FIV 89
Raspunsuri - Pagina 6
denisa75m spune:
Salut fetelor!
Vreau un bebe si mi s-a recomandat FIV de dr. Dracea.
Ce parere aveti despre acest dr.? Care sunt costurile reale ale tratamentului (si de unde se procura pastilele)si ale procedurii -FIV?
Cunoaste cineva spitale/clinici/dr. cu rata mare de succes?
va multumesc.
denisa75m spune:
Buna fetelor! Am nevoie de sprijinul vostru!
Vreau un bebe si dr. Dracea(Giulesti)mi-a recomandat FIVcu eventual ISCI. Voi ce parere aveti de procedura dar de aceasta dr? Stie cineva costurile reale actuale ale procedurii si tratamentului aferent?
Cunoaste cineva spitale/clinici/dr cu rata mare de succes la FIV?
Va multumesc
Kariris spune:
buna Denisa si bine ai venit printre noi!
Nu te impacienta ca e inca dimineata si fetele nu sunt chiar asa pe faza.. vei primi raspus la toate intrebarile tale. Insa nu trebuie sa te grabesti sa faci fiv. Daca v-a recomandat fiv+ICSI inseamna ca si sotul ar probleme, nu?
Laura Dracea e un medic bun, uite puiramy care a reusit cu dansa a facut. Eu anul trecut am facut un fiv nereusit la Medsana si anul asta fac la Giulesti. Chiar acum sunt in tratament.
Sheritra spune:
Zouzou, e f bun si ceaiul verde, daca il bei cu doua trei ore inainte de culcare, n-are nici o treaba cu insomnia. De asemenea poti intreba la farmacie sau plafar ce ceai iti mai recomanda si daca te impaci cu el…faci o combinatie care aduce satisfactie.
Oana si Aniast nu mai faceti bascalie de mine, ca stiu eu cum e cu progesteronul injectabil. Ce sa-i faci daca-s masochista, imi place sa ma doara…..
Deci am luat o decizie dupa ce am studiat in amanuntime ce se mai aude in alte parti si cum a fost la mine. Am tras o concluzie si ma tin de ea, nu ma intoarce nimeni.
Motivul : mi-au venit sangerarile cu patru zile inainte de test, si cm-ul cu o seara inainte. Din tot ce am citit inseamna insuficienta de progesteron in organism daca-ti vine inainte de test. In mod normal la atata progesteron (6buc/zi, in ultimele zile si 8 buc) trebuia sa-mi intarzie. In analiza am valoarea 5.4 (min e 4 max e 20).
Asa, cunoscandu-mi organismul ca nimeni altul am tras concluzia ca nu-mi asimileaza vaginal asa ca voi face si cu ovule (tot 6/zi) si injectabil la doua zile. Dixi!
Si nu sunt singura care face injectabil, si au fost si rezultate. Raspund eu de ce-mi fac. Dixi again.
Intre timp, sala, suc de fructe stoarse de manuta mea, si deseara la vanatoare de kiwi, vad ca-s ultima, poate nu mai gasesc decat cartofi prin galantare.
Dj mama, ai raspuns assa frumos Adrianei, ca te ascultam, pardon citeam cu gura cascata, parca le auzeam prima oara ! Esti buna de profa, cum pari fata de treaba, ar fi toti de nota 10 la tine! Parca-s mai luminata si eu acum.
Laki, vezi pe cine mai traduci azi, nu munci prea mult ca nu e bine, facem riduri de la munca. Mai putin ca-i mai sanatos! Mai bine dormi mai mult, in spatele pc-ului, cu capul pe taste…conteaza doar rezultatul si sa nu te prinda seful.
Cristinici face testul astazi, tin pumnii stransi !
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
pisix spune:
Monica-Elena, Cristina38 - va multumesc pt raspuns. Voi cauta si dupa Nicole sa-mi clatesc ochii cu o reusita .
E cineva care nu a fost multumit de Sabyc ?
Fetelor va multumesc ca m-ati primit la voi, desi o vreme o sa va tot bazai cu intrebari, eu invat repede si sunt focusata deci in curand sper sa aduc si eu info folositoare (desi sincer pareti sa le stiti pe toate ...).
Sunt foarte sharing asa ca daca mai e cineva cu azoo printre fivoase pot sa va mai impartasesc din ultimele mele descoperiri
pussi spune:
Betty sa sti ca si eu am devenit cam agitata la tigari am renuntat numia de 2 sapatamani..
Maine merg la dr. sa-mi faca schema de tratament, stimulare .. si sa vad de cand incep exact... sper sa fie totul bine.....
PUSSI
Adrriana spune:
Dj_mama,multumesc pentru raspunsuri...dar eu am facut HSG si rezultataul a fost bun,trompe permeabile,nu sunt infundate si uter normal...totusi,care este rolul acestor instilatii?
aniast72 spune:
Fetelor, eu am ratat astazi o injectie. Am introdus solventul si "m-am trezit desteapta" sa scot acul din seringa ca sa elimin total aerul (nu intelegeti, nu-i asa? nici eu nu inteleg cum de am facut asta) Cert este ca din cauza presiunii, cam 30 % din pretiosul meu diphereline s-a transformat intr-o mica fantana arteziana. M-am enervat, am aruncat tot si am luat-o de la capat. Ispravile nu s-au terminat aici... v-am spus ca sunt in renovari, deci in jurul casei mele sunt schele si muncitori. Exact cand ma injectam mai pasional, unul din baieti trece prin fatza geamului de la dormitor. ...m-am ridicat repede, m-am intors cu spatele si am continuat. Bine ca n-am rupt acul... Sper sa nu ma fi vazut si sa creada ca ma droghez...
cristinici, sunt cu gandul la tine. Hai, vino cu o veste buna.
denisa75m, bine ai venit printre voi. Sunt convinsa ca o sa gasesti toate informatiile utile in prima pagina a subiectului. Bafta multa.
Lachione, cum e cu injectiile? Te descurci? Dupa cum vezi eu sunt dezastru dar nu renunt.
Sheri, am inteles acum de ce vrei tu sa te injectezi cu progesteron. Am verificat si eu progesteronul meu si am 11.15. N-am facut bascalie de tine, uite un -ic ca sa ma crezi.
Andreea
andicu spune:
Buna fetelor.
CRISTINICI, azi m-am rugat pt tine si continui! iti tin pumnii strans tare si sper sa vii sa ne bucuri cu testul pozitiv! am emotii mari si abia astept sa ne dai vestea!
Sheri, ai dreptate, si mie mi-a zis dr ca data trecuta n-am avut suficient progesteron ( si luasem 7 Utrogestan/zi), de-aia mi-a venit CM cu 1 seara inainte de test! eu zic ca faci bine daca iei si Progesteron injectabil.
Aniast, nu te impacienta, ca am facut si eu cateva boroboate in timpul tratamentului : am puerdut o doza in acelasi mod, o data am scapat pistonul de la siringa pe jos, si a trebuit sa-l dezinfectez, ca daca aruncam siringa cu doza nu mai aveam alta pt a2a zi, alta data incercam sa ma intep si ma miram de ce nu intra acul, care nu mai avea varf (dupa ce impinsesem cu nadejade in capacul de la sticluta cu ser, uitand sa-i scot palariuta de metal), etc.. si pana la urma a iesit cu bine! aaa, si o data mi-am facut injectiile intr-o parcare in Bucuresti, in masina, ca n-am avut incotro, si a mai trecut lume pe langa, da ata ete! Mult succes in continuare si sa se termine cu tine !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
puiramy spune:
Fetelor,
Tic Tacul sufletelului meu s-a oprit se pare aici.
Am repetat astazi testul si valoarea a scazut la 27,6.Normal ar fi trebuit sa se dubleze /zi.Va multumesc pentru sustinere si credeti-ma ca nu va pot descrie ce este in sufletul meu acum.