FIV 89
Raspunsuri - Pagina 23
zisaCami spune:
Fetelor,
Acum am venit acasa, punctia am facut-o la ora 11,00 - totul a decurs excelent, revin mai tarziu cu amanunte.
Va pup!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
aniast72 spune:
lachi, eu la 8 dimineata o sa fiu la Giulesti, fac echografia cu dr. Niculescu apoi o sa stau sa vb cu dr. Cocei pentru menogon pentru ca mi-a spus ca atunci o sa-l incep.
Edit: Ce simplu era cu injumatatitul...dar la cat de "perspicace" sunt eu cu injectiile...nu ma ducea capul. Dar merg pe ideea ca omul cat traieste invata. . Multumesc de invataminte.
Kariris spune:
Pai teoretic ar trebui sa ne vedem ca io o sa fiu acolo de la 7,20 ca la 7,30 sunt programata la eco.
adelia alin spune:
Lachi deci ai intrat in linie dreapta sa inteleg!
Zici ca Marinescu nu a aparut inca din tarile calde??A fost si dr. Cocei la consultatie?I-ai spus ca vrei AH?
Mai merge maine dimineata cineva la eco la Giulesti??
Kariris spune:
nu puiule, nu a fost si Cocei. Mai intai mi-a vazut-o N. ca nu o vazuse pana acum si era curios, a dictat repede datele lui Fraila Gette dupa care m-a trimis la dr. Cocei sa discute cu mine si sa imi dea tratamentul. am discutat cu dansa si despre AH, nici n-am deschis bine gura ca s-a si apucat sa-mi predea "cursul AH" ca e de 3 tipuri, ca cum se fac, ca de care face ea, ca in ce conditii face, etc... pana la urma vazand ca nu se mai opreste i-am spus ca las la aprecierea dansei daca si cum face. Decinu stiu nici daca vreau sa imi faca nici daca imi va face. A spus clar ca doar daca vom avea embrioni foarte buni va face, altfel nu. ma rog... sa ajungem noi acolo.
Maria- Sa Big. M. ma va vedea lunea viitoare si vom stabili ce facem mai departe. Fac 5 fiole pe zi si daca va fi nevoie va mai reduce doza.Asta e! Chestia e ca eu daca imi fac singura toate injectiile, nici nu realizez ca sunt in tratament si nici cum trece timpul... si ma uit acum pe calendar si realizez ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare s-ar putea sa intru in "focuri".
Sheritra spune:
My fetelor de ore bune sun in disperare la Giuly, si:
-telefonul suna intr-una
-suna ocupat intr-una
-post telephonic deranjat temporar (raspunde operatoarea Romtelecom)
-dupa un tar liniste mormant (chiar cavou)
-se ridica si se inchide cu tafna receptorul (pana sa apuc sa respir macar)
-« asistente nu este, reveniti, eu sunt infirmiera si nu stiu sa scriu ».
Am ratat si pauza de masa si rezervare canci.
Acum cinci minute raspunde una (nu, n-ati ghicit, nu era vocea inconfundabila ca haraitul bormasinei prin beton a dragutei Frailite-Getute), ci una no-name si-mi zice ca « acu s-a dat caietele, nu se mai scrie, ca daca n-am sunat de dimineta…ele e bugetare si nu sta pana noaptea dupa toate mosmonditele»
I-am spus ca sun de cu noaptea in cap. « Si eu ce sa-ti fac ? Mai suna si maine. »
Am sunat din nou peste un minut iar la Frailla, ma gandeam ca poate a revenit in Sala de Board. Aud un fasait ragusit. Imi zic ca-i ea, si ma reped ca de gatul maica-mii : « Sar’mana, ce mai faceti Shery la telefon, ce dor mi-era de’m-neata, am sunat sa nu ma uitati cu programarea de care am voprbit.. »
Nu era ea, dar m-a rezolvat, nu stiu cu cine am vorbit si unde m-a scris. Am inchis telefonul cu impresia ca am invins sistemul.
Cred ca sunt totusi o femeie simpla si necomplicata sufleteste daca am asa bucurii marunte!
Dj-mama, cand oi scrie eu cartea, te citez si pe matale in ea!
Intr-adevar, cine-i cu nervii la pamant din cauza nebunelor, fuguta la o intalneala, si scapati de tot stresul.
Eu m-am simtit super vineri seara la Ioana, am facut ca Becali o criza de ras, m-a tinut pana la unu noaptea si mi-a spus barbat’moi ca si in somn radeam.
Sheritra
Avalon spune:
Aoleu, Sheritro, esti criminala, se zgaltaie scaunul cu mine!
Aniast, merci frumos pentru invitatie, daca timpul imi permite ii voi da curs!
Monica, iti multumesc ca nu m-ai uitat!
dana p. spune:
Sheri, si pana la urma la cine te-ai programat? Ca si eu am sunat azi si am reusit pana la urma sa ma programez la dr. Cocei.
Dana
Poze
aniast72 spune:
dana.p, daca n-am apucat s-o fac pana acum, imi iau aer in piept si zic: Felicitari pentru toate datele culese si rasculese, pentru ordinea in care le-ai asezat si pentru ajutorul pe care l-ai dat fetelor incepatoare si mai putin incepatoare.
Sheritra, banuiesc ca in hohotele de ras ti-ai adus aminte si cum ma impleticeam grabita pe pietricele in drum spre casa. Sotul meu a fost dragutz si m-a asteptat cu usa descuiata, evident promitandu-i ca n-am sa imi mai uit cheile acasa... Adevarul e ca rasul tau e extrem de molipsitor si, indiferent cat de posac ar fi un om, nu cred ca n-ai putea sa-l dai pe brazda.
Lachi, asa cum Tudor Chirila canta "Ne vedem joi", eu iti cant acum - "Ne vedem luni"
Avalon, parerea mea e sa dai curs invitatiei, se lasa cu lacrimi de ras.
ZisaCami, te asteptam cu amanunte.