FIV 89

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris niciodata pe acest forum si nu prea stiu sa-l folosesc.Dupa cum v-am spus,am facut si eu primul FIV din viata mea in luna octombrie si am avut norocul sa se prinda din prima.Am facut protocolul lung,3-4 ecografii in timpul tratamentului si cam atat.Eu sunt pacienta D-nei Laura Dracea,dupa ET am stat 2 ore in pat dupa care am plecat la Cta cu masina si am stat in pat 3 zile dupa ET.Nu pot sa spun ca am mancat altceva decat ce mancam eu in mod normal,am condus masina,am fost la cumparaturi,m-am plimbat si totusi s-a prins.Am avut valoare hcg dupa 14 zile 584,3.Daca aveti intrebari eu va raspund cu mare placere,dar sper sa ma si descurc sa va dau raspunsuri.Va pupic pe toate

mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by mary_lou

Buna fetelor,va rog sa ma scuzati ca nu am mai scris niciodata pe acest forum si nu prea stiu sa-l folosesc.Dupa cum v-am spus,am facut si eu primul FIV din viata mea in luna octombrie si am avut norocul sa se prinda din prima.Am facut protocolul lung,3-4 ecografii in timpul tratamentului si cam atat.Eu sunt pacienta D-nei Laura Dracea,dupa ET am stat 2 ore in pat dupa care am plecat la Cta cu masina si am stat in pat 3 zile dupa ET.Nu pot sa spun ca am mancat altceva decat ce mancam eu in mod normal,am condus masina,am fost la cumparaturi,m-am plimbat si totusi s-a prins.Am avut valoare hcg dupa 14 zile 584,3.Daca aveti intrebari eu va raspund cu mare placere,dar sper sa ma si descurc sa va dau raspunsuri.Va pupic pe toate

mary

FELICITARI! Ne poti spune ce varsta ai? Si ce probleme te-au adus la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mary_lou Bine ai venit pe si felicitari pentru sarcina!
Daca poti sa ne dai mai multe amanunte: pe cine ai avut embriolog, cati embrioni ai transferat si de ce calitate ( cate celule si tipul lor: A,B,etc. ), cu ce ai facut stimularea FSH, ce tratament de sustinere dupa ET ai facut. Ai avut super valoare la 14 zile, s-ar putea sa se fi prins 2 embrioni. Ai facut ecografie pentru confirmarea sarcinii?

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Avalon,fac 31 de ani la sfarsitul lui nov.

mary

Mergi la inceput

ZisaCami,ca embriolog am avut-o pe Cocei,nu eu am ales-o,d-na doctor mi-a ales-o,la punctie(care am facut-o fara nici un fel de anestezie)am avut 14 foliculi,si s-au format 9 embrioni.Nu stiu sa-ti spun exact calitatea lor,doar ca d-na doctor mi-a zis ca 6 sunt de cea mai buna calitate,mi-a transferat 3,eu am hotarat numarul.Mai am 6 embrioni congelati.Tratamentul de sustinere a fost de 6 utrogestan/zi.Da,si eu am crezut ca sunt 2,am sperat mult ca vor fi gemeni dar la eco facut la 5 saptamani a reiesit un singur embrion.

mary

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti raspund Avalon ca am recurs la Fiv deoarece sotul meu sufera de oligospermie,nu arata chiar f rau spermograma dar am zis sa nu mai asteptam si sa recurgem direct la FIV,nu am vrut inseminare,am ales fiv gandindu-ma ca sunt sanse sa faci gemeni.

mary

Mergi la inceput

Mary_lou sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Cum ai facut punctia fara nici un fel de anestezie, nici macar locala?! Ai avut mare curaj! Esti foarte tanara, asta a fost un atu pentru reusita. Ai facut FIV+ICSI, avand in vedere oligospermia sotului?
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mary Lou, intr-adevar asa cum spune Cami marele atu este varsta. Bravo tie ca nu ai pierdut timpul! Si poate il faci si pe al doilea imediat dupa primul, ca sa ai doi asa cum ti-ai dorit!

Mergi la inceput

Fetelor,va multumesc din suflet pt urari!In ce priveste anestezia,nu eu am ales sa fac fara dar,spre ghinionul meu,anestezistul meu intarzia,asistenta il tot suna si el inchidea,atunci dr mea mi-a zis sa incercam si daca doare se opreste,iti dai seama ce durere am tras dar ce puteam face?Dupa aia m-am bucurat ca nu am mai facut anestezie pt ca nu am mai stat in spital,m-am dus pe jos in salon,va dati seama cand m-au vazut fetele din salon,ce fata au facut!Nu,nu am facut ICSI,d-na Cocei mi-a zis ca nu e necesar pt ca sunt de calitate buna spermatozoizii.Va doresc din tot sufletul sa va impliniti si voi visul asa cum eu mi l-am indeplinit,va pupic,bafta!

mary

Mergi la inceput

Mary ce ghinion ai avut cu anestezia ... pe de alta parte se pare ca a fost suportabil. Si eu voi face punctia luni, optez totusi pentru anestezie locala, fara adormire - deci tot pe picioare voi merge la salon. Voi face cu aceeasi dr. ca si tine, iar ca embriolog va fi dr. M. Dascalescu - asa a picat de serviciu saptamana viitoare. Ai avut noroc ca nu ai avut nevoie de ICSI - embrionii fecundati natural sunt superiori celor cu ICSI.
Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta si ai mai adus un pic de speranta la acest subiect!

Cami

Mergi la inceput