FIV 89

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iliuta ma intrebam pe unde esti si cum esti.... Iti doresc succes si sa fie asa cum vrei si tu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Iliuta multa, multa bafta...sa dea Domnul ca peste 3 saptamani sa ne anunti ca esti
Rubia la Medsana nu se plateste nimic in plus fata de pretul contractului...multa bafta si tie...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iliuta, sa fie cu noroc, un bebe sau chiar doi sa se prinda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Bafta multa,Iliuta .Tin pumnii stransi.Sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMIKATZE spune:

Buna seara tuturor FIV-oaselor. Sunt sigura ca nu va mai amintiti de mine, decat poate foarte vag, intrucat lipsesc de mai mult timp. Intre timp am trecut printr-o noua procedura FIV, iar maine - 14.11.2006 - zi de referinta - fac betaHCG. Intrebarea mea, adresata fericitelor viitoare mamici, este daca in perioada de dupa ET si pana la test, ati avut simptome de CM (tensiune in uter, dureri endometriale, junghiuri in ovare etc.)?
Eu in ziua a 3-a dupa ET am avut dureri acute, care imi luau rasuflarea pret de cateva secunde, si am inteles ca ar fi dureri de fixare a embrionilor, dar din ziua a 4-a am simtit acele dureri specifice CM. Ce sa cred? Pot aceste simptome sa fie identice si la CM si la sarcina?
Astept cu mare interes raspunsurile voastre!
Va pupic dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iliutoooooooo pumnii mei sunt stransiiii..
Cami ma bucur ca e totul bine..multa bafta!!!
lachiiii si tie iti tin pumnii!!!
hai meyyy ca sunt foarte obosita ..nu va suparati ca nu va scriu pe fiecare in parte... io va tin pumnii la toate..toate..si va si pupacesc !!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorastazi m-am consultat la MNL contra sumei de 3,5 mil. lei. Cineva zicea ca la cabinetul lui Mr. Big e 4 mil., ma rog asa ca si comparatie si aici nu iti adoarme cine stie ce asistenta sau nevasta pe birou!
Anyway, Betty78imi pare rau ca nu putem fi colege in Dec. Eu se pare ca voi incepe tratamentul in Dec. si Et va fi in jur de 15 ian. cand vine dr.
Tratamentul de stimulare consta in AC - 2 luni, Decapeptyl - 18 fiole cu tot cu cele cvare se fac in paralel cu mENOGONUL, IAR AICI E MAI GREU DE SPUS CATE mENOGOANE, ORICUM AM UN MIN. DE 33 - MAX. 55 fiole. Deci, in concluzie protocolul lung.
Asadar, ne-am hotarat azi cu sotul sa facem la MNL, caci tratamentul uman este mai bun, banii daca stai sa socotesti spagi, tel. date ca sa te program,ezi in final cu sufletul la gura nu se pune problema, caci aici au ei grija sa te sune, sa te programeze la diverse, analize hormonale se fac obligatori, iar FIV se face din start cu ICSI + AH ca sa nu se mai piarda timpul, daca s-or fecunda sau nu singuri de capul lor. Asa ca, poate tragem doar un loz! In plus, voi fi dupa o relaxanta vacanta de iarna de 2 saptamani, nici nu se prea dezmeticesc treburile pe la servici ca sa pot sa imi intru in stres, numai ca problema e ca nu vom mai pleca nicaieri din tara, caci voi fi pe 28.12 si 04.01 la analize hormonale. Asta va fi distractia noastra de sarbautori, eu fara beutura asteptand cumintica sa se faca ora de injectiei!
Lachitu inteleg ca tot pe protocolul lung esti? Pe mine m-a aburit dr. ca cica la "babe" nu se mai da protocolul lung, ca nu mai e in fashion. Da' uite ca prin alte tari straine tot pe ala lung se merge.
Fetelor, voi ati mai luat 2 luni AC inainte de inceperea tratamentului sau ma rog a inhibarii, ca eu parca citisem numai de o luna sau ma lasa memoria, ca la capitolul asta nu prea ma interesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Stie cineva Zisa Camila ce dr. este la Giulesti, ca am vazut ca nu o sa mai intre pe net?
Betty78cum ti s-au parut dr. la MNL? Tu esti la primul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pai cum KITTA, iti da numai menogon? I-ai spus cati foliculi ai avut tu dupa puregon? As fi bagat mana in foc ca-ti da puregon+menogon sau gonal+menogon...

Cami face la Giulesti cu Laura Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liana da cine te-a obosit iubita atat de tare ???

Pis

Mergi la inceput