FIV 89
Raspunsuri - Pagina 14
medamaya1 spune:
In legatura cu valorile estradiolului, am facut de multe ori analiza in timpul trat si la amindoua incercarile am avut 18 respectiv 19 foliculi, iar val estradiolului in ultimele zile de trat era aprox 8500.E de bine , e de rau?
Dana.p, asa se intimpla daca suni ptr programare la M, incearca la dr Cocei, vei obtine progaramare mult mai repede.
Cristinici si Puyrami, imi pare tare, tare rau
dana p. spune:
Rami,am vorbit acum cu Lachi si nu se simtea bine, i-a fost rau toata noaptea.
Meda , am incercat si la Cocei si tot n-am reusit, o sa mai sun si luni dupa pranz poate reusesc sa ma programez la ea la spital.
Dana
Poze
MRL spune:
dana p. pe Cocei o poti gasi si aici:
Dr Cocei
== cab Nord Medica, Calea Grivitei, nr 156, sc D, ap 108,
interfon 08 (aproape de Gara de Nord)== Tel programari 021 2231906
puiramy spune:
ANDICU Dupa parearea ta crezi ca as avea mai multe sanse pentru a treia incercare la Szeged?Tu cate drumuri faceai de la inceputul trat pana la ET?Nu stiu cred ca tind sa ma indrept tot mai mult la Szeged.Daca imi poti da cateva detalii care m-ar putea ajuta iti raman datoare.
rami 73 spune:
Da, Dana, am vorbit si eu cu ea, nucile alea sunt de vina
Sheri, dar nu inteleg de ce trebuie sa te mai programezi la cabinetul particular al lui Marinescu, de ce nu te programezi pur si simplu la eco la spital ??! In zilele dinaintea ovulatiei, ca sa puteti stabili ulterior si ET-ul. Adica in momentul in care esti angrenata deja intr-o procedura FIV, mai trebuie sa faci programari cu luni de zile inainte ??
Va pe toate, week-end placut !
rami
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Gagici, care bagi o mancare chinezeasca-mongoleza traditonaleasca maine seara? Bv.Lacul Tei.
Vine asa: subsemnata, Andrada.p, Danyalo, posibil Aniast, Lachi, IoanaTugs (normal), posibil Amely, si cine mai vrea?
Sheritra
Sheri dragutza, vrei sa editezi si sa scoti "posibil" de la numele meu? Adica, ce vreau sa spun este ca n-as putea lipsi de la intalnire si voi veni sigur. Acum scot harta de pe net si plec spre Bucuresti.
Cine se mai inscrie pe ultima suta de metri?
-ici si abia astept sa va (re)vad.
Andreea
adelia alin spune:
Avalon incerc sa te ajut eu!
Valorile estradiolului si ale progesteronului pe toata durata stimularii ,pana in ziua punctiei,au fost;
-estradiol=38pg/ml;progesteron 0,34ng/ml -10.07.2006
-estradiol=160pg/ml;progesteron=0,36ng/ml -17.07.2006
-estradiol=499pg/ml;progesteron=0,47ng/ml -20.07.2006
-estradiol=253pg/ml;progesteron=1,22ng/ml -24.07.2006
Cam astea au fost valorile mele.La punctie am avut 7 ovocite ,ulterior Marinescu a facut un calcul sumar si a zis ca e corect,ca valoarea estradiolului reflecta numarul ovocitelor.De progesteron nu mi-a zis nimeni nimic,pe fisa apar si limitele normale dar in diferite faze ale ciclului si eu nu prea stiu exact ce faza ar fi aceea a stimularii si a punctiei.Banuiesc ca e cea foliculara.Si atunci inseamna ca am fost in limite.
Daca aveti pareri in cazul meu ,nu ezitati sa le exprimati.
Ca eu am un asa mareeeee semn de intrebare in urma esecurilor...Oare chiar in puterea ananasului sa ne punem toate sperantele??
Puiramy nici nu vreau sa incerc macar sa-mi imaginez ce simti!Chiar imi vine sa plang.Sunt alaturi de tine!
Cristinici ,iti spun ca-mi pare extraordinar de rau,m-as fi bucurat enorm sa reusesti.Fii tare!
Aldolina ti-am trimis un mail despre adoptii.L-ai primit??
Fetelor ati incercat sa faceti o statistica?Sa vedem daca Giulestiul s-a incadrat in acel procent de 20-30% cu resusitele???Ar fi interesant de stiut.
Va pup
Sheritra spune:
Mey Rami, vreu si la cabinet asa de sanchi, sa ma cunoasca mai bine, sa ne imprietenim….sa-i spun ce-mi trece prin cap, ce-am mai citit despre ananas si injectii….sa-i mai cer un sfat, ca acolo am inteles ca-ti vorbeste, la spital ai sedinta de doua minute care include: datul buna ziua (raspuns un mormait daca esti norocoasa, se uita Fraila Geta mirata la tine, crede ca esti pila doctorului; imbracatul, dezbracatul, insfacatul hartiutei cu datele din burtic (de fapt este o reteta pe al carui dos sunt trecute masuratorile) pusul si luatul gentii din cuier, urcatul si coboratul de pe capra, incaltatul papucilor lipiti parca cu ciunga (n-am reusit niciodata sa intru in ei de aceea m-am lasat si pagubasa, pierdeam timp pretios – era sa ies fara geanta, daca-mi halisem secundele pe prostii !) iar la revedere spui deja pe hol in timp ce tranteste usa Fraila, asa ca trebuie sa strigi destul de tare sa fii sigura ca te-a auzit prin usa de termopan, sa nu creada omul ca esti prost crescuta.
Daca vrei sa mai intrebi ceva, astepti cuminte sa mai iasa pe afara Fraila (cf principiului nu sunati, ies eu afara din cand in cand) suporti ca un martir biciuiala verbala a madamei, zambesti cu prietenie si simpatie spre chipul de cadra si gura de scorpie a femeii, apoi dupa ce a obosit si te-a umilit de nu mai stii nici cum te cheama indraznesti sa-ti spui pasul, iar te umple de bogda-proste (sfidezi toate femeile de pe hol care asteapta de dimineata, esti oarba si nu vezi ca are doar doua brate, o doare piciorul si noi o chinuim, este cu nervii la pamant, este f aglomerata, venim toate pe capul ei, ce este singura in tot spitalul ? are o pacienta dezbracata in salon si tu o tii de vorba, are un doctor inauntru care o asteapta si tu o retii cu prostii, nu stie ce sa-ti faca, iar in 90% din cazuri te trimite in alta parte caci nu te poate ajuta si nici nu stie ce vrei si cine esti). Ii dai bani pt asta si-i multumesti pt amabilitate, ea baga mana in buzunar sa-i indese mai bine si pleaca fara sa-ti spuna nimic plimbandu-si mandra coiful pe hol.
Asa ca vreau si eu sa vad cum este sa fii consultata de Mr.Big fara sa ma fugareasca nimeni cu arcanul.
Asa, de fite, sa vad si eu cum o duce lumea normala la cap !
Sheritra
first_carmen spune:
Sheritra pentru doua minute am uitat de probleme si am ris, cu toate ca asta este experienta prin care trec si eu de fiecare data (la alt doctor tot la Giulesti). Sperantele mele scad si cresc odata cu pierderile si putinele impliniri ale viselor fetelor de aici. Eu am inceput stimularea (de trei zile) si din ce in ce mai putin astept sa se termine pentru ca mi-e teama de perioada de dupa ET (asta in cazul in care o sa am ovocite si in cazul in care se gasesc ceva misunatori la sotul meu).