FIV 89

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor ce de ati mai scris....In primul rand La multi ani de Mihail si Gavril tuturor sarbatoritelor!!
Eu mi-am insusit spusele lui Lachi si astazi mi-am luat Adio de la ultima tigare fumata. Am vorbit cu ea in timp ce fumam, i-am multumit ca mi-a fost alaturi la bine si la rau dar am rugat-o sa ma paraseasca pentru ca eu am alte prioritati acum. Mi-am facut rezerve de bomboane "Solano" cu cafea, pentru ca de maine vreau sa las si cafeaua.
Zilele astea o sa plec la cules de ananas...si mai nou kiwi.
Sunt la a 3-a injectie, a doua facuta de mine..si nu mi-a mai tremurat mana, Rami 73 , am capatat experienta.
Lachi, chiar...de ce iei doxiciclina la ET?

Mergi la inceput

M Oana, Sheritrei i s-a predat si scris si oral despre progesteronul injectabil deci stie, dar ea tine cu americancele.
zouzounaki, tu acum spui cat iaurt trebuie? Pai eu cand luam antibiotice ma chinuiam cam cu cate un litru pe zi din cauza fricii de candida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

oare ceaiul verde este bun pt cura de dezintoxitatie???nu de alta ,dar nu vreau sa ma apuce insomniile,ca de abea am reusit sa-mi reglez cit de cit si programul de somn

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Beyyy, io-s victima reclamelor si al gustului bun, fapt pentru care am servit antibioticul cu il casei.imunitas cu aroma de capsuni si piersici si n-am dat in candida, desi am avut multe intalniri cu doamna, in trecutul meu. Sunt dependenta de gustul acestei bauturici si chiar ma simt bine dupa ce-l consum. Uneori mai tradez il casei-ul cu Activia, dar ramane intre noi!
Ceaiul verde e excelent, zica-se, asa ca "toarna" cu incredere.

Eu in loc de coada soricelului, am primit de la farmacista coada calului!!! Cica e diuretic si antimicrobian, asa ca un varf o fi el bunicel pe-acolo...........

Mergi la inceput

M Oana, ideea iaurtului care ne fereste de candida era a celui natural, care contine nu stiu ce fermenti care ne feresc de candida... Si eu beau Actimel L.casei Imunitas si mor dupa el...da' cel din care am baut aproape 1 kg era desgusting.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutare fivistelor, nu am prea scis la voi pana acum, dar m-am hotarat sa scriu avand in vedere ca o sa fac FIV anul asta la Szeged... si vazand ca se trateaza subiecte interesante. Si eu am o candida - am luat antibiotic pentru infectie urinara si vreau sa scap de ea, dr. de la Szeged nu a zis nimic de ea, dar acum vreau eu sa scap si sa fie totul curat si primitor pt. embrionasi. Monilad am vazut ca ca tu ai scapat repede cu MYCOSYST, l-ai luat la indicatia medicului?? eu nu pot sa-mi cumpar singura??? Mi-e mi-a trecut cu Lomexin 2 ovule+ Gynofort , un pistol, dar nici nu m-am desmeticit bine ca am inceput iar cu antibioticele, luni le-am terminat, si de sambata reiau tratamentul...sper sa mai pot, ca nu e prea tarziu..

PUSSI

Mergi la inceput

am uitat ceva??? Voi cat stati acasa pt. FIV??? dupa ET??

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUYRAMI felicitari!sa-ti dea DD o sarcina usoara si fara probleme!

imi pare sincer rau pt fetele care n-au reusit...

DASHA sunt bine iubita de azi incep stimularea si in saptamana 20-24 am punctia respectiv et-ul.stai linistita in pat la caldurica si ai sa vezi ca totul va fi ok,sunt alaturi de tine,stii nu?

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR !SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by pussi

am uitat ceva??? Voi cat stati acasa pt. FIV??? dupa ET??

PUSSI

pussi...statisticile spun 3 zile...altele stau 2 saptamani,altele merg la servici...acum depinde de tine,dar cel mai bine ar fi sa eviti eforturile fizice si sa stai mai mult linistita...eu am stat 2 saptamani aproape tot timpul in pat si nu am reusit...altele n-au stat deloc acasa si au reusit si invers...macar 3 zile eu zic ca e bine sa stai...deci pusi pe cind te gindesti la fiv???

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

zouzou mersi de raspuns, sa sti ca chiar daca nu am scris eu ti-am tinut pumnii si eram ingrijorata din cauza hiperstimularii prin care ai trecut si ma bucur ca ti-ai cautat alt medic!!!

Eu iau deja AC - azi e a 7 zi, cred ca pe 24 incep stimularea si pe 01.12 am punctia. La Szeged se face doar protocolul scurt... si acum nu stiu cat sa-mi iau concediu medical???eu as vrea de luni, ca mai ma si drumurile Timisoara -Szeged, si as vrea sa ma linistesc inainye de stimulare... sa fiu calma si nestresata...

PUSSI

Mergi la inceput