FIV 89

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

pussi de ce la Szeghed se face numai protocolul scurt???pai protocolul nu este in functie de virsta???te-ai interesat bine???intreaba-le si pe fetele de la Szeghed,de ex pe Andicu..eu cred ca se fac toate protocoalele...

Pussi iti multumesc ca ai fost alaturi de mine...a fost chiar aiurea de tot fivul asta...sa zic asa am fost ca un copil mic neexperimentat,fara cunostinte..m-am avintat asa aiurea fara sa ma interesez mai mult de medic etc...dar totusi ceva s-a ales de pe urma nereusitei...acuma suflu si in iaurt sa zic asa...am invatat multe...inainte nu stiam nici macar ce trebuie sa maninc pe perioada asta...da no omu' cit traieste invata...haide Pussi iti doresc mult succes la odiseea fiv si iti doresc din suflet ca anul acesta sa-ti aduca Mosul un bebic scumpilici si sanatos

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri, la Fiv 88. Nu prea am mai avut timp sa intru si de abia acum le-am citit.

Pentru intrebarile precedente: fac FIV la MED New Life. Doctorul mi-a spus ca o sa faca embriotransfer cu 2 embrioni, tanand cont ca am sub 30 de ani si ca sunt slaba si micuta in solduri si ca nu as putea duce o sarcina gemelara. Eu tin mortis sa fie 3

Pussi: Iti doresc sa reusesti sa fi cat mai calma si linistita. Eu una ar trebui sa incep protocolul lung de stimulare pe 20 nov si deja de o saptamana nu mai reusesc sa dorm noptiile. Ma foiesc in pat, sunt stresata la servici si ce este mai rau am inceput din nou sa fumez. de abia ma lasasem din August si acum am inceput din nou. Sunt constienta ca ar trebui sa renunt... dar stresul sau emotiile ma omoara. Mult Succes.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

La multi ani de Mihail si Gavriil tuturor sarbatoritelor

Victoria ,Antonsit,Aldolina imi pare sincer rau pentru nereusite .

Dana p si eu am avut o valoare fsh de 11.80 acum la al doilea fiv si la primul(nereusit) cu o valoare fsh de 14.87 si cu un nr. de foliculi la fel ca la prima valoare de 11.80 si calitate la fel de buna .Deci nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme .

Puyrami FELICITARI si sarcina usoara in continuare

Liana drum bun si cu folos .Ai aici niste pumni stransi din partea noastra ,a mea si .Te asteptam cu vesti bune .

Cristinici iti doresc pentru maine un test pozitiv .

GINA34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dana.p. le-am facut la bucuresti, din sectretie, sotului nu i le-a dat sa le faca, dar acum ia si el trat.
Nu ai primit PM de la mine, ieri parca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Vreau si eu sa inteleg...FIV-ul este ultima sansa de a avea un copil?....sau inseminarea artificiala?...ce inseamna inseminare artificiala?...dr. meu mi-a spus ca o sa-mi faca un drilling ptr sindromul ovarelor polichistice si apoi instilatii(a mai facut cineva instilatii? pentru ce sunt?)...si daca nu raman insarcinata,o sa trebuiasca sa fac FIV...problemele mele sunt retroversie uterina si sindromul ovarelor polichistice...ce pret au instilatiile,drilling-ul si FIV-ul?...am citit pe net si despre IUI(inseminare intrauterina de sperma)...oare cu problemele mele trebuie sa ajung neaparat la FIV?...incerc de vreo 6 luni sa raman insarcinata,dar niciodata nu am prestat cu exactitate in perioada fertila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

cristinici, sunt cu gandul la tine. Sa ne aduci vesti pozitive. Eu sunt sigura ca esti graviduta, simt eu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,
Am scotocit in urma dar nu am gasit prea multe info in problema care ma intereseaza...
La anul (sper in februarie) vom incerca si noi un FIV+ ICSI la Sabyc cu dr Matei biolog si o echipa din Israel.
Voiam sa va intreb daca mai e cineva care a facut acolo sau daca aveti info despre procedurile lor.
Probabil ca s-a mai abordat subiectul dar eu pur si simplu nu gasesc prea multe lucruri.
Apreciez orice info / Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pisix - Nicole a facut FIV la Sabyc si are o fetita Ioaana-Alexandra si acum in dec va face Et cu embrioni congelati.

Dana p un special de la mine si Mihnea.
Cristinici si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

buna dimineta, dragele mele!
Va doresc sa aveti o zi minunata!
Cristinici, am emotii pentru tine, sa vi cu vesti bune!Iti tinem pumnii!
Pisix, eu am facut fiv la sabyc, din pacate nereusit, iar in decembrie daca totul este in regula voi face un et cu embrioni congelati.Intreaba-ma ce doresti.
va sarut!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Adriana, iti raspund punctual atata cat ma pricep:

Vreau si eu sa inteleg...FIV-ul este ultima sansa de a avea un copil?....sau inseminarea artificiala?
inseminarea artificiala=IA
pana la a ajunge la FIV dr. recomanda cca. 6 inseminari; sunt fete care au facut si 14 IA (este un caz in care la a 14-a a ramas insarcinata ... dar sunt cazuri izolate); deci FIV este 'ultima sansa';
sunt insa destule cazuri in care dupa mai multe fivuri nereusite sa ramana pur si simplu insarcinate natural, desigur, prin vointa divina ;

...ce inseamna inseminare artificiala?
... cand la un cabinet specializat pe asa ceva dr. iti introduce sperma sotului cu un furtunas in uter, in zona trompelor; sperma o doneaza sotul acolo la cabinet (de regula la baie), fie veniti cu ea de-acasa tinuta la piele intr-un borcanel steril dar trebuie ajuns in maxim 20' sau 1/2 h; in mod normal, ar trebui ca dr. sa o si prepare, adik baga la centrifuga sa agite gigeii ca s-o ia mai cu viteza spre trompe si-i amesteca cu o substanta 'fixatoare' dar nu toti sunt asa constiinciosi;
dar asta vei face dupa drilling pt. ca altfel pierzi banii aiurea

dr. meu mi-a spus ca o sa-mi faca un drilling ptr sindromul ovarelor polichistice si apoi instilatii(a mai facut cineva instilatii? pentru ce sunt?)
pai, parca la instilatii iti baga un lichid cu presiune pe trompe (parca contine si antibiotic ca sa nu te infectezi) pt. a le desfunda sau pt. a le face mai permeabile;

...si daca nu raman insarcinata,o sa trebuiasca sa fac FIV...problemele mele sunt retroversie uterina si sindromul ovarelor polichistice
uterul retrovers este ceva banal ...; dupa ce prestezi, trebuie sa stai pe burta ci nu pe spate cu picioarele pe pereti cum este cazul celor cu uter normal;
ovarele polichistice se rezolva prin acel drilling;
extractul din muguri de zmeur te ajuta; doar daca faci stimulare in vederea inseminarii nu prea se iau naturiste

...ce pret au instilatiile,drilling-ul si FIV-ul?
inst+drill., nu stiu;
pt FIV vei gasi centralizate preturi de obicei pe prima pagina a topicului dar vad ca nu e completat constiincios la ultimele serii; o vom ruga pe DANA.P sa completeze
... deci la pretul de doctoriilor de stimulare (vezi pag. 1 dar variaza dupa cat de lung e) si se adauga vreo 1400eur (la GIULESTI) mediile de cultura, punctia, ET (embrio-transfer); cu ciubucuri, una peste alta te duce la vreo 3000-3500; cam tot la atat ajungi platind drumurile si cazarea la clinicile din Ungaria; la SABYC si MED NEW LIFE este vreo 4000 iar la MEDSANA vreo 5000 (dar aici nu merita, dupa mine, ar trebui ocoliti)

...am citit pe net si despre IUI(inseminare intrauterina de sperma)...oare cu problemele mele trebuie sa ajung neaparat la FIV?...incerc de vreo 6 luni sa raman insarcinata,dar niciodata nu am prestat cu exactitate in perioada fertila
nu trebuie sa ajungi neaparat la FIV; trebuie incercate celelalte variante dar ATENTIEEEEE!!!!! CHEIA ESTE LA VOI; adik, PRESTATI CONSTIINCIOS LUNA DE LUNA determinand ziua ovulatiei prin teste facute acasa (se iau de la farmacie) sau cel mai sigur, facand ecografie intravaginala pt. confirmare; pe topicul de la ENDOMETRU... afli mai multe despre asta; si este topic si despre INSEMINARE
SUCCES
Dana.P, fa tu ceea ce fetele dinaintea ta care au deschis capitole n-au facut sau au pierdut pe parcurs ...
ANUME, SA PUI PRETURILE LA FIV COMPLETE, in functie de clinica; fetele au tot spus dar nu s-au centralizat aceste date si uite ca este nevoie de ele

Mergi la inceput