floare galbena si scrise ce si cum ... Sanatate muuuulta, Papa si ai grija de tine !
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Neatza la fetele cucuietele!
Azi e luni...13...nici iarba nu creste...si Nora lancezeste...in coada de peshte...ciocolata ea cerseste(n-am gasit alta rima)
Olivia....frumos cucuiet ai si grasunel...si jucaus...Cand danseaza e grozav Tu cum mai stai cu sanatatea?Ti-ai mai revenit?
Ioano..de abia astept sa prestez reteta ta,dar mai pe miercuri,joi...ca acum am facut iar puiul ala cu smantana si ciuperci,ca tare ne-a placut prima data.Ce mai face motzata?Ce secrete mai are?
Mihaela...cu placere si sper ca v-a placut.Merge grozav cu mamaliga.
cristalino...bafta la teste...sa fie bine samburelul si sa pleci linistita la Germanica.Si eu zic ca pt Maria trebuie ceva antialergic.Plus o crema calmanta pt bubite.
Pana la urma,ce are Papadica?Ca io de mult tot ma intreb retoric de ce nu mai apare.Multa sanatate,Papadie!!!
Andrea....ce bine ii sta Stefaniei cu ochelari!!!!Si daca ii si poata,...pai ai o bomboana de copil
alice....gospodina mica ce esti tu...ai respectat reteta sau ai mai adaugat cate ceva?Zi dreptAdica...ma gandesc ca ar merge si niste ciuperci.Si oare cu piept de pui ar merge?
Daria...de ce urla Giulia?Ca ai pus mana pe carti???Poate vrea sa invete singura
Mitzule...chiar ma gandeam...ca poate esti deja in vorba cu samburica Sa speram ca sta pana miercuri...asa cum vrei tu
Anca....Liliana...philip....vrabiuto...Danele...Lia...sunteti bine?
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Eeee, Nora, draga neichii, tocma ce ma intrebam in gindurile mele ascunse pe unde-tz lucesc ochishorii azi !!
Dau io ciocolata - de care vrei ???
Modificari la reteta, am adus ceva-ceva, in sensu' ca bagai toate engredientele la robot si le macinai mai marutn, sa nu se speteasca al meu copil sa mestece (ca daca gaseste vreo coaja mai tare o mozolesteeeee de zici ac cine stie ce are in dinti !!!). Da, am vrut sa pun si eu ciuperci - sigur ca merge - dar tocma facusem una bucata cratita de ciulama de pui cu ciumperci si am zis sa nu fie doo feluri cu ele, ca Andrei si asa nu prea are voie dastea ! Si nu vad de ce nu ar merge si cu piept de pui, doar ca ala e mai atzos oleaca ... dar poci pentru ca sa incerci !!
Hai ca te pup dulshi !! Si pofta buna la voi acolo !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Alice - baga reteta de ciulama pls, dar asa, ca la prosti.
Si btw, ati dat ciuperci la copii ??? Ca io inca nu.
Daria & Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Peseu - Liaaaaa, azi pe unde esti ???
Ca te gasii mai ieri la un topic pe "Nasterea unei stele" cica nu stii cum sa nasti ! Breee, tu vorbesti serios ??? Pai pe Danutz nu l-ai facut tu, maica ??? Hai, mai treci si pe la noi, sa te mai vedem putintel !! Mai zi-ne despre tine si pune fata odata o poza cu tine ACTUALA, sa vedem si noi burtika !!!!
Alice si Andrei