FIV 89
Raspunsuri - Pagina 24
Andrada.P spune:
Sheri dr mea mi-a spus ziua si ora la care sa vin pentru urmatoarea eco si si-a notat ea in fisele ei. Crezi ca ar trebui sa sun si la cabinetul de FIV sa ma treaca si in "caietul oficial"? Tu cum ai facut?
Andrada
Kariris spune:
haide Cami, mai spune ceva.... stau cu ochii pe monitor doar, doar scrii ceva. Cum a fost?
Kariris spune:
fetele cucuietele, daca dipherelinul il dac dimineata la ora 8 menogonul cam pe la ce ora sa-l fac? mi-au spus "seara". Ce inseamna asta? voi pe la cat faceti?
danita spune:
lachione, ma bag si eu in seama , mie mi-a spus sa fac injectiile cam la aceasi ora.
bafta mxima si tzinem pumnii !
D 37+
BeBelusca
first_carmen spune:
dr Cocei mi-a spus sa fac menogonul la aceiasi ora, oricind dupa ora 14 (in conditile in care fac diphereline la 7:45). Eu il fac la 19:45.
MRL spune:
Lachi, la prima tura de FIV am facut injectiile dupamaniaza (dipherelyin + menogon) iar la tura 2 dupherelin dimineata la 8 iar restul dupa amiaza in jurul orei 17-17,30. Eu cred ca pe poti face cum iti este tie mai bine si mai comon cu orele. Eu te sfatuiesc sa faci cele 5 fiole de praf de menogon dizolvate in 2 maxim 3 ml solvent. Mult Noroc! Sa te vad fericita cat mai repede!
Sheritra spune:
Andrado, nu cred ca este nevoie, la doctorite nu face fite Madam, numai la barbati, ca de, asa tipa bine cum e ea....toti doctorii o iau de model in fanteziile lor! La pariu ca-i don'soara de vreo treizeci de ani si mai bine.
Inca al meu a zis ca parca e un cosar din cel nenorocos, si cand o vede il ia cu lesin!
Aniast noi si acum radem cand ne aducem aminte cum am ajuns ca Cenusaresele la miezul noptii moarte de ras si de…..oboseala, la ce va gandeati? Bine ca aveam papucii in picioare. Se vede ca Cenusareasa traia pprintr-o tara calduroasa, ca la ce frig era in noaptea ceea, daca repetam figura ei faceam o cistita faina !
Avaloane, radem-radem da' nu-i rasul nostru ca odata arunca Fraila cu buzduganul cu sapte peceti in noi. Daca am avea si noi coif ca al ei am mai respira, dar asa...mi-e ca-mi ia scalpul ca la indieni.
Sheritra
Kariris spune:
multumesc danita, carmen si MRL. eu ma gandeam sa mi le fac seara la ora 21 si dupa...sa ma culc repede! Vreau sa fiu acasa cand mi le fac sa nu trebuiasca sa ma deplasez nicaieri.
M Oana spune:
Semnez condica cu ceva intarziere..........
Pe principiul "viata bate filmul" decretez si eu "discutiile face to face, bat luni intregi de scris in jurnalul intim al DC-ului".
Una e sa stai cu sufletul la gura dupa rezultatul lu' Cristinici si alta e sa cunosti omul care a trecut prin experienta a 4 FIV-uri. Cand voi spune HAI ANIAST, ANDRADA, DANYALO, SHERICA, FELICIA, IOANA si cand voi afla rezultatul la testul CEL MARE, emotiile mele vor fi altele.
Ne suntem alaturi zi de zi in momentele de asteptare, astfel incat momentele de sarbatoare de vineri seara sunt un tonic psihic excelent.
Eu voi bifa cu placere si urmatoarele intalniri, mai ales ca exista multe parti ascunse ale FIV-ului, din categoria NECENZURAT, care nu prea se editeaza la liber (de exemplu, tunsoarea din ziua ET-ului ), ci numai in intimitatea unui restaurant, in fata unor bucate delicioase.
Dana P in ceea ce priveste lista introductiva, am sa incerc sa sintetizez niste idei, pe care le voi supune spre discutie intregii "sali de curs", poate ajugem la niste concluzii folositoare, dar sa mai fac rost de ceva timp, ca stau asa prost la acest capitol.......
dana p. spune:
Aniast, multumesc de aprecieri, in primul rand m-am ajutat pe mine.Ar mai fi multe de scris, poate, pentru prima pagina dar acum stau cam prost cu timpul.Cu ajutorul vostru poate mai adaugam (sau mai stergem) din informatiile necesare pentru FIV.
Oana .
Dana
Poze