FIV 89

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheritane-am cracanat de ras si eu si sotul meu ca l-am chemat sa ma acompanieze. Mi-a spus chira sa iti transmit ca tare ne-ai mai descretit fruntile. Bineinteles ca cunoaste si el personajul!
Eu cu Fraila Geta nu prea am avut divergente, decat o data cand am intarziat la eco si dr. mea deja terminase programul si cica strigase dupa mine prin tot spitalul daca am venit. Eu care asteptam de obicei fo 2 ore, am zis ce daca o sa intarzii fo juma de ora si uite ca tocmai atunci mi-o trase Frau Geta. Eu cred ca terirotiul ei eate in fata usii renumite de termopan unde isi face dansa nr. in fata publicului larg spectator. Inauntru drept sa spun e cam mielusica ca nu are audienta mare.....Si, o data cand le-am adus si ei si dr. cate o cutie de bomboane carata cu sudoare si cu bani grei din Belgia nu am auzit nici macar un multumesc......Numai noi trebuie sa ii pupam si mana si asta dupa ce ii indesam in buzunar...
Cine zicea ca si-a facut analiza estradiolului la Mr. Big pe timpul stimularii? A fost la initiativa ta ca nu am auzit de asa ceva iesit din comun pana acum (glumesc, sper ca ati inteles!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Mai fetelor e chiar de poveste chestia asta cu asistentele lui Mr.M
Si eu auzisem de tante Geta,eram deja bagata in sperieti cand am ajuns la ea,dar se pare ca am fost mai norocoasa un pic.Si asta datorita faptului ca ar fi de loc din Pitesti ca si mine si cred ca i-am trezit amintiri din copilarie.
Iar cu tantica aceea de la cabinetul particular,chiar am fost in ceata.Nu cred ca e sotia lui,eu stiu ca sotia e medic endocrinolog.In orice caz eu cand am fost la consultatie,iar am fost baftoasa,ca am prins-o intr-o zi in care avea bioritmul sub nivelul marii.Cele care ati mai fost acolo stiti ca masuta doctorului este relativ mica.Eu imi insirasem documentatia,Marinescu o avea si el pe a lui iar tanti aia isi cauta de zor un loc unde sa puna capul.Si la un moment dat chiar l-a gasit.Mai fetelor nici nu stiam ce sa fac.Imi venea sa rad ,abia ma abtineam,cand am vazut-o ca o ia somnul de tot la povestea mea despre cele 3 fivuri.Apoi m-am gandit ca i-o fi rau,dar Marinescu nici n-a clipit,cred ca i-a mai adormit aia cu capul pe masa si alta data.Ce sa mai a fost hazliu tare.M-am tot intrebat de ce o mai tine acolo.Dar eu am inteles ca in clinica aia cam toti sunt neamuri,unchi,matusi,sotii,veri.Da si el o paine alba la tot neamul ,deh.Ca la cat e consultatia chiar isi permite.
Cam asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Adelia draga, nu-mi place sa fac afirmatii aiurea, uite aici componenta personalului de la clinica profesorului: http://www.marinescu-medical.ro/medici.html Daca vorbim de aceeasi persoana care raspunde uneori si la telefon si face si programari, arata ca o babuta si vorbeste ca un birjar, are o alura noduroasa din orice unghi ai privi-o si doarme cu capul pe masa, atunci vorbim de distinsa sotie, dr. endocrinolog Ileana Marinescu. M-am gandit si eu ca de ce face treaba de asistenta (pregatire pt consultatii, programari telefonice, etc), dar probabil in felul asta se simte mai aproape de sotul ei. Sau cine vrea programare la endocrinologie se programaeaza la Neamtu, pesemne, nu la ea ca sa nu aiba cosmaruri noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Eu sunt ok, azi e ultima zi de stimulare FSH, iar de luni reincep emotiile ... Pana acum a decurs totul excelent, nu am avut nici un fel de efecte adverse de la tratament ( cu exceptia a 3 kg in plus ); voi veni cu amanunte dupa rezultat.
Pe parcursul tratamentului ma apucase febra "vitaminelor" si a "progesteronului injectabil", tot citind pe forum. Am discutat aceste aspecte cu dr. si m-a lamurit: vitamine nu e cazul sa iau decat acid folic, fara Magne B6 sau Vitamina C200, dar daca vreau pot lua doar Elevit sau Centrum pronatal ( contin acid folic 0,8 mg), in nici un caz toate la un loc. In ce priveste progesteronul injectabil mi-a spus ca va vedea dupa punctie daca-mi va recomanda Gravibinon, Pregnyl sau progesteron injectabil - mi-a spus ca se pare ca a inceput sa se fabrice din nou, dar nu am insistat in amanunte. In concluzie, nu luati vitamine sau progesteron inj. de capul vostru, consultati-va cu medicul vostru si vedeti ce vi se potriveste in cazul vostru.
In alta ordine de idei, spunea cineva de o lista cu ce trebuie facut dupa ET, postata mai demult.
Eu am printat-o, este vorba de postarea lui Daniela_b din 22.03.2006, prin care spunea ce i-a indicat surorii ei un dr. din Austria si chiar i-a mentionat sa urmeze cu strictete; nu mai exista in arhiva. O rescriu pentru voi:
"Dupa transferul embrionului:
- nu fumezi, nici macar pasiv;
- sa nu bei alcool, sa nu bei bauturi cu cofeina - red bull, ceai negru, cola ..., nu bauturi racoritoare cu mult acid;
- sa nu mesteci guma, fara zaharina in ceai, cafea si fara sa bei bauturi light;
- cand urinezi sau ai scaun, lasa pur si simplu sa curga de la sine, fara a presa;
- o cafea maxim pe zi;
- sa nu ai in apropierea ta tel. mobil;
- sa nu faci efort, sport, mult aer curat, usoare plimbari, sa nu faci solar sau sauna;
- sa nu folosesti tampoane interne, sa nu te speli inauntru, sa nu te speli prea agresiv, sa nu faci baie, ci doar dus, sa nu faci masaj;
- sa nu-ti vopsesti parul timp de 3 luni;
- sa nu mergi la dentist decat dupa ce ai vorbit cu medicul tau ginecolog;
- mare atentie!!! sa nu mananci ananas, patrunjel, folosit usor ca si condiment;
- sa nu mananci chips, cartofi prajiti si cornflakes;
- de redus din alimentatie rosiile, ketchup, branza tare, afumaturile;
- sa nu mananci mancare reincalzita la cuptorul cu microunde.

Sper sa va fie de folos lista!
Mult succes in continuare celor ce se afla in asteptarea rezultatului, sunt in tratament sau urmeaza sa inceapa.
Cristinici, Puiramy nu mai am cuvinte ... ... va doresc sa va regasiti puterea si finantele pentru o noua batalie!
Avalon

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ZisaCami eu cautam lista, multumesc frumos de tot

ieri am fost la Szeged si...am facut eco, e totul ok, am facut schema de tratament:
10.11 incep cu aspirina 100mg + elevit, cate 1 pe zi
19.11 intrerup AC, voi lua in final numai 18
24.11 incep stimularea cu suprefact - o sa va zic mai tarziu cantitatea
25.11 incep si gonalul cate 112mg parca
27.11 fac gonalmg 150
28.11 merg la eco
01.12 merg din nou
05.12-06.12 punctia o sa vedem
ET il fac la 3 -5 zile de la punctie, daca embrionii sunt sanatosi si frumosi imi face blastocist cu unul...

cam astea sun noutatile la mine..

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Imi exprim cu sinceritate parerea de rau pt. toate fetele care n-au reusit si inevitabil sufera pentru asta. 'Filozofia' vietii e simplista: veti trece peste toate, ca n-aveti incotro, n-aveti de ales . Mi se pare cam mic nr. reusitelor. Asta nu inseamna sa fie motiv de descurajare pentru restul. La urma urmei si 1% daca ar reusi si tot merita acordata aceasta sansa.

Sheritra, desi ti-au mai sugerat multe fete, iti repet si io, poate se prinde: exploateaza-ti talentul literar. Apuca-te si scrie o carte despre aventura ta FIV . Primul tiraj daca-l scoti in nr. egal cu al forumistelor mamici si nemamici care au postat la FIV, iti garantez io ca e vandut (bashca doctori si asistente). Nu uita ca in prefata sa mentionezi ca orice asemanari ale personajelor din carte cu persoane reale sunt cu totul si cu totul intamplatoare. Ai vazut, mey, JK Rowling autoarea lui Harry Potter s-a umplut de bani (macar iti scoti banii de FIV; FIV-ul si volumul, FIV-ul si volumul). Ca de modele pt. personaje vrajitoare, vad ca nu duci lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai, eu nu stiu care e treaba exact cu ananasul, dar cu patrunjelul sigur trebuie s-o lasati mai moale ca e abortiv.

Cami, sa dea Domnul ca la sfarsitul acestor 2 saptamani sa vii cu o veste buna si sa spargi ghinionul asta! Mi-as dori tare mult sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon, Pussi, Dj mama
Fetelor, dupa cum observati parerile sunt impartite in privinta ananasului! Nu stiu cat ajuta acesta la implantarea embrionului, dar cu siguranta ajuta la slabit ( exista si pastile ) ... cu 1 an si jumatate in urma am slabit 19 kg in 5 luni si chiar mi s-a recomandat ananasul de catre medicul estetician, in timp ce faceam si tratamente corporale. Cu ajutorul ananasului am reusit sa slabesc 7 kg in 3 saptamani!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Avalonnu am vrut sa insinuez ca faci afirmatii false,eu nu am fost decat la o consultatie la clinica,am vazut-o si eu si am interactionat cu acea babuta de care ziceai,dar nu la ea ma refeream ci la o asistenta(tot cam babuta) pe care am gasit-o in cabinetul doctorului,si care din cauza oboselii probabil,nu a scos nici un sunet cat timp am stat eu in cabinet.Nu stiu cine este,si cred ca prea mare importanta nu are,ce m-a socat a fost faptul ca si-a pus efectiv capul pe masa cat timp am discutat eu cu doctorul.Atitudinea asta n-am mai vazut-o nici macar in spitalele judetene unde te-ai astepta la orice intr-adevar.Cu atat mai putin intr-un cabinet unde pentru o cnsultatie completa platesti 4 milioane.
Iar de sotia lui stiu ca este medic endocrinolog acolo,de a cumnata mea care ii este pacienta de mai mult timp.
Camiiti tin pumnii,sa dea Domnul sa fie cu noroc de data asta.
Multumim pentru postarea listutei.
Pussimulta bafta si tie!!!!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor, va cer ajutorul voua , pentru ca eu am postat in prima pagina alimentele bune de consumat pe perioada dinaintea FIV-ul si dupa , si acum vad ca Zisa Cami a dat o listuta cu alimente recomandate de catre un medic pentru o alta fata care a facut FIV, si vad ca acolo ANANASUL este interzis, sa incercam putin sa lamurim de fapt cum e cu ananasul asta, avem voie sa mancam sau nu.Sa mai scotocim putin pe site-urile straine si sa vedem ce zic si alte fete, ca sa stiu cum sa scriu acolo.
Va multumesc pentru ajutor.

Dana
Poze

Mergi la inceput