FIV 89

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Mai fetelor, m-ati speriat tare in legatura cu Frau Geta, chiar asa de speriat e femeia asta?Inca nu am avut onoarea sa o intilnesc, dar mi-e cam frica deja, ca mie-mi sar nervii imediat, nu stiu ce o sa fac daca tipa la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Scumpa Sheri, m-am scuturat si eu bine de ras cand am citit hilara si atat de reala ta istorisire! Hai sa-ti spun eu cum va fi vizita la Mr.Big la cabinet: intr-adevar timpul va fi mai lung pentru consultatie si vei primi si cate un zambet asa simpatica cum te stiu, dar in dreapta domnului profesor va sta o alta Cruela ca un zbir care va avea grija sa zmuceasca putin valvele acelea cand te va pregati pentru consult si sa faca in asa fel incat sa vrei sa iesi cat mai repede pe usa, iti va arunca din cand in cand cate o privire de gheata, cat sa-ti piara cheful de a mai intreba ceva. Vei pleca de acolo cu portofelul mult mai usor si fluturand triumfatoare cateva poze de la o ecografie, rasunandu-ti in minte cuvintele de incurajare ale profesorului.

Adelia, multam mult, poti sa completezi cu data cand ai inceput stimularea si cu datele ecografiilor? Si eventual cu ce ai facut stimulare? Sar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Meda, stai linistita ca nu tipa, este genul de Diriginta comunista care te bascaleste oricum dar fara sa tipe mereu. Are o tonalitate scazuta de cele mai multe ori. Eu cand am nevoie de ceva de la ea o fac la telefon, ca mi-e mai usor sa inghit. In general are o atitudine De ce-ai cu ea si nu te duci in alta parte, asa ca insisti si verbal si financiar.
Luata separat nu este femeie rea, dar daca te milueste cu niste vorbe din astea pe hol in fata a douazeci de pers care se uita la tine, plus un sot de brat, mai intai simti cum te iau toate caldurile si ai vrea sa dispari de acolo si s-o iei la pumni, dar nu poti face nimic din toate acestea, taci, o lasi sa-si faca numarul si apoi te rezolva.
Eu prima oara dupa cate am citit despre ea (eu una am oroare sa fiu umilita, sunt chiar alergica) m-am dus cu un zambet mare si am luat-o de parca ne stiam de cand lumea, la sigur cu sar’mana, ce mai faceti, eu sunt Shery si am venit sa facem aia si aia.
N-am reusit s-o surprind, m-a luat la sigur ca de unde o cunosc asa de bine de-i vorbesc ca unei vechi cunostinte? I-am spus ca o stie tot spitalul de fata buna si mi-i fost recomandata calduros, si s-o vezi ce s-a imbunat. Imblanzirea scorpiei.
Dar nu tine mereu, trebuie de fiecare data sa fii f inventiva, sa mirosi starea de spirit si sa actionezi cu prudenta daca vrei sa nu ti-o furi.
Am auzit si de cazuri f rare de tratament relativ normal, dar a doua oara n-au mai avut norocul!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

He, tare faza Avalon, atunci nu-mi mai trebuie, deabia m-am obisnuit cu Frailica, parca mi-e si draga, dar nervi s-o iau de la capat cu alta n-am.
Ce trag astea la Mr.Big care-i un super finut! Mare minune cum de le suporta.

Sheritra

Mergi la inceput

Aaaaa, Sheri, aia e nevasta-sa si nu cred ca mai poate scapa de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai, ati reusit sa bagati spaima-n mine.Pai ce fac eu fratilor, ca mai vin si din Constanta si cine stie la ce ora matinala oi avea programarea si sa ma mai ia si Fraila lade la usa cred ca ma las pagubasa sau fac cu ea.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Avalon datele ecografiilor au fost aceleasi exceptand ultima recoltare care a fost cu 2 zile inaintea punctiei. Cand mergeam la eco faceam si testul de sange.
Stimularea am facut-o cu gonalf si menogon,timp de 12 zile,2 de gonal si una de menogon.
Punctia a fost pe 26 si et-ul pe 28 iulie.Testul de sange l-am facut dupa vreo 17 zile,si a fost "0".
Cam asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna,fetelor!Va citesc cam de o luna de zile si daca vreti o sa va impartasesc si eu din experienta unui FIV la Giulesti(pe 6 oct am facut ET).Ma numesc Mary si sunt din Cta.

mary

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mary_lou

Buna,fetelor!Va citesc cam de o luna de zile si daca vreti o sa va impartasesc si eu din experienta unui FIV la Giulesti(pe 6 oct am facut ET).Ma numesc Mary si sunt din Cta.

mary

Te rugam frumos

Mergi la inceput

Merci draga Adelia, am notat si sper sa-mi fie de folos experienta ta.

Mergi la inceput