FIV 89
Raspunsuri - Pagina 7
M Oana spune:
PuiRamica
Dasha la tine cum e??????????
Greu rau!!!!!!!!!!!
Sherica e cam doliu pe la noi prin clasa azi, ca aveam o bascalie in varful limbii......
CRISTINA38 spune:
Puiramy, iubita, te rog nu dispera, poate exista o explicatie, ce ti-a zis medicul?Nu intrerupe tratamentul.Linisteste-te, nu te agita, DD sa te ajute, trebuie sa fie bine.
te sarut!
Cristina
andicu spune:
Hai ma, Pui , nu se poate !!! nici nu ma gandeam ca nu e de bine !!!! m-ai lasat masca! Doamne, ce rau imi pare!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Avalon spune:
Puiramy, imi pare nespus de rau
Fetelor, sa stiti ca m-ati pus pe ganduri cu progesteronul asta injectabil, eu la analiza il aveam parca peste 25 in ziua 21 dar desi in mod normal am o faza luteala de 16 zile la FIV am avut-o doar 14 zile, mi-a venit ciclul exact in ziua testului, in conditiile in care am intrerupt utrogestanul doar cu 2 zile inainte. Aaaa, si ce credeti ca am aflat? A inceput sa se produca din nou si la noi in tara progesteron injectabil (ca nu se gasea decat combinat cu estradiol sub forma de gravibinon).
Despre injectii, ma bucur ca sunteti atat de multe cele care incercati si reusiti sa vi le faceti singurele, bravo! Am scapat si eu pe jos multe fiole, imi cadeau din mana mai ceva ca vasele pe care le 'spal'...
In alta ordine de idei, am vesti excelente despre Cami, totul decurge ca la carte! Ii doresc bafta multa, sa vina sarbatorile cu daruri multe si la voi toate cele care sunteti acum in plina procedura: Aniast, Rami, Lachi, Cristina, Sheri, Pussi , tuturor II!
Avalon spune:
Cristinici asteptam o veste cel putin cu 2 cifre de la tine!
Pisix, eu am ceva de spus despre Sabyc: am vrut sa fac o IAS acolo si nu mi-a placut deloc de doctorita care se ocupa de conducerea tratamentului, dr.Miciner Silvia se numeste. La capitolul profesionalism lasa mult de dorit. In rest, preturile actuale nu le comentez, sunt la nivelul clinicilor noastre particulare. Despre dr.Matei numai de bine am auzit insa
pussi spune:
Puiramy imi pare rau, nu stiu ce e in sufletul tau.... sa dea DD sa se termine cat mai repede si sa poti sa treci cu bine peste asta.
PUSSI
CRISTINA38 spune:
Draga mea, Avalon,prima mea iubire (prietena) multumesc de gandurile frumoase si urari,Tu ce mai faci, cum te simti?Ai prins din nou putere pentru un nou inceput?
te sarut!
Cristina
M Oana spune:
Cristinici salveaza tu situatia, ridica procentajul reusitelor, sa mai prindem si noi curaj!!!!
Eu sunt in momentul maxim al ovulatie (simt pe stanga de vreo 2 ore niste intepaturi de mama-mama) si am trimis un S.O.S catre husband sa vina de urgenta la domiciliul conjugal si de aici am o stare sugubeata, desi la cat de gol e paharul pe la noi prin sala, in aceste momente.........
Azi se preda la curs progesteronul injectabil. Deci........ .......... iou imi iau notite: se produce in Romanica, unde, cat costa, unde se face puf-puf-ul........
Intre timp consum ceiuturile de rigoare si noul cocteil "a la FIV".....
MRL spune:
Of, puiramy... ma doare sufletul sa aud asta. Nu renunta inca la tratament pana nu discuti cu dr si vezi ce iti spune. Nici nu stiu ce sa iti spun, imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla.