FIV 89

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Am si eu o problema care ma incurca:cu trei zile inainte de ET am endometru 10mm .Este bine sau nu e de ajuns? ca nu m-am gandit sa intreb cand am fost la echo.
Eu am joi punctia si deja imi este frica.Cami cum a foct la punctie povesteste-ne

Puiramy imi pare rau dar nu-ti pierde speranta.

Mai am o nelamurire :se da ceva la anestezist sau embriolog avand in vedere ca eu am platit deja la Medsana operatiunea (ca sa nu zic ca am dat o caruta de bani).Va rog sa ma lamuriti cat de curand ca miercuri seara o sa fie ultima data cand intru pana duminica dupa Et

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
In primul rand va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru faptul ca sunteti din nou alaturi de mine!
Am intarziat cu amanuntele pentru ca am facut o indigestie si nu ma simt bine deloc; nu are nici o legatura cu punctia.
Asadar am facut punctia la ora 11,00 la exact 36 de ore de la administrarea Pregnylului. Nu am avut nici un fel de emotii. Am facut anestezie fara adormire, intravenos. A fost super usor, am fost un pic ametita si am urmarit toata procedura pe monitor, fara nici cea mai mica durere. M-am intors pe picioare la salon, iar intr-o jumatate de ora dupa interventie eram imbracata, gata de plecare ... am stat un pic mai mult pentru ca am asteptat sa vina sotul sa ma ia.
Am obtinut 5 ovocite de calitate foarte buna, care vor fi fertilizate cu ICSI. Spermograma a fost destul de buna, insa au fost putini spermatozoizi ca nr. si dr. embriolog nu a vrut sa riste sa-i lase sa se fertilizeze natural, pentru ca eu nu am avut mai multe ovocite. Sper sa se fertilizeze si sa se dezvolte normal.
Acum despre tratament: am facut protocolul lung - am inceput cu AC Marvelon, apoi inhibarea hipofizei s-a facut treptat cu Diphereline de 0,1 mg o fiola/zi pana la inceputul stimularii FSH, dupa care am redus la jumatate.
Stimularea a durat 10 zile si am folosit 4 Menogon/zi. In ziua 7 si 9 de stimulare am facut ecografii si am facut eu extra dozarile hormonale la Bios Diagnostic. Valoarea in ziua 7 a fost 843 ng/ml si in ziua 9-a 1543; la Medsana - anul trecut am avut in Z 7 val. 123 ng/ml, iar in ziua 9-a 469 ng/ml!
Ca tratament de sustinere iau in continuare 6 Utrogestan vaginal/zi, o aspirina de 81 mg ( Aspirina pt. copii ), Elevit 1/zi ( sau Acid folic ), 1 Gravibinon in ziua 4 de la ET. Acum imediat dupa punctie iau Tetraciclina 250 mg si Medrol - 1/2 comprimat la 12 ore.
Testul il voi face pe 28 noiembrie.
Nu voi mai intra pe forum pana saptamana viitoare, cand va voi anunta cati embrioni au rezultat si cati am transferat.
In concluzie, sunt foarte multumita de cum au decurs lucrurile pana acum la Giulesti, toata echipa a fost nemaipomenita si nu am ce sa le reprosez. Daca va fi sa nu reusesc, in nici un caz nu va fi vina lor. Dar eu sper sa-mi poarte noroc pupicul lui Lachi!
Mult succes tuturor in continuare!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

offf Doamne! Si eu sper sa-ti poarte noroc! am stat, am asteptat si nu mai intelegeam ce e cu tine de nu mai scrii. Ma bucur ca esti bine. Scapa de indigestie sa fii "fruty-fresh" la ET! Sa dea Domnul sa reusesti de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami ma bucur ca esti bine. Iti tin pumnii sa reusesti.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai frumoaselor, m-am uitat la pozele voastre, de ce radeati cu gura pana la urechi? Oana, pai io stiam ca tunsoarea regulamentara din ziua ET-ului este ZERO, gresesc cumva? Sau moda se schimba in functie de sezon, sa vedem ce se poarta primavara-vara 2007

Cami, iti doresc sa reusesti de data asta, sansele sunt de partea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, vreau si io sa vad pozele fetelor care rad cu gura pana la urechi ...
La ce pagina? la ce topic?

Cami, succes!
Rubia. Cum sa le mai dai si ciubuc? Este clinica particulara, nu e ca la Giulesti

Mergi la inceput

vezi ca e pe la pagina 13 parca, puse de felicia; foarte misto pozele, m-am uitat si eu acum peste ele.

Sheri se vedea de la o poshta ca tu erai capul rautatilor acolo....

Rubia la Medsana nu se da un leu in plus fata de cat platesti oficial conform contractului. Dai suficient pe analize si ecografii pana intri in protocol, ca dupa aceea nu te mai costa nimic.
Deci NU SE DA NIMIC LA NIMENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Am intrat si eu pe ultima suta de metri......miercuri punctia si vineri ET-ul..........

Pup toate fivoasele.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Iliuta sa va ajute Dumnezeu sa reusiti! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami ma bucur ca esti bine, ca ai avut asa o productie si de de asa calitate... iti tin pumnii... casie bine si sa se lipeasca unul de burtica ta...

Lachi o sa te vad eu impartind norocosi prin toata tara.... prin 4-5 dec. sunt la Szeged .. la punctie, asa ca si peste hotare astept cu pasaport!!!

PUSSI

Mergi la inceput