Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Neatza, fetele !!
Mey, da ce liniste-i paici ... si in uichend ati fost cuminti, cred ca si Mitzu este OK, ca nu am gasit nici o veste paici - si cum nici azi 13 nu si-a propus sa o aduca pe Mara pe lume, pot sa ma apuc si eu de treaba !
La noi in Bucuresti ploua si e frig, spre deosebire de zilele de ieri si alaltaieri cind a fost mare soare si am putu sa merem afara la joaca ! In uichend m-am tinut si eu de gateli la bucatarie, asa ca Monica nu ai fost singura pe metereze ! Am realizat reteta Ioanei, a iesit suuuperbuna, nu am apucat sa fac poze ca juma a disparut brusc din tava atacata de barbatii mei !!
Am reusit de am fost in plimbare si pe la nou deschisul Auchan, nimik nou sub soare, cam aceeasi marfa ca si in Cora, ce a fost fain este oferta mare de jucarii a amindorura, au bagat la greu astia fel de fel de dracii, bani sa ai ! Asta ca ne gindim deja la cadourile de mosi Niculae si Craciun !
Olivia, am vazut pozele si filmuletele, mi-a placut taaare de tot aceea in care Uka doarme cu coroana pe cap, hehehe, si clipul in care danseaza cu jucaria ... si Andrei tot asa, in cerc se roteste ! Pina ameteste si trebuie tinut ca altfel cine stie pe unde cade si in ce se loveste !! Pupici muuuulti !!
Va doresc o saptamina minunata si linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
Roxi, multumim de intrebare...
Io's in stresuri...Am o mie si o suta de probe de preparat, trebuie sa plec acum la 11 ca ma duc sa fac ecografie si triplul test...Iar stresul cel mare e ca bubele Mariei arata oribil!!! Pe manute nu mai are aproape nimic.
E ca un fel de crusta intinsa pe tot obrazul, care se face urata cand iese afara din casa, e clar ca e de la praf, de la temperatura, de la ce o fi.
Az'noapte am tinut-o de maini ca sa nu se scarpine, evident ca mai atipeam si eu si ma trezeam cu niste imagini de obraji sangeranzi in minte....grrrr
Maine ma duc cu ea la doftor ca azi trebe sa vedem ce si cum cu samburica.
Iar poimaine plec 10 zile si o las asa buboasa acasa...Offf...
Partea proasta e ca se scarpina de/cu orice...daca o tin de manute apropie de mine, se culcuseste la pieptul meu ...si se scarpina de bluza mea!!!
In fine, se rezolva si asta...
Mitzu, nastere usoara! (daca n-ai nascut deja )
Papadico, zi-ne cum mai esti! Sanatate multa tie si printeselor!
Olivia, l-am vizionat pe Luca. Frumoase poze. Pupam! Sper ca esti mai bine.
Daria, construiesti capitalismu' feroce duminica!? Ntzzz!
O zi excelenta sa avem! Si o saptamana si mai si...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
Nu am reusti sa citesc ce ati scris in urma, am vazut doar ca Mitzu nu a nascut si nici Lia (LIA, tu cand ai DNP-ul?) si nici sora mea.
Am reusit sa pun si eu poze cu Stefi aici si o "surpriza". Doarme foarte rau in ultimele nopti, plange, se foieste si nu stiu daca din cauza nasului (nu-mi dau seama daca este infundat sau nu) sau nu mai incape in pat. Ea inca doarme in pat de bebe, are numai 55 cm latime! si mi se pare ca doarme tare inghesuita acolo. Acum caut o firma, ceva care sa faca mobila din lemn si sa ne faca si noua un pat.
Hai ca fug la treaba, dar mai revin, sper sa reusesc sa citesc si din urma. O saptamana buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andries spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Neata!
Iar stresul cel mare e ca bubele Mariei arata oribil!!! Pe manute nu mai are aproape nimic.
E ca un fel de crusta intinsa pe tot obrazul, care se face urata cand iese afara din casa, e clar ca e de la praf, de la temperatura, de la ce o fi.
Az'noapte am tinut-o de maini ca sa nu se scarpine, evident ca mai atipeam si eu si ma trezeam cu niste imagini de obraji sangeranzi in minte....grrrr
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristal... de la orice ar fi bubele alea, daca vrei sa nu se mai scarpine [poti sa incerci sa ii dai niste claritine sirop pentru copii, o lingurita, stiu ca este pentru alergii dar ajuta foarte bine la eliminarea scarpinatului si mancarimii, stiu asta de la Victor. Sanatate
si la restul trupei.. o saptamana buna sa avem!!
Andries
roxanaz spune:
wow Andreea i-ai pus Stefaniei ochelari? ce dioptrii? cred ca e premiera in gasca noastra.
cristal imi pare rau de bubele mariei. nu merge cu fenistil pe ele? ca tot antialergic e. bafta la test azi sa fie samburica super ok!
alice2004 spune:
Cristalina, sanatate multa Botoshicii, , io nu stiu ce satz spun despre bubitzele cu pricina, si Andrei are ceva pe mina stinga care vad ca nu trece cu nici o crema pe care am aplicat-o pina acum, dar la voi cred ca este mai nasol de atit ! Banuiesc ca e vreo alergie, sa ne spui ce zise nenea doftoru ! Iar pentru tine azi sa primesti numa vesti bune de la control (ceea ce sint sigura ca se va intimpla !). Si spor la trebile pentru Jermanica !!
Andrea, am vazut pozici cu micutza ochelarista -, mey, da' ea chiar poarta ochelari ? Ca pe mine nu ma mai ajuta memoria sa imi amintesc daca ai spus asta in trecut ...
Andries, same to you, sanatate multa si o saptamina OK din toate punctele de vedere !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Andrea arata foarte bine Stefi cu ochelari, as vrea sa stiu daca vrea sa ii poarte. Si eu va trebui sa ii pun ochelari lui Victor, dar astept pana va face 3 ani sa vedem daca nu cumva se rezolva problema pana atunci.
Andries
amironeanu spune:
Nu am apucat sa va spun de ochelari, asa ca va povestesc acum.
Stefi s-a nascut la termen, natural, deci nu ar trebui sa fie nici o problema in aceasta directie, dar si eu si tati avem ochelari (eu 0 si -2,5; tati -1 si -3,5). Ca orice copil a avut strabism, numai ca la 2 ani inca se observa strabismul. Asa ca am cautat cea mai buna dr. oftalmolog, specializata in copii din Iasi si lunea trecuta am avut programare. Da, ii fugea tare un ochisor, cel drept. Numai ca dupa ce a pus-o la apart (cel cu balonul) a tras concluzia ca strabismul Stefaniei este un efect pentru ca ea nu vede bine. I-am pus apitropin in ochi pana sambata cand iar am fost la control. Aceeasi concluzie, Stefi are nevoie de ochelari si daca ii poarta tot timpul, intr-un an de zile ar trebui sa se corecteze vederea si sa dispara si strabismul. Are dioptrii la ambii ochi, +2 la dreptul si +3 la stangul si peste o luna mergem iar la control. Acum trebuie sa o laud pe Stefi care s-a comportat exemplar la toate controalele, nu a spus nici pas, a facut tot ce i-a spus dr. Iar ochelarii ii poarta de sambata dimineata, fara probleme, cand se trezeste stie ca mergem sa ne spalam pe ochi si apoi pune ochelarii. Poate este mai usor pentru ca avem amandoi ochelari. Azi am dus-o la cresa cu ochelari, sa vedem cum va fi. Eu sunt cu inima indoita, toata lumea ma intraba ca nu e prea devreme pentru ochelari, nu stiu cine mi-a spus ca nu stiu de dr. spune ca pana la 6-7 ani copii nu trebuie sa poarte ochelari, etc. Nu-mi vine nici sa ma duc si la alt dr., mi-e frica, poate ma baga mai tare in ceata. Imi tot spun ca dr. stie ce face, ca nu strica ochii copilului mai tare si ma tot gandesc ca daca Stefi accepta ochelarii inseamna ca nu o deranjeaza, nu?
Gata, mi-am spus oful, sper sa fie bine.
Vazut poze cu Luca, of, ce jucarii frumoase are, noi nu gasim asa ceva.
Daria, duminica la munca?! Macar iti da o alta zi libera?
Cristalina, bafta multa la dr. si pentru samburica si pentru Maria. Eu i-am dat Stefaniei sirop antialergic - Aerius - pentru nasuc, dar nu cred ca i-ar face rau nici Mariei, mai ales daca este alergie la ceva.
Ioana, am facut si eu in week-end reteta ta, a iesit super, eu si tati am savurat-o, de domnisoara mea nu gusta nimic nou
Super faina ideea de a sta niste parinti cu mai multi copii. Eu ma ofer voluntar, Stefi se bucura la nebunie cand are copii in preajma.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andries spune:
Andrea, sa stii ca si al meu a fost controlat la ochi si avea asta primavara un +1,2 si +1,6 (nu stiu pe de rost cat are la stangul si cat la dreptul) si avea si strabism inca de mic, dar incet incet s-a corectat strabismul. Doctorita (o tipa super) mi-a spus ca are o sansa sa se corecteze spontan, dar daca la 3 ani va avea in continuare un + ceva va trebui sa ii pun ochelari. Eu sper sa scap fara ochelari, dar nu se stie. Practic la mine in familie eu o am pe sora mea care avea tot asa un + ceva la un ochi si strabism si din cauza ca a stat la bunici, care bunici nu ii dadeau ochelarii sa ii poarte (desi ii aveau), a ajuns si la operatie si cu toata operatia nu a mai putut recupera ochiul respectiv (e ambiloapa cum s-ar zice, are un ochi estetic, dar nu functional). Asa ca... tine-o cu ochelari neaparat!!!
Andries
g_ioana spune:
Pupacim mica ochelarista,io recunosc ca am mai vazut copii cam de 2-3 anisori cu ochelari,apropo la ce doctoritza ati fost?
Cristalina,bafta multa la doctor cu samburica si sa-i treaca repede bubitzele Mariei!!
Mei,ma bucur ca v-a placut retzeta mea,noi in week-end am prestat doar mancare de regim,gratare,orezutz,morcovi si cartofi la cuptor!
Ce ziceti,s-a hotarat Mara sa iasa sau iar face Mitzu curat???
gorodeii
aripile mele